XAU / USD

AutoTrade Gold 5.0
Robot Dagang Emas

AutoTrade Gold 5.0 yaiku a robot dagang Otomatis Indonesia adhedhasar pasar emas. Uga diarani ATG, Goldoracle, Self Gold utawa Robot EA Gold dening sawijining pangguna, iku ngarahake kanggo gain saben dina antarane 0,5 lan 1,5% saka ibukutha. Sampeyan ora bisa ilang luwih saka 3% saben dina. Robot iki dagang ing mode scalping lan mung mbukak siji posisi ing wektu. Sampurna aman, yen ATG 5 ngrekam mundhut, bakal nyoba kanggo nggawe munggah kanggo hasil sak dina karo perdagangan kapindho. Uga nemokake Crypto AutoTrade, robot dagang anyar sing nggawe keuntungan dina 7/7 ing Bitcoin.

Ndhaptar ing AutoTrade Gold Tutorial sing dianyari

AutoTrade Gold dagang robot screenshot

$

Rega lisensi 1 ing Auto Trade Gold

$

Investasi minimal

± $

Dianjurake investasi sakabèhé minimal

± %

Diduga entuk saben wulan

Kaluwihan saka robot AutoTrade Gold

Kasedhiyan dana

Ngatur lan ngontrol dana sampeyan dhewe ing broker LegoMarket LCC nggunakake app MetaTrader 4 ou karo broker saka pilihan sampeyan kanthi tuku lan ngundhuh robot saka situs web Pansaka (langkah 2 saka tutorial ing ngisor iki). Mung sampeyan duwe akses menyang investasi: Dana dhisikan + pangentukan kui + bunga majemuk.

dagang otomatis

Dagang otomatis

Ora ana piranti lunak kanggo nginstal. Ora ana katrampilan dagang sing dibutuhake.

forex

Pasar komoditas

Solusi dagang sing dikembangake dening Pansaka, fokus ing pasar emas.

10% ngasilake

Efisiensi ± 15%

Rata-rata penghasilan pasif 15% ing saben wulan.

tes robot

pengalaman kuwat

Luwih saka 2 taun ing kondisi pasar nyata.

aksesibilitas robot

aksesbilitas

Miwiti pengalaman kanthi modal minimal $ 250.

myfxbook

Alat nelusuri

Asil transparan ing aplikasi sampeyan MetaTrader 4.

15% pangentukan / sasi karo AutoTrade Gold

Dagang otomatis
kanthi Otomatis Dagang Gold 5.0


AutoTrade Gold Tutorial Video Youtube

🚧 Manungsa waé, ora ana video maneh sing bisa ditindakake ing Youtube sajrone pangopènan situs kasebut Pantheratrade isih ing panggonan. Tutorial sing ditulis ing ngisor iki bakal terus dianyari.


tundhuk sertifikat autotrade gold legomarket LCC
sarana digital internasional autotrade gold
sertifikasi pansaka pantheratrade
sarana digital internasional autotrade gold
sertifikasi pansaka pantheratrade
Robot dagang ATG 5
Algoritma dagang AutoTrade gold
Dagang algoritma AutoTrade gold
Robot Trading AutoTrade gold
Perusahaan Indonesia Pansaka PantheraTrade
Auto Passive IncomeGold

Pitungan bathi ATG 5.0 tanpa kalebu bunga majemuk

Tabel ing ngisor iki kanggo dijupuk conto lan bisa uga ora nggambarake kasunyatan sing sejatine. Iki nuduhake evolusi ibukutha sampeyan miturut jumlah setor, adhedhasar a nambah 15% saben wulan. Bunga majemuk saben dina durung dianggep ing pitungan iki. Yen sampeyan mbatalake penghasilan saben wulan, sampeyan butuh kira-kira 6 wulan kanggo mbalekake investasi dhisikan tinimbang 4 wulan yen sampeyan ora mbatalake apa-apa.

