Mbayar ing Crypto 💳

Sing paling apik kertu Crypto saka pasar?

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan bisa mbayar meh kabeh nganggo kertu bank crypto: panganan, gas, luang, amazon, tiket pesawat, lelungan ...?

Mangkene tutorial lan perbandingan kertu bank crypto paling apik ing pasar. Temokake cara kerjane, kaluwihan lan cara bali awis. Temokake kertu crypto Binance, Trastra, Wirex, Crypro.com lan akeh liyane mengko.

kertu bank CB crypto bitcoin visa
A bonus kertu CB Crypto lan IBAN

💳 Trastra

Trastra minangka perusahaan finansial sing adhedhasar ing Praha, Republik Ceko. Kanthi Trastra, sampeyan duwe kertu debit crypto dhewe nanging uga nomer IBAN dhewe kanggo ngirim lan nampa transfer ing euro. Watesan saben dina kanggo tuku nganggo kertu Trastra diwatesi € 8 saben dina.

Langkah 1 / Trastra

Mbukak akun Trastra

Pesen kertu Trastra sampeyan

Trastra intuisi banget lan gampang banget digunakake, ing komputer lan ing aplikasi sampeyan.

Sampeyan bisa mbukak akun kanthi cepet yen sampeyan wis diwasa. Registrasi bakal njupuk ora luwih saka 5 menit.

Sampeyan kudu ngisi macem-macem kolom sing dijaluk kayata jeneng, alamat ... banjur tambahake dokumen identitas sing paling anyar: kertu identitas, paspor utawa lisensi nyopir. Kayane aku, kertu panggonanmu uga ditampa.

visa kripto kertu cb trastra
Langkah 2 / Trastra

Aktifake alamat crypto lan pesen kertu CB Trastra.

Sawise akun sampeyan wis divalidasi, sampeyan bisa pesen kertu crypto. Iki biaya 9 € nanging sampeyan bisa entuk gratis gumantung ing wektu promosi perusahaan. Ngetung rata-rata 7 dina kerja kanggo nampa kertu bank Trastra.

Sawise nampa lan ngaktifake kertu, langkah sabanjure yaiku ngaktifake macem-macem alamat crypto lan banjur setor dana ing kana: https://www.app.trastra.com/app/deposit/crypto

Dhuwit recehan sampeyan bakal ana ing folder Dompet lan banjur kudu ditransfer menyang akun Kertu.

dana simpenan trastra crypto
Langkah 3 / Trastra

Transfer saka akun Dompet menyang akun Kertu

Akun kertu sampeyan kudu ing euro. Iki tegese sampeyan kudu ngonversi cryptos menyang euro kanggo nyelehake ing akun Kartu Trastra.

Kanggo nindakake transformasi iki saka crypto menyang euro nalika dilebokake ing akun kertu, tindakake langkah iki: https://www.app.trastra.com/app/exchange

Pilih alamat crypto ing ngendi sampeyan duwe aset iki banjur pilih akun kertu.

Tandhani jumlah crypto sing pengin diowahi dadi euro.

Validasi formulir. Akun kertu sampeyan banjur bakal dikreditake.

trastra exchange kertu dana crypto
Kertu CB Crypto sing paling akeh digunakake

💳 Binance

Tutorial teka rauh

5 kertu crypto kanggo eseman ing kandel

💳 Crypto.com

Crypto.com minangka perusahaan sing digawe ing AS. 5 kertu kasedhiya kanggo sampeyan gumantung saka jumlah token CRO sing disimpen ing wektu minimal 6 sasi. Manfaat saka ganjaran kanggo saben tuku sing digawe karo dheweke, nanging uga saka kaluwihan karo mitra kayata Spotify, Netflix, Prime Video, Expedia utawa Airbnb.

Langkah 1 / Crypto.com

Mbukak akun Crypto.com

Pesen kertu Crypto.com sampeyan

Coba kertu Crypto.com Visa minangka kertu prabayar, yaiku kertu debit. Sampeyan bisa nambah kanthi nggunakake transfer bank, kertu kredit/debit utawa cryptocurrency liyane.

kertu crypto.com
kertu CB alternatif

💳 Wirex

Wirex minangka perusahaan sing domisili ing Kroasia. Wirex menehi sampeyan akses menyang macem-macem cryptocurrencies lan mata uang fiat kanthi kurs OTC sing ora bisa dikalahake, penghasilan sing didhukung dening DeFi, lan ganjaran generasi sabanjure ing mata uang WXT.

Langkah 1 / Wirex

Mbukak akun Wirex

Pesen kertu Wirex

Tuku, nyimpen, nransfer lan ijol-ijolan cryptocurrencies kanthi dompet Wirex sing aman lan serbaguna mbutuhake meh ora ana katrampilan teknis.

Registrasi gampang banget.

kertu wirex crypto
Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka tautan rujukan!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki nalika sampeyan ora duwe pengalaman dagang utawa mata uang crypto. Pramila aku ngidini aku ngancani sampeyan, kanggo mbantu sampeyan ngatur akun ing antarane sampeyan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, njawab pitakonan sing relevan lan menehi dhukungan teknis yen bisa. Yen sampeyan ora bisa nemokake link rujukan ing sawetara robot, iku amarga aku ora pengin sebutno: salah siji aku nganalisa saiki, utawa aku curiga. Kajaba iku, sampeyan kudu bisa ngatur dhukungan teknis lan ngiringi referral kanthi bener, mula aku ora njupuk risiko menehi link referral sing ora katon luwih saka 95% dipercaya.

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur utawa ora diatur
🥇 Modal min. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker diatur utawa ora diatur
🥇 Min. ± 1300$

Minyak Autotrade
Kasedhiya ing pungkasan 2022
Nunggu ing Pansaka

Forex Autotrade
Kasedhiya ing pungkasan 2022
Nunggu ing Pansaka

Pakar CopyTrade
Kasedhiya ing pungkasan 2022
Nunggu ing Pansaka

Golden Way
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal min. ± $ 10