XAU / USD

AutoTrade Gold 5.0
Robot Dagang Emas

AutoTrade Gold 5.0 yaiku a robot dagang Otomatis Indonesia fokus ing pasar emas. Uga dijuluki "Goldoracle "," Auto Gold"utawa" Robot EA Gold"dening para pangguna, targete entuk saben dina antara 0,5 lan 1,5% saka ibukutha sampeyan. Sampeyan ora bisa ilang luwih saka 3% saben dina. Robot iki dagang ing mode scalping lan mung mbukak siji posisi sekaligus. Aman banget , yen ATG 5 nyathet kerugian, bakal nyoba entuk bathi sajrone awan kanthi perdagangan nomer loro. Ora suwe, robot dagang anyar bakal muncul: Minyak AutoTrade, Forex AutoTrade.

Ndhaptar ing AutoTrade Gold tutorial pangentukan
AutoTrade Gold dagang robot screenshot

$

Rega lisensi 1 ing Auto Trade Gold

$

Investasi minimal

± $

Investasi umume minimal

± %

Diduga entuk saben wulan

Kaluwihan saka robot AutoTrade Gold

Kasedhiyan dana

Atur lan kontrol dana sampeyan dhewe ing Pantheratrade / LegoMarket nggunakake aplikasi MetaTrader 4. Celengan lan mbatalake sawayah-wayah. Mung sampeyan duwe akses menyang investasi: Dana awal + bathi + minat +.

dagang otomatis

Dagang otomatis

Piranti lunak dagang. Ora dibutuhake instalasi utawa dagang.

forex

Pasar komoditas

Solusi dagang sing dikembangake dening Pansaka, mung fokus ing emas.

10% ngasilake

Efisiensi ± 15%

Rata-rata penghasilan pasif 15% ing saben wulan.

tes robot

16 wulan pengalaman

Kalebu 12 wulan ing kahanan pasar nyata.

aksesibilitas robot

aksesbilitas

Miwiti pengalaman kanthi modal minimal 200 €.

myfxbook

Alat nelusuri

Hasil transparan wektu nyata sing wis diaudit dening Myfxbook.

Pangentukan / wulan 15% nganggo AutoTradeGold

Dagang otomatis
kanthi Otomatis Dagang Gold 5.0


AutoTrade Gold Tutorial Video Youtube


Video subtitle ing:
EN | ES | AR | VI | FR | PL | NL | ZH | ID | RU | PT | JP | DE | IT | HE | FI | RO | HI | CS | FA | TH | KO | TU | SV | DA | EL

tundhuk sertifikat autotrade gold legomarket LCC
sarana digital internasional autotrade gold
sertifikasi ptsdi sarana digital
Robot dagang AutoTrade gold
Algoritma dagang AutoTrade gold
Dagang algoritma AutoTrade gold
Robot Trading AutoTrade gold
Masyarakat Indonesia AutoTrade gold
Penghasilan pasif AutoTrade gold

Pitungan bathi ATG 5.0 tanpa kalebu bunga majemuk

Tabel ing ngisor iki kanggo dijupuk conto lan bisa uga ora nggambarake kasunyatan sing sejatine. Iki nuduhake evolusi ibukutha sampeyan miturut jumlah setor, adhedhasar a nambah 15% saben wulan. Kapentingan senyawa saben dina durung dipikirake ing pitungan iki. Yen sampeyan narik penghasilan saben wulan, sampeyan bakal entuk udakara 6 wulan kanggo mbalekake investasi dhisikan mungsuh 5 wulan yen ora mbalekake bathi kanthi rutin.