+ 300.000 investor Hasil TGA 5

sasi Celengan: 500 €
+ lisensi 2 ($ 224)
Celengan: 1500 €
+ lisensi 2 ($ 224)
Celengan: 5000 €
+ lisensi 3 ($ 560)
Celengan: 10000 €
+ lisensi 3 ($ 560)
1 575 € 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 661 € 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 760 € 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 875 € 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 1 006 € 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 1 157 € 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 1 330 € 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 1 530 € 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 1 759 € 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 2 023 € 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 2 326 € 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 2 675 € 8 025 € 26 751 € 53 503 €

⚠️ Pangeling lan saran penting kanggo investor

Elinga yen iki minangka investasi sing beboyo, yen sampeyan nandur modal dhuwit sing ora perlu kanggo urip lan tujuan utama sampeyan yaiku mbalekake modal dhisikan kanthi cepet miturut rencana investasi sampeyan.

Tuladha strategi : Aku nandur modal $ 10.000 ing AutoTrade Gold. Tanpa narik lan ing 5 sasi, aku kudu pindho modal. Sanalika aku tekan jumlah $ 22.000, aku miwiti mbatalake $ 2000 saben robot ngasilake ing sawetara minggu. Dadi aku mbatalake saka $22.000 nganti $20.000 saben tekan. Dadi aku golek modal dhisikan kurang saka 9 wulan lan ngasilake penghasilan pasif $3000 saben wulan (20.000 x 15%) amarga Autotrade Gold.

5 lisensi kasedhiya gumantung karo kapasitas dagang sampeyan

Lisensi bisa ditingkatake, yaiku sampeyan mung bakal mbayar bedane antarane lisensi saiki lan lisensi sing dikarepake. Robot kasebut ora dagang kanthi modal $100. Yen sampeyan mbatalake lan ngluwihi ambang $50 ing akun dagang, sampeyan bakal kelangan lisensi.


contone : Lisensi 2 diwatesi $ 5000 (modal sing disimpen + penghasilan saben dina). Iki tegese karo lisensi iki, yen sampeyan wis setor modal, contone $3000 lan entuk $2000 ing pangentukan, sampeyan bakal tekan maksimum sah saka $5000. Saka ing kono, robot sampeyan bakal mandheg dagang. Mula, sampeyan kudu mbalekake bagean saka penghasilan utawa njupuk lisensi sing luwih dhuwur. Elinga upgrade sadurunge robot mandheg, yen ora, sampeyan kudu ngontak dhukungan teknis utawa miwiti maneh sambungan robot menyang situs kasebut kanthi manual. Sistem ATG. Tombol diwenehake kanggo tujuan iki.


Lisensi 1
$ 112

kanggo total ibukutha antarane 100 lan 500 $.

Tuku lisensi 1
Lisensi 2
$ 224

kanggo total ibukutha antarane 100 lan 5.000 $.

Tuku lisensi 2
Lisensi 3
$ 560

kanggo total ibukutha antarane 100 lan 30.000 $.

Tuku lisensi 3

Lisensi 4
$ 2800

kanggo total ibukutha antarane 100 lan 1.000.000 $.

Tuku lisensi 4
Lisensi 5
$ 3920

kanggo modal minimal saka 1.000.000 $.

Tuku lisensi 5
Dhukungan teknis Autotrade Gold

Dhukungan Teknis ATG 5

Pitakonan sing kerep babagan Autotrade Gold 5.0

Sawetara informasi tambahan babagan Bot Trading

1 wangsulan

Yen sampeyan duwe pitakon babagan AutoTrade Gold 5.0, aku menehi saran supaya sampeyan nyedhaki sponsor langsung. Dhukungan teknis saka PantheraTrade dumadi saka 70 karyawan. Kanggo ngubungi dheweke, sampeyan kudu mbukak tiket lan nerangake panjaluk sampeyan kanthi tepat ing basa Inggris lan masang lampiran kanggo luwih ngerti. Hubungi dheweke mung yen ana masalah, yen ora, hubungi sponsor sampeyan. Kanggo masalah lisensi, hubungi dhukungan Pansaka, kanggo masalah nyambungake menyang robot, luwih seneng situs kasebut Sistem ATG.

Bukak tiket kanggo dhukungan teknis RDV ing Telegram kanggo ngetutake kabar kasebut

Sawetara kuwatir karo Autotrade Gold 5.0th?

Dhukungan teknis saka Panthera takon marang kita, minangka sponsor, kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah sing sampeyan alami, nanging sampeyan kudu njaluk panjaluk kanthi mbukak tiket: https://panthera.support

Langkah 1 / PantheraTrade

Langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo ndhaptar ing robot Autotrade Gold 5

Aku nyaranake nggunakake a Alamat Yahoo utawa Gmail nalika sampeyan ndhaftar. Sawetara duwe masalah konfirmasi liwat email nganggo alamat Hotmail, Live, Wanadoo, Laposte...

Ndhaptar ing AutoTrade Gold 5.0

Isi 5 kolom sing dibutuhake:

Rujukan: autotrade-gold

1 - Gawe Jeneng pangguna

2 - Tulis jeneng ngarep lan jeneng mburi

3 - Pilih negara panggonan sampeyan

4 - Ketik nomer ponsel sampeyan

5 - Ketik email sampeyan (luwih becik Gmail)

Nampa Katentuan Pangginaan supados langkung Service, banjur kirim

📨 Autotrade nembe ngirim email sandhi sampeyan. Bisa diganti mengko. Yen sampeyan durung nampa ing 5 menit, sampeyan bisa njaluk lali sandi saka kaca login.

✅ Yen sampeyan ora duwe akun cryptocurrency, aku menehi saran, saiki, kanggo nggawe akun ing Binance, Coinbase, Kraken... Aja ijol-ijolan sing ngalangi penarikan sampeyan luwih saka 2 jam kaya Crypto.com, contone. Sampeyan bisa tuku crypto ing Binance karo kertu kredit sampeyan. Nanging, sampeyan bakal macet ing watesan penarikan sing diwatesi dening bank sampeyan. Kanggo nggawe transfer bank lan kanthi mangkono simpenan dhuwit luwih gedhe, sampeyan bisa nggunakake layanan SEPA ing Binance.

Ndhaptar ing Binance tutorial Binance

formulir pendaftaran pantheratrade autotrade gold

Yen nomer telpon wis kedhaftar, sampeyan bisa sijine maneh lan ngganti 06 karo 336, yen sampeyan manggon ing Prancis. Gunakake callsign minangka kasempatan kapindho.
Tahap 2 / Pansaka

Ndhaptar ing Pansaka kanggo entuk lisensi ATG 5

Pansaka minangka perusahaan sing nangani kabeh lisensi produk dagang Autotrade. Aja lali yen sampeyan kudu duweUSDT utawa Litecoin LTC ing ijol-ijolan kanggo tuku lisensi.

Ndhaptar ing Pansaka


Nomer Referensi: 10110618

Iseni formulir ing:

Jeneng + jeneng mburi

Nomer kertu identitas utawa paspor paling anyar

jinis

email

Sandi + konfirmasi


Isi formulir Akun Crypto:

formulir registrasi pansaka autotrade gold

Tahap 3 / Pansaka

Cara tuku utawa upgrade lisensi AutoGold 5.0th?

Ing homepage perusahaan Pansaka, klik ing tab Program Khusus> Tuku Paket Masa Depan lan pilih lisensi miturut jumlah dagang sing pengin disimpen.

💡 Aku menehi saran supaya sampeyan miwiti nganggo lisensi 1 lan simpenan $ 110 kanggo nganalisa perdagangan robot lan kemampuane ngasilake penghasilan pasif. Sampeyan banjur bisa nganyarke lisensi kanthi mung mbayar beda antarane saben lisensi. Dadi miwiti kanthi tuku Litecoin (LTC) ing Binance kanthi jumlah 250 € dening kertu kredit.

Kanggo mbayar lisensi lan setor dana karo broker, disaranake tuku lan mbayar nganggo Litecoin (LTC) kanggo biaya transaksi sing gampang, kacepetan lan murah.
Butuh sejam kanggo lisensi sampeyan bisa aktif nggunakake CoinPayment.
Lisensi autotrade gold pansaka
Tahap 4 / Pansaka

Mriksa lan mbayar lisensi sampeyan

Ing conto iki, aku wis milih lisensi 2 saka robot ATG ing broker Pasar Lego Kab.

Tombol 1: Klik tombol iki kanggo milih pembayaran ing cryptocurrency. A popup bakal mbukak, klik tombol Crypto banjur validasi.

Tombol 2: Validasi lan Akses invoice

order form rencana khusus pansaka atg 5
Tahap 5 / Pansaka

Tagihan lisensi sampeyan

Ringkesan rega lan biaya ing dolar.

Banjur klik tombol Coinpayment.

tagihan dhuwit recehan pansaka pansaka
Langkah 6 / Pembayaran Koin

Pembayaran lisensi sampeyan Autotrade Gold ing Litecoin (LTC), kanthi CoinPayment.