+ 15000 investor Asil Otomatis Gold Sponsor PDF AutoTrade 🇫🇷 PDF AutoTrade 🇺🇸

sasi Celengan: 500 €
+ lisensi 2 ($ 200)
Celengan: 1500 €
+ lisensi 2 ($ 200)
Celengan: 5000 €
+ lisensi 3 ($ 500)
Celengan: 10000 €
+ lisensi 3 ($ 500)
1 575 € 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 661 € 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 760 € 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 875 € 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 1 006 € 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 1 157 € 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 1 330 € 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 1 530 € 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 1 759 € 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 2 023 € 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 2 326 € 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 2 675 € 8 025 € 26 751 € 53 503 €

5 lisensi kasedhiya gumantung karo kapasitas dagang sampeyan

Lisensi kasebut bisa ditingkatake, yaiku sampeyan mung bakal mbayar prabédan antara lisensi saiki lan lisensi mbesuk.


Lisensi 1 diwatesi dadi $ 500 (modal mlebu + penghasilan saben dina). Iki tegese kanthi lisensi iki, yen sampeyan wis setor ibukutha, kayata $ 300 lan entuk bathi $ 200, mula sampeyan wis entuk maksimum $ 500, lan saka ing kono robot sampeyan bakal mandheg dagang. Mula, sampeyan kudu entuk bagean saka penghasilan, utawa njupuk lisensi 2. Ditto kanggo lisensi 2 sing diwatesi dadi $ 5000, banjur lisensi 3 diwatesi dadi $ 30000 ...


Lisensi 1
$ 112

kanggo modal sing setor antarane $ 100 lan $ 500.

Tuku lisensi 1
Lisensi 2
$ 224

kanggo modal sing setor antarane $ 100 lan $ 5,000.

Tuku lisensi 2
Lisensi 3
$ 560

kanggo modal sing setor antarane $ 100 lan $ 30,000.

Tuku lisensi 3

Lisensi 4
$ 2800

kanggo modal antara 100 nganti 1,000,000 $.

Tuku lisensi 4
Lisensi 5
$ 3920

kanggo modal minimal $ 1,000,000.

Tuku lisensi 5
Dhukungan teknis Autotrade Gold

Dhukungan teknis AutoTrade Gold 5.0

Pitakon lan Masalah sing Ulangan babagan Autotrade Gold 5.0

Sawetara informasi tambahan babagan Bot Trading

4 tanggepan

Entuk bathi saben wulan 12 lan 20% kanthi otomatis, tanpa mbutuhake ilmu, berkat pasar emas lan ora nuduhake bathi! Gabungke karo kekuwatan minat senyawa lan tambahake investasi kanthi dramatis sajrone jangka panjang.

Robot kasebut nindakake maksimal perdagangan siji utawa rong dina saben dina lan duwe Stop Loss 3% kanggo ngasuransiake ibukutha lan nyilikake risikone. Mula, sampeyan ora bakal bisa kalah luwih saka 3% saben dina, sing durung nate kedadeyan. AutoTrade Gold wis diprogram kanthi apik, mesthine minangka salah sawijining robot paling apik kanggo ngasilake penghasilan pasif ing jangka menengah / jangka panjang.

Sampeyan ora bisa milih dhewe broker kanggo mbukak EA AutoTrade. Perusahaan kasebut milih kerja lan dipercaya Pasar Lego LCC dununge ing Kepulauan Grenadines. Alesané yaiku supaya para pedagang manual ora nyalin sinyal mlebu lan metu robot. Bakal ana sawetara detik nganti sawetara menit antarane rega emas ing MT4 lan akuisisi penghasilan sampeyan. Karo a broker wis diatur kanthi lengkap, sampeyan ora bisa nindakake konfigurasi utawa entuk panyebaran sing menarik. Kanggo perusahaan, mula dadi masalah kanggo nglindhungi / ngamanake robot dagang saka nyalin lan nawakake bathi paling apik kanggo masarakat.

CEO ora ngormati MLM (Network Marketing). Dheweke luwih seneng golek investor lan pengin menehi prioritas utama. Promosi saka robot dagang AutoTrade Gold mula ora duwe bathi yen sampeyan mung golek sawetara investor kanthi tautan rujukan.