Isi informasi tagihan ing sisih kiwa, yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan alamat email (priksa manawa ora ana kesalahan ing alamat email sampeyan). Ing sisih tengen, pilih cryptocurrency Litecoin (LTC) kanthi biaya transaksi sing murah.

Pungkasan, klik tombol biru ing sisih kiwa, ing sangisore email, kanggo validasi formulir. Pancen ora perlu ndhaptar karo CoinPayment kanggo ngrampungake transaksi kasebut.

Kaca CoinPayment anyar bakal mbukak lan nuduhake sampeyan jumlah ugaAlamat LTC ing ngendi sampeyan kudu ngirim Litecoin (LTC) sing wis dituku ing ijol-ijolan (Binance, Coinbase, lsp).

On Binance, punika link kanggo tuku Litecoin saka kertu bank.
Lisensi autotrade gold sarana digital
Langkah 7 / Pembayaran Koin

Finalisasi pembayaran kanggo lisensi sampeyan Autotrade Gold.

Pindhah menyang ijol-ijolan kayata Binance, nggawe mundur total pas ingAlamat LTC dijaluk. Elinga nambah 0,001 LTC menyang jumlah sing dijaluk yen transaksi bakal ditolak lan sampeyan bakal mbayar maneh liwat CoinPaiement. A ragad bakal Applied dening Coinpayment bali.

Tulis alamat LTC saka sing nampa. Iki alamat (senar) sing dikirim menyang Coinpayment.

Transfer kudu rampung nggunakake jaringan LTC.

Nuduhake jumlah LTC kanthi nambah 0,001 ing rega pungkasan

nambah biaya mbayar koin

Banjur validasi formulir kasebut.

Sampeyan bakal nampa email konfirmasi dening Binance lan CoinPayment ngandhani yen transfer kasebut sukses. Yen sampeyan salah, aja gupuh! Sampeyan bakal nampa email kanggo mbalekaken jumlah ing sawetara menit liwat CoinPaiment marang biaya transaksi. Priksa spam sampeyan. Sampeyan kudu sebutno sampeyan Alamat celengan LTC.

total usdt binance.png
Langkah 8 / Pantheratrade

Pembukaan a Akun MT4 dagang ing Pantheratrade.

Kanggo nggunakake macem-macem robot dagang sing ditawakake perusahaan PantheraTrade, sampeyan kudu mbukak a akun MT4 standar. Iki bakal dadi pusat kabeh produk sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Kanggo nindakake iki, klik ing link Akun Reguler > Akun MT4. Banjur klik tombol kasebut Nggawe akun MT4

akun reguler mt4 autotrade
Langkah 9 / Pantheratrade

Ganti Panjenengan Sandi sementara ditampa liwat email.

Sampeyan wis nampa jeneng pangguna lan sandhi sauntara liwat email. Jeneng pangguna sampeyan yaiku Login Login.

Saiki kita bakal ngganti tembung sandhi sementara.

Kanggo nindakake iki, klik link ing sisih kiwa ngisor layar: Reset sandhi mlebu. Ketik sandhi sauntara sing ditampa liwat email ing kolom pisanan, banjur ketik sandhi login anyar ing rong kolom ing ngisor iki.

Reset pantheratrade sandi
Langkah 10 / Pantheratrade

Nggawe akun sampeyan Autotrade Gold.

Pisanan, klik ing link Akun CopyTrade > Akun MT4. Klik ing tombol biru ing sisih tengen ndhuwur: Nggawe Akun Anyar

Pilih AutoTradeGold ing Pilih Kategori, banjur klik tombol Nggawe akun MT4.

Tabel kudu katon ing kaca anyar. Tansah akun Login MT4 lan Sandi Investor MT4 sampeyan aman. Dheweke uga bakal dikirim menyang sampeyan liwat email. Kode kasebut bakal ngidini sampeyan ngetutake perdagangan uga akun saben dina.

akun copytrade autotrade gold
Langkah 11 / Pantheratrade

nyedhiyani Panjenengan KYC kanggo validasi akun sampeyan.

Kanggo validasi akun sampeyan, sampeyan kudu menehi salah siji saka telung potongan identifikasi sing dijaluk (kertu identitas nasional, paspor utawa lisensi nyopir). Manungsa waé, dokumen identitas sampeyan ora kudu kadaluwarsa, yen KYC sampeyan bakal ditolak kanthi otomatis.

Pilih jinis ID sing dikarepake banjur njupuk foto nganggo smartphone sampeyan.

Ketik nomer ID sing dikarepake ing lapangan: Ketik Nomer ID.

Upload foto sampeyan (ekstensi sing bener: jpg, jpeg utawa png). Aja ngluwihi bobot 1 Mo. Kanggo ngoptimalake foto sadurunge dikirim, gunakake situs kasebut tinypng.com.

Ing kaca Update KYC, sampeyan kudu ndeleng status sampeyan ing mode "Pending". Menehi wektu tim Pantheratrade kanggo validasi dokumen identitas sampeyan.

update kyc pantheratrade atg 5
Langkah 12 / Pantheratrade

mbayar sampeyan Voucer kanggo ngesyahke alamat simpenan.

Voucher Profil minangka registrasi alamat simpenan kanggo nampa kamenangan robot. Alamat iki bisa BTC, ETH utawa USDT erc20 / trc20. Disaranake ingUSDT trc20 (trx) kanggo biaya transaksi sing murah lan stabilitas.

Klik link ing Voucher Profil banjur ing tombol Tuku Voucher Anyar

Pilih crypto: ETH, BTC, USDT TRC20 utawa USDT ERC20, banjur validasi

Ing sisih ngisor kaca, klik tombol Checkout Manual, sampeyan bakal dialihake menyang Coinpayments kanggo nggawe pembayaran

tuku voucher anyar pantheratrade atg autotrade gold
Langkah 13 / Pantheratrade

Update Update Profile.

Voucher Profil dibayar lan kode Voucer sampeyan katon ing tabel, kolom Voucer. KYC sampeyan lagi disetujoni. Saiki kita bakal ngrampungake ngisi Profil.

Pisanan, ketik alamat sampeyan USDT trc20 lan / utawa erc20 banjur validasi.

Sampeyan bakal nampa kode OTP liwat email. Kode iki kudu dilebokake ing kolom pisanan.

Ing kolom kapindho, lebokake kode Voucher sing bakal ditemokake ing kaca kasebut Voucher profil, kolom Voucher. Banjur validasi.

update profile pantheratrade autotrade
Langkah 14 / PantheraTrade

Cara deposit modal dagang ing PantheraTrade ? (1/3)

Dianggep yen lisensi kasebut lagi dibayar.

Kita bali menyang situs kasebut PantheraTrade supaya setor modal dagang karo broker Pasar Lego LCC.

Klik ing AKUN COPYTRADE > Deposit MT4

Banjur klik tombol MT4 simpenan anyar

Biasane iki minangka deposit pertama sampeyan PantheraTrade, nanging yen mengko pengin nambah modal, sampeyan kudu bali menyang langkah iki. Elinga yen jumlah celengan uga gumantung karo pilihan lisensi sampeyan.

Jumlah US $: nuduhake jumlah sing pengin dilebokake ing dolar

Target: Akun

Pilih Akun: nomer akun ATG sampeyan Gold

Centhang kothak khusus kanggo syarat panggunaan, banjur kirimake formulir iki

Lisensi autotrade gold sarana digital
Panggung? / PantheraTrade

Cara deposit modal dagang ing PantheraTrade ? (1/3)

Dianggep yen lisensi kasebut lagi dibayar.

Kita bali menyang situs kasebut PantheraTrade supaya setor modal dagang karo broker Pasar Lego LCC.

Klik ing AKUN COPYTRADE > Deposit MT4

Banjur klik tombol MT4 simpenan anyar

Biasane iki minangka deposit pertama sampeyan PantheraTrade, nanging yen mengko pengin nambah modal, sampeyan kudu bali menyang langkah iki. Elinga yen jumlah celengan uga gumantung karo pilihan lisensi sampeyan.

Jumlah US $: nuduhake jumlah sing pengin dilebokake ing dolar

Target: Akun

Pilih Akun: nomer akun ATG sampeyan Gold

Centhang kothak khusus kanggo syarat panggunaan, banjur kirimake formulir iki

Lisensi autotrade gold sarana digital
Langkah 11 / PantheraTrade

Simpen modal karo Pembayaran Coin. (2/3)

Iseni informasi tagihan, yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan alamat email.

Pilih Litecoin (LTC).