Sawetara kuwatir karo Autotrade Gold 5.0th?

Dhukungan teknis saka Panthera takon marang kita, minangka sponsor, kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah sing sampeyan alami, nanging sampeyan kudu njaluk panjaluk kanthi mbukak tiket: https://pantheratrade.live/user/support-all


Saluran telegram 🇫🇷 🇺🇸 Aku pengin ngganti alamat cryptoku 📄

Yen sampeyan basa Prancis, kita duwe alamat email langsung sing ngidini sampeyan ngubungi dhukungan teknis Indonesia, nanging sampeyan kudu nulis masalah sampeyan nganggo basa Inggris.

Alamat email kaya ing ngisor iki: help.atgfrance@gmail.com


Kanggo ngirim email keluhan, tututi pigura iki:

  • akun email : (alamat email sampeyan ing situs iki panthera)
  • akun mt4 : (nomer akun gold mt4, sing diwiwiti karo 7 .....)
  • Subyek : (subyek sing dadi perhatian, umpamane "WANG ORA DI KREDIT PANTHERA", CRYPTO ADRESS CHANGE"
  • njlentrehake : (nulis, nganggo basa Inggris, deskripsi singkat babagan masalah kasebut. Ora prelu nulis novel, amarga ana subyek, layar, lan informasi akun sampeyan, bakal bisa ndeleng masalah kasebut).

Elinga, nambahake screenshot kanggo nggampangake pangerten.

Langkah 1 / Panthera Trade

14 langkah sing kudu ditindakake kanggo ndhaptar robot Autotrade Gold 5

Ndhaptar ing AutoTrade Gold 5.0


Elingi referensi IB IB04231237

Klik ing tombol "Sabanjure" ing sisih tengen ngisor banjur isi kabeh kolom sing dijaluk ing 4 langkah.


✅ Yen sampeyan ora duwe akun cryptocurrency, aku menehi saran, saiki, kanggo nggawe akun ing Binance (jumlah kurang saka 1000 €, sing bisa dibayar nganggo kertu kredit), sampeyan bisa setor pirang-pirang dina, utawa ing Coinbase / Crypto.com (kanggo jumlah sing luwih gedhe, kanthi transfer bank). Sampeyan mbutuhake ing langkah sabanjure.

Aja ragu-ragu ngubungi aku ing 💬 Telegram supaya aku bisa menehi saran marang sampeyan.

Ndhaptar ing Binance tutorial Binance

formulir pendaftaran pantheratrade autotrade gold

💡 Kanggo nyoba Otomatis Gold 5.0 kanthi jumlah kurang saka 1000 €, aku saranake sampeyan nggunakake Binance kanthi tuku sederhana nganggo Visa utawa Mastercard. Priksa watesan sing sah karo bankir sampeyan supaya ora ditolak. Yen sampeyan pengin masang jumlah sing luwih gedhe, aku nyaranake transfer bank SEPA ing Coinbase ou Crypto.com
Langkah 2 / Panthera Trade

Divalidasi akun sampeyan ing PantheraTrade.ngurip

Sawise disambungake karo kredensial ing kaca ngarep, sampeyan kudu validasi akun sampeyan, (tombol kasedhiya ing kaca ngarep).
Iseni kabeh kolom sing dibutuhake.

Iseni kanggo alamat surat sampeyan.
Ing wilayah kasebut Bank, tandhani "Other bank"lan nomer rekening bank utawa IBAN, umpamane. Kajaba sampeyan manggon ing Indonesia, dheweke ora bakal nggunakake lapangan iki.

Kanggo Mata Uang Crypto, Tandha aktif.

Ing area Akun Crypto, pilih USDT. Sampeyan bakal nampa penghasilan kanthi dhuwit sing didhukung dolar, tanpa fluktuasi pasar.