Pungkasan, klik tombol biru ing sisih kiwa.

Kaca anyar bakal mbukak ing CoinPayment nyedhiyakake jumlah lan alamat sing kudu sampeyan setor Litecoins LTC.

💡 Elinga, iki bakal dadi alamat deposit anyar. Ora bakal dadi alamat setor sing padha karo lisensi sampeyan.

tambahan ibukutha pantheratrade autotrade gold 5.0
Langkah 12 / PantheraTrade

Simpen modal dagang karo PantheraTrade. (3/3)

Manipulasi sing padha kanggo tuku lisensi. Kanthi Binance, nggawe pembayaran sing tepat kanthi nambahake 0.001 menyang jumlah LTC sing dijaluk: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Tulis alamat LTC sing nampa, sing kasebut ing Coinpayment.

Transfer kudu rampung nggunakake jaringan LTC.

Tandha jumlah LTC, banjur tambah 0,001 ing rega pungkasan.

☕️ Ngenteni sawetara puluhan menit. Sampeyan bakal nampa email konfirmasi dening Binance lan CoinPayment supaya ngerti yen transfer wis digawe kanthi bener.

Anggere dhukungan teknis Auto Trade Gold ora validasi transaksi, sampeyan ora bakal weruh jumlah ing app MT4 Panjenengan.
bukti pambayaran panthera perdagangan
Langkah 13 / Pansaka / ATG-System

Associate ATG System lan Pansaka

Nyambung menyang Sistem ATG

Kanggo nyambung menyang https://atgbot.co, gunakake email lan sandhi sing padha kaya ing Pantheratrade.

Ngenteni sawetara menit supaya lisensi sampeyan bakal ditrapake dening sistem. Prosedur iki bener kanggo tuku lisensi kapisan uga kanggo upgrade lisensi sabanjure. Cala ngidini sampeyan nggandhengake lisensi anyar karo akun dagang.

sampeyan bakal nampa email saka atgbot.co (uga priksa spam sampeyan).

Entuk Kode Voucher lan ID Voucher sing ana ing email kasebut.

Bukak situs web Sistem ATG nggunakake kode sampeyan Pantheratrade lan aktifake lisensi sampeyan: https://atgbot.co/user/ea/activate

Salin tempel elemen ing kolom sing dijaluk.

Tandha uga: Aku duwe Akun Perdagangan

Pilih sampeyan compte Gold

Banjur validasi formulir iki.




lisensi refresh sistem atg

⚠️ Priksa manawa lisensi sampeyan "Sambung". Klik ing tombol "Refresh" yen perlu nganti iki cilik. Coba sawetara jam mengko yen jaringan wis kebak, digunakake mbukak a Tiket dhukungan teknis Sistem ATG kanggo ngaktifake ATG 5 robot Panjenengan.
voucer lisensi pansaka pantheratrade perdagangan otomatis gold
Langkah 14 / MetaTrader 4

Cara nglacak penghasilan ing aplikasi kasebut MetaTrader 4 ?

MT4 minangka aplikasi seluler gratis sing ngidini sampeyan ngetutake evolusi penghasilan sampeyan. Apa sampeyan ana ing Android utawa IOS, sampeyan bakal nemokake kanthi gampang ing Toko. Deleng logo sing apik, sampeyan butuh MetaTrader versi 4.

Sawise diinstal, kita bakal ngatur menyang akun dagang sampeyan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nampa email saka PantheraTrade kanthi 4 data penting.

Login: XXXXXX

Sandi Master: Sing saka lisensi sampeyan

Sandi Investor (mung diwaca): XXXXXX

Server: LegoMarketLCC2-LIVE

Ing aplikasi MT4, klik Setelan (lambang tengen ngisor) > Akun anyar > Mlebet nganggo akun sing wis ana.

Ing kothak panelusuran (ing sisih ndhuwur), tulis: LegoMarketLCC2-LIVE

Jeneng pangguna: Login (nomer). Sampeyan uga bisa nemokake ing homepage saka Pantheratrade (Akun MT4).

Sandi: Investor Sandi (mung diwaca). Yen sampeyan ilang, coba sandhi sing digunakake Pantheratrade.

Klik Simpen

mt4 metatrader 4
Langkah 15 / PantheraTrade

Cara narik penghasilan lan / utawa ibukutha sampeyan sawayah-wayah ?

Sampeyan mung bisa mbatalake ing crypto kasebut ing langkah 2. Yen sampeyan wis nunjukake USDT ing Alamat Crypto, sampeyan bakal nampa USDT. Elinga yen penarikan minimal $ 50 lan maksimal $ 2000 saben dina kanggo akun ing $ 100.000. Ngluwihi $ 100.000 sing disimpen (lan ora entuk), sampeyan bisa mbatalake 10% saka ibukutha saben dina. Count 15 kanggo 35 $ ragad transaksi (preduli saka jumlah sing dipengini), gumantung saka mata uang sing dipilih.


Narik mundur saka PantheraTrade

Kanggo mundur total, bali menyang situs kasebut PantheraTradeklik ing Transaksi> Mundur.

Pilih mata uang sing sampeyan lebokake ing kolom alamat crypto nalika ndhaptar (USDT / LTC utawa liyane), banjur validasi.

Formulir 1/2.
Gambar 1 - Isi informasi sing dijaluk:

Sumber: Pilih akun MT4 utawa akun rabat sampeyan. Sampeyan uga bisa waras saka Dompet internal (entuk komisi kanggo sing sponsor).

Jumlah US $: jumlah sing pengin ditarik kanthi dolar

Nampa syarat banjur Validasi. Sampeyan bakal dialihake menyang kaca anyar lan ing wektu sing padha bakal nampa email kalebu kode OTP

otp email

Formulir 2/2.
Gambar 2 - Priksa lan nampa penarikan:

Ing sisih ngisor kaca iki, ketik maneh sandhi PantheraTrade utawa 2FA tanpa lali saiki nambah kode (Email OTP). Yen sampeyan durung nampa, bisa uga saka email sampeyan (hotmail, yahoo...). Ndhaptar nganggo Gmail ora masalah. Yen perlu, bukak tiket lan takon dheweke ngganti alamat saiki dadi alamat gmail.

Banjur konfirmasi transaksi kasebut.

mbatalake dhuwit ing autotrade gold panthera

mbatalake dhuwit ing autotrade gold panthera

Sampeyan kudu ngenteni rata-rata 24 jam (ora kalebu akhir minggu) kanggo dhuwit penarikan bakal disimpen ing Exchange sampeyan. Iki gumantung ing prabédan wektu antarane Indonesia lan negara panggonan sampeyan.

Cara ngubungi dhukungan teknis Autotrade Gold ?

Kanggo hubungi salah siji saka 70 wong konco technical support saka Pantheratrade, terusake kaya ing ngisor iki: tansah terjemahake pesen sampeyan menyang basa Inggris utawa Indonesia (google translate iku kanca sampeyan), langsung lan tepat, menehi bukti transaksi (txid), apikan lan sopan. Hubungi dhukungan yen ana masalah, ora takon. Sponsor, jaringan sosial lan forum duwe tujuan iki. Aja ngirim sawetara pesen, iku ora ana guna lan ora ngidini masalah kanggo ditanggulangi luwih cepet, ing nalisir.

Subyek: 4 utawa 5 tembung kanggo njlèntrèhaké masalah sampeyan

Pilih Departemen: Dhukungan Akun / Keuangan / Jaringan

Pilih Kategori: Pilihan gumantung ing lapangan ing ndhuwur.

Pesen: Nerangake masalah sampeyan nganggo basa Inggris utawa Indonesia

Link Gambar: Ngidini sampeyan nambah foto panjelasan

Kirim pesen sampeyan.

tiket dhukungan teknis pantheratrade autotrade gold

Jawaban banjur bakal dikirim menyang sampeyan ing 24 jam (ora kalebu akhir minggu). Sing sabar.

Punapa panjenengan kersa sponsor robot ATG saka PantheraTrade ?

Yen sampeyan uga pengin ngrujuk kanca lan menehi bathi saben wulan sekitar 15%, sampeyan kudu menehi link referral sing ana ing kaca kasebut. Kemitraan> Dashboard

URL sing bakal dikirim menyang rujukan sampeyan bakal kaya iki: https: //pantheratrade.live / register /? r = IB ...

Peran a bapak baptis sejati yaiku nuntun lan menehi saran marang saben calon biyunge, wiwit registrasi nganti entuk bathi, saka pambayaran bank nganti mata uang kripto, nerangake risiko, mbutuhake wektu dhukungan teknis ... dadi ing dewan lan kabecikan.