Crypto name : USDT

Alamat Crypto: alamat USDT setor ing Binance.
Pilih mung jaringan Ethereum ERC-20. Blok blok Tron (TRC-20) ora ditampa. Alamat crypto diwakili dening sawetara karakter sing unik ing akun sampeyan.

Pungkasan, kirim ID Card (kertu identitas, paspor utawa SIM) uga selfie kanthi ID sampeyan cedhak karo rai. Klik link IMGLINK.IO, seret banjur culake gambar sampeyan, banjur salin tempel url gambar menyang kolom sing cocog. Avatar lan ID Pajak ora opsional. Klik ing Update kanggo ndhaptar.

verifikasi akun panthera perdagangan
Langkah 3 / Panthera Trade

Mbukak akun dagang ing Panthera Trade.

Sampeyan ora perlu ngenteni akun divalidasi kanggo langkah sabanjure.

Pindhah menyang tab Trading Account > Open Live Account.

Broker : LegoMarket LCC

Account Type : Gold

Leverage : 1: 500 (ora luwih ora kurang)

Real / Demo: Real

Create MT4 Password : Aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake sandhi sing padha karo sambungan sampeyan Pantheratrade.ngurip

open live account panthera
Tahap 4 / Pansaka

Ndhaptar ing Pansaka kanggo ngatur lisensi ATG 5 sampeyan

Ndhaptar ing Pansaka


Nomer Referensi: 10110618

Iseni formulir ing:

Jeneng + jeneng mburi

Nomer kertu identitas utawa paspor paling anyar

jinis

email

Sandi + konfirmasi


Isi formulir Akun Crypto:

Pilih Crypto:
- USDT

formulir registrasi pansaka autotrade gold

Tahap 5 / Pansaka

Cara tuku utawa upgrade lisensi AutoGold 5.0th?

Ing homepage perusahaan Pansaka, klik ing tab Program Khusus> Tuku Paket Masa Depan lan pilih lisensi miturut kemampuan dagang sampeyan.

Aku menehi saran supaya sampeyan miwiti karo lisensi 1 lan setoran $ 100 kanggo nganalisis perdagangan robot lan kemampuan ngasilake penghasilan pasif. Sampeyan uga bisa nganyari lisensi kanthi mung mbayar prabédan.

Perlu sawetara menit supaya lisensi sampeyan aktif liwat mbayar koin. Sampeyan bakal bisa ndeleng prosedur kasebut supaya adoh.
Lisensi autotrade gold sarana digital
Tahap 6 / Pansaka

Mriksa lan mbayar lisensi sampeyan

Tombol 1: Klik ing tombol iki kanggo milih pambayaran ing cryptocurrency

Tombol 2: Akses invoice

order form rencana khusus pansaka atg 5
Tahap 7 / Pansaka

Tagihan lisensi sampeyan

Ringkesan rega lan biaya dolar / USDT.

Banjur klik tombol Coinpayment.

tagihan dhuwit recehan pansaka pansaka
Langkah 8 / Pembayaran Koin

Pembayaran lisensi sampeyan Autotrade Gold ing Litecoin (LTC), kanthi CoinPayment.

Iseni informasi tagihan ing sisih kiwa, yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan alamat email (waca alamat email kanthi tliti).

Ing sisih tengen, pilih cryptocurrency Litecoin (LTC) kanthi biaya transaksi sing murah.

Pungkasan, klik tombol biru ing sisih kiwa, ing sangisore email, kanggo validasi formulir. Sampeyan ora perlu ndhaptar CoinPayment kanggo ngrampungake transaksi kasebut.

Kaca anyar bakal mbukak CoinPayment lan menehi jumlah ugaAlamat LTC ing ngendi sampeyan kudu ngirim Litecoin (LTC) sing wis dituku ing ijol-ijolan (Binance, Coinbase, lsp).

Lisensi autotrade gold sarana digital
Langkah 9 / Binance

Finalisasi pembayaran kanggo lisensi sampeyan Autotrade Gold.