Komisi sponsor Autotrade Gold

link afiliasi sponsor pantheratrade autotrade gold

Tips login kanggo pangguna lawas saka Pantheratrade

Kanggo investor sing wis kedhaftar ing Pantheratrade sadurunge 18 Maret 2022 lan sing pengin nyambung menyang versi anyar saka Pantheratrade.

Pindhah menyang kaca: https://live.pantheratrade.tech

Ketik alamat email login akun lawas sampeyan PantheraTrade banjur klik tombol validasi.

Sampeyan bakal nampa jeneng pangguna lan tembung sandhi sauntara kanthi email sing kudu digabungake ing kaca iki: https://live.pantheratrade.tech/AccountLogin.aspx



⚠️ Yen sampeyan ora nampa email iki, tindakake langkah iki:

Klik ing Kelalen Sandi

Tulis Jeneng pangguna

mlebu anyar pantheratrade digiprime
Kelalen jeneng pangguna lan sandhi ing pantheratrade

Kelalen jeneng pangguna lan sandhi ing Pansaka

Kanggo wong sing wis ndhaptar AutoTrade Gold sadurunge tanggal 1 September 2021, sampeyan bisa uga durung nampa rincian mlebu Pansaka liwat email. Mangkene solusi kanggo nampa:

Sambungan menyang backoffice: https://pansaka.co.id/panel/login.php

Klik ing link: Kelalen sandi?

Sampeyan bakal tekan kaca liyane.
Klik ing link: Kelalen ID pangguna?, banjur lebokake alamat email sampeyan.

Sampeyan bakal nampa email pisanan kanthi ID mlebu. Iki urutan nomer.

Bali menyang kaca mlebu Pansaka: https://pansaka.co.id/panel/login.php, banjur klik maneh ing tautan: Lali sandhi sampeyan? kanthi nuduhake identifikasi koneksi (nomer).

Sampeyan bakal bisa nunjuk jeneng pangguna lan sandhi anyar sampeyan kanggo nyambung menyang Pansaka.

jeneng pangguna lan sandhi lali ing pansaka

Fokus marang CEO Autotrade, Bapak Dinar Wahyu Saptian Dyfrig

Dinar Wahyu Kenzo minangka tokoh masyarakat populer ing Indonesia. Investor sing diakoni, dheweke dadi tanggung jawab kanggo bagean IT lan teknologi anyar atas jenenge asosiasi ARTI. (Asosiasi Robot Perdagangan Indonesia) ngawasi struktur dagang ilegal ing Indonesia lan asosiasi APLI ngatur jaringan marketing wiwit taun 1984. Manungsa kanthi ati sing gedhe, amarga bathi perusahaan, luwih saka 10 paket panganan disebarake kanggo wong Indonesia sing butuh sajrone periode Covid. Dheweke uga dadi manajer perusahaan winates RBG ing Inggris, ing tengah Forex, lan sponsor tim bal-balan Indonesia, padha karo liga 000 ing Prancis.

Dinar Wahyu Saptian Dyfrig (tengah) CEO Autotrade / Pansaka lan Bambang Soesatyo, ketua DPR RI.
Dinar Wahyu Kenzo (tengah) CEO Autotrade / Pansaka lan Bambang Soesatyo, Ketua DPR RI.
Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka tautan rujukan!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki nalika sampeyan ora duwe pengalaman dagang utawa cryptocurrency sadurunge. Mulane aku ngidini aku kanggo ngancani sampeyan, kanggo mbantu nyetel akun antarane Panjenengan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, njawab pitakonan sing relevan lan menehi dhukungan teknis. Yen sampeyan ora bisa nemokake link afiliasi ing sawetara robot, iku amarga aku ora pengin sebutno: salah siji aku audit, utawa aku curiga. Kajaba iku, sampeyan kudu bisa ngatur dhukungan teknis lan ngiringi referral kanthi bener, mula aku ora njupuk risiko menehi link referral tanpa watesan.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Modal min. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Min. ± 1300$

Minyak Autotrade
Cedhak banget
Ngenteni ing Pansaka

Forex Autotrade
Cedhak banget
Ngenteni ing Pansaka

Pakar CopyTrade
kasedhiya 2022
Ngenteni ing Pansaka

Golding Way
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal min. ± $ 10