Dolan maring Binance, nggawe mundur total ing alamat LTC sing dijaluk. Elinga, nambah 0,001 LTC menyang jumlah sing dijaluk, yen transaksi bakal ditolak.

Tulis alamat LTC saka sing nampa. Iki alamat (senar) sing dikirim menyang Coinpayment.

Transfer kudu rampung nggunakake jaringan LTC.

Tandha jumlah LTC, banjur tambah 0,001 ing rega pungkasan.

Banjur validasi formulir kasebut.

nambah biaya mbayar koin

Sampeyan bakal nampa email konfirmasi dening Binance lan CoinPayment nerangake manawa transfer kasebut sukses. Yen sampeyan salah, aja gupuh! Sampeyan bakal nampa email sing bakal dibalekake sawetara menit. Priksa spam sampeyan. Sampeyan mung kudu nyebutake Alamat celengan LTC.

total usdt binance.png
Langkah 10 / Pansaka / ATG-System

Associate ATG System lan Pansaka

Ngenteni sawetara menit supaya lisensi sampeyan bakal ditrapake dening sistem. Prosedur iki bener kanggo tuku lisensi kapisan uga kanggo upgrade lisensi sabanjure. Cala ngidini sampeyan nggandhengake lisensi anyar karo akun dagang.

Mlebu menyang Pansaka (nggunakake kode Pansaka): https://www.pansaka.co.id/panel/history-special.php

Entuk Kode Voucher et ID Voucher

Bukak Sistem ATG nggunakake kode sampeyan Pantheratrade : https://atg-system.com/user/ea/activate

Salin tempel elemen ing kolom sing dijaluk.

Tandha uga: Aku duwe Akun Perdagangan

Pilih sampeyan compte Gold

Banjur validasi formulir iki.

voucer lisensi pansaka pantheratrade atg5.jpg
Langkah 11 / Panthera Trade

Cara deposit modal dagang ing PantheraTrade ? (1/3)

Dianggep manawa lisensi kasebut wis dibayar (kanggo verifikasi iki, bukak menyang kaca ngarep Pantheratrade. Status EA: Aktif).

Kita bali menyang situs kasebut PantheraTrade supaya setor modal dagang karo broker LegoMarket.

Klik ing Transaksi> Simpenan, lan milih Pembayaran Coin.

Biasane iki minangka deposit pertama sampeyan PantheraTrade, nanging yen mengko pengin nambah modal, sampeyan kudu bali menyang langkah iki. Elinga yen jumlah celengan uga gumantung karo pilihan lisensi sampeyan.

Jumlah US $: nuduhake jumlah sing pengin dilebokake ing dolar

Target: Akun

Pilih Akun: nomer akun ATG 5 sampeyan

Centhang kothak khusus kanggo syarat panggunaan, banjur kirimake formulir iki

Lisensi autotrade gold sarana digital
Langkah 12 / Panthera Trade

Simpen modal karo Pembayaran Coin. (2/3)

Iseni informasi tagihan, yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan alamat email.

Pilih Litecoin (LTC).

Pungkasan, klik tombol biru ing sisih kiwa.

Kaca anyar bakal mbukak CoinPayments sing menehi sampeyan jumlah uga alamat sing kudu sampeyan lebokake Litecoins LTC.

💡 Elinga, iki bakal dadi alamat deposit anyar. Ora bakal dadi alamat setor sing padha karo lisensi sampeyan.

tambahan ibukutha pantheratrade autotrade gold 5.0
Langkah 13 / Panthera Trade

Simpen modal dagang karo PantheraTrade. (3/3)

Manipulasi sing padha kanggo tuku lisensi. Kanthi Binance, mbayar kanthi pas + 0.001 menyang alamat LTC sing dijaluk: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Tulis alamat LTC sing nampa, sing kasebut ing Coinpayment.

Transfer kudu rampung nggunakake jaringan LTC.

Tandha jumlah LTC, banjur tambah 0,001 ing rega pungkasan.

☕️ Ngenteni sawetara puluhan menit. Sampeyan bakal nampa email konfirmasi dening Binance lan CoinPayment supaya ngerti yen transfer wis digawe kanthi bener.

Anggere dhukungan teknis Auto Trade Gold ora validasi transaksi, sampeyan ora bakal weruh jumlah ing aplikasi MT4. Perlu sawetara jam.
Sugeng, sampeyan nembe ngrampungake proses registrasi robot Auto Trade. Gold 5. Tindakake sawetara langkah ekstra kanggo nglacak asil ing aplikasi MT4 lan sinau babagan cara mbatalake penghasilan kanthi rutin.
bukti pambayaran panthera perdagangan
Langkah 14 / MetaTrader 4

Cara nglacak penghasilan ing aplikasi kasebut MetaTrader 4 ?

MT4 minangka aplikasi seluler gratis sing ngidini sampeyan ngetutake evolusi penghasilan. Apa sampeyan nggunakake Android utawa IOS, sampeyan bakal gampang nemokake ing toko. Coba deleng logo, sampeyan butuh versi 4 MetaTrader.

Sawise diinstal, kita bakal nyiyapake kanggo akun dagang sampeyan. Kanggo nindakake, sampeyan kudu nampa email saka PantheraTrade kanthi 4 data penting.

Login: XXXXXX

Sandi Master: Sing saka lisensi sampeyan

Sandi Investor (mung diwaca): XXXXXX

Server: LegoMarketLCC-LIVE

Ing aplikasi MT4, klik Setelan> Akun anyar> Mlebu karo akun sing wis ana.

Ing kothak telusuran (ing sisih ndhuwur), tulis: LegoMarketLCC-LIVE

Jeneng pangguna: Login (nomer). Sampeyan uga bakal nemokake ing kaca ngarep saka Pantheratrade.

Sandhi: Sandi Investor (mung diwaca).

Klik Simpen

mt4 metatrader 4
Langkah 15 / Panthera Trade

Cara narik penghasilan lan / utawa ibukutha sampeyan sawayah-wayah ?

Sampeyan mung bisa mundur ing mata uang deposit dhisikan. Yen sampeyan wis nuduhake USDT ing Alamat Crypto, sampeyan bakal nampa USDT. Elinga yen penarikan minimal $ 150 lan maksimum $ 2000 saben dina kanggo akun kanthi $ 100000. Ngluwihi $ 100000, sampeyan bisa narik 10% modal sing disetor, saben dina, nanging sampeyan kudu njaluk panjaluk marang sponsor. Cacah biaya transaksi $ 20 (preduli saka jumlah sing dipengini).


Narik mundur saka PantheraTrade

Kanggo mundur total, bali menyang situs kasebut PantheraTradeklik ing Transaksi> Mundur.

Pilih mata uang sing sampeyan lebokake ing kolom alamat crypto nalika ndhaptar (USDT / LTC), banjur divalidasi.

Iseni informasi sing dijaluk:

Sumber: Akun MT4

Jumlah US $: jumlah sing pengin ditarik kanthi dolar

Nampa kahanan banjur Validasi

Ing sisih ngisor kaca anyar, ketik maneh sandhi sampeyan Panthera Dagang banjur validasi transaksi kasebut.

mbatalake dhuwit ing autotrade gold panthera

Sampeyan kudu ngenteni sawetara jam (ora kalebu akhir minggu) kanggo dhuwit mundur sing bakal dilebokake ing Exchange. Iki gumantung saka bedane wektu antarane Indonesia lan negara sampeyan.

Punapa panjenengan kersa sponsor lan entuk tautan afiliasi kanggo Autotrade Gold 5.0th?

Yen sampeyan uga pengin sponsor kanca lan entuk bathi saben wulan 15%, sampeyan kudu paling ora Lisensi 2, duwe modal minimal $ 1000 ing broker LegoMarketLCC lan entuk 2 rujukan aktif sajrone 15 dina. Yen 3 syarat kasebut wis dipenuhi, sampeyan bisa njaluk saka sponsor sampeyan kanthi menehi sampeyan jeneng panganggo (#2) dununge ing ndhuwur email sampeyan, ing sisih kiwa ndhuwur kaca. Sponsor sampeyan bakal njaluk, lan sampeyan bakal nampa email panrima sajrone 24 jam.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan afiliasi, waca rong kaca pungkasan versi PDF French ou Inggris.

⚠️ Elinga, yen link sampeyan kasedhiya, sampeyan bakal duwe 15 dina nganti ndaftar paling ora 2 anggota aktif (1 lisensi lan setoran $ 100 cukup).

Yen kahanan kasebut ora dihormati, para anggota sing tanggung jawabAutotrade Gold bisa mateni tautan afiliasi sampeyan.

Panjenengan link rujukan bakal kasedhiya ing:
PantheraTrade > Kemitraan> Dasbor

URL sing bakal dikirim menyang rujukan sampeyan bakal kaya iki: https: //pantheratrade.live / register /? r = IB ...

Peran a bapak baptis sejati yaiku nuntun lan menehi saran marang saben calon biyunge, wiwit registrasi nganti entuk bathi, saka pambayaran bank nganti mata uang kripto, nerangake risiko, mbutuhake wektu dhukungan teknis ... dadi ing dewan lan kabecikan.

💬 Rembugake karo sponsor sadurunge miwiti petualangan MLM (pemasaran jaringan).

? Apa sampeyan pengin dadi "Mitra SUB IB"?

Dadi Mitra Sub IB, sampeyan kudu duwe modal minimal $ 1000 kanthi lisensi minimal 2.

Saben wong ndaftar, saka tautan afiliasi sampeyan, sampeyan bakal entuk 4% kanthi rega lisensi sing dituku. Sampeyan bakal entuk saben perdagangan $ 0,5 kanggo saben $ 1000 modal sing diinvestasikan kanthi rujukan. Tim Pansaka nawakake rencana sponsor kanthi maksimal 3 level lan gumantung karo level sampeyan dhewe.

Komisi sponsor Autotrade Gold

Kelalen jeneng pangguna lan sandhi ing Pansaka

Kanggo wong sing wis ndhaptar AutoTrade Gold sadurunge tanggal 1 September 2021, sampeyan bisa uga durung nampa rincian mlebu Pansaka liwat email. Mangkene solusi kanggo nampa:

Sambungan menyang backoffice: https://pansaka.co.id/panel/login.php

Klik ing link: Kelalen sandi?

Sampeyan bakal tekan kaca liyane.
Klik ing link: Kelalen ID pangguna?, banjur lebokake alamat email sampeyan.

Sampeyan bakal nampa email pisanan kanthi ID mlebu. Iki urutan nomer.

Bali menyang kaca mlebu Pansaka: https://pansaka.co.id/panel/login.php, banjur klik maneh ing tautan: Lali sandhi sampeyan? kanthi nuduhake identifikasi koneksi (nomer).

Sampeyan bakal bisa nunjuk jeneng pangguna lan sandhi anyar sampeyan kanggo nyambung menyang Pansaka.

jeneng pangguna lan sandhi lali ing pansaka
Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka tautan rujukan!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki yen ora duwe pengalaman dagang lan cryptocurrency sadurunge. Mula aku ngidini aku ngancani sampeyan, kanggo mbantu nyiyapake akun ing antarane akun sampeyan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, wangsuli kabeh pitakon sampeyan lan wenehake dhukungan teknis.

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur
🥇 Modal min. ± $ 250

Minyak Autotrade
Cedhak banget
Ngenteni ing Pansaka

Forex Autotrade
Cedhak banget
Ngenteni ing Pansaka

Crypto Autotrade
Non disponible
Ora ana informasi nganti saiki