XAU / USD

AutoTrade Gold
Robot Dagang Emas

AutoTrade Gold 4.0 yaiku a robot dagang Otomatis Indonesia fokus ing pasar emas. Uga dijuluki "Goldoracle "," AutoGold" ou "EA Robot Gold" par ses utilisateurs, il a comme objectif un gain journalier compris entre 0,5 et 1,5% de votre capital. Vous ne pourrez jamais perdre plus de 3% par jour. Ce robot trade en mode scalping et n'ouvre qu'une seule position à la fois. Parfaitement sécurisé, si AutoTrade Gold enregistre une perte, il va essayer de rattraper ses gains dans la journée. Cet été, 2 nouveaux robots de trading verront le jour, le premier tradera le marché du lenga et le second sera basé sur le forex.

Ndhaptar ing AutoTrade Gold tutorial pangentukan
AutoTrade Gold dagang robot screenshot

$

Regane 1 rega ing AutoTrade Gold

$

Investasi minimal

= $

Investasi umume minimal

± %

Diduga entuk saben wulan

Kaluwihan saka robot AutoTrade Gold

Kasedhiyan dana

Gérez et contrôlez vos propres fonds sur Pantheratrade / LegoMarket en utilisant l'apps MetaTrader 4. Celengan lan mbatalake sawayah-wayah. Mung sampeyan duwe akses menyang investasi: Dana awal + bathi + minat +.

dagang otomatis

Dagang otomatis

Piranti lunak dagang. Ora dibutuhake instalasi utawa dagang.

forex

Pasar komoditas

Solusi dagang sing dikembangake dening PTSDI, mung fokus ing emas.

10% ngasilake

Efisiensi ± 15%

Rata-rata penghasilan pasif 15% ing saben wulan.

tes robot

8 wulan pengalaman

Kalebu tes 6 wulan ing kahanan pasar nyata.

aksesibilitas robot

aksesbilitas

Miwiti pengalaman kanthi modal minimal 200 €.

myfxbook

Alat nelusuri

Hasil transparan ing wektu nyata sing wis diaudit dening Myfxbook.

Pangentukan / wulan 15% nganggo AutoTradeGold

Dagang otomatis
bebarengan karo AutoTrade Gold 4.0


AutoTrade Gold Tutorial Video Youtube


Video subtitle ing:
EN | ES | AR | VI | FR | PL | NL | ZH | ID | RU | PT | JP | DE | IT | HE | FI | RO | HI | CS | FA | TH | KO | TU | SV | DA | EL

tundhuk sertifikat autotrade gold
sarana digital internasional autotrade gold
sertifikasi ptsdi sarana digital
Robot dagang AutoTrade gold
Algoritma dagang AutoTrade gold
Dagang algoritma AutoTrade gold
Robot Trading AutoTrade gold
Masyarakat Indonesia AutoTrade gold
Penghasilan pasif AutoTrade gold

Calcul des bénéfices d'ATG 4.0 sans inclure les intérêts composés

Tabel ing ngisor iki kanggo dijupuk conto lan bisa uga ora nggambarake kasunyatan sing sejatine. Iki nuduhake evolusi ibukutha sampeyan miturut jumlah setor, adhedhasar a nambah 15% saben wulan. Kapentingan senyawa saben dina durung dipikirake ing pitungan iki. Yen sampeyan narik penghasilan saben wulan, sampeyan bakal entuk udakara 6 wulan kanggo mbalekake investasi dhisikan mungsuh 5 wulan yen ora mbalekake bathi kanthi rutin.

+ 15000 investisseurs Asil Otomatis Gold Sponsor PDF AutoTrade 🇫🇷 PDF AutoTrade 🇺🇸

sasi Celengan: 500 €
+ lisensi 2 ($ 200)
Celengan: 1500 €
+ lisensi 2 ($ 200)
Celengan: 5000 €
+ lisensi 3 ($ 500)
Celengan: 10000 €
+ lisensi 3 ($ 500)
1 575 € 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 661 € 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 760 € 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 875 € 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 1 006 € 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 1 157 € 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 1 330 € 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 1 530 € 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 1 759 € 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 2 023 € 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 2 326 € 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 2 675 € 8 025 € 26 751 € 53 503 €

5 lisensi kasedhiya gumantung karo kapasitas dagang sampeyan

Lisensi kasebut bisa ditingkatake, yaiku sampeyan mung bakal mbayar prabédan antara lisensi saiki lan lisensi mbesuk.


Lisensi 1 diwatesi dadi $ 500 (modal mlebu + penghasilan saben dina). Iki tegese kanthi lisensi iki, yen sampeyan wis setor ibukutha, kayata $ 300 lan entuk bathi $ 200, mula sampeyan wis entuk maksimum $ 500, lan saka ing kono robot sampeyan bakal mandheg dagang. Mula, sampeyan kudu entuk bagean saka penghasilan, utawa njupuk lisensi 2. Ditto kanggo lisensi 2 sing diwatesi dadi $ 5000, banjur lisensi 3 diwatesi dadi $ 30000 ...


Lisensi 1
$ 100

kanggo modal sing setor antarane $ 100 lan $ 500.

Tuku lisensi 1
Lisensi 2
$ 200

kanggo modal sing setor antarane $ 100 lan $ 5,000.

Tuku lisensi 2
Lisensi 3
$ 500

kanggo modal sing setor antarane $ 100 lan $ 30,000.

Tuku lisensi 3

Lisensi 4
$ 2500

kanggo modal antara 100 nganti 1,000,000 $.

Tuku lisensi 4
Lisensi 5
$ 3500

kanggo modal minimal $ 1,000,000.

Tuku lisensi 5
Dhukungan teknis Autotrade Gold

Dhukungan teknis AutoTrade Gold 4.0

Pitakon lan Masalah sing Ulangan babagan Autotrade Gold 4.0

Sawetara informasi tambahan babagan Bot Trading

4 tanggepan

Entuk bathi saben wulan 12 lan 20% kanthi otomatis, tanpa mbutuhake ilmu, berkat pasar emas lan ora nuduhake bathi! Gabungke karo kekuwatan minat senyawa lan tambahake investasi kanthi dramatis sajrone jangka panjang.

Robot kasebut nindakake maksimal perdagangan siji utawa rong dina saben dina lan duwe Stop Loss 3% kanggo ngasuransiake ibukutha lan nyilikake risikone. Mula, sampeyan ora bakal bisa kalah luwih saka 3% saben dina, sing durung nate kedadeyan. AutoTrade Gold wis diprogram kanthi apik, mesthine minangka salah sawijining robot paling apik kanggo ngasilake penghasilan pasif ing jangka menengah / jangka panjang.

Sampeyan ora bisa milih dhewe broker kanggo mbukak AutoTrade. Perusahaan wis milih kerja lan kapercayan PantheraTrade, anak perusahaan saka Pasar Lego LCC dununge ing Kepulauan Grenadines. Alesané yaiku supaya para pedagang manual ora nyalin sinyal mlebu lan metu robot. Bakal ana sawetara detik nganti sawetara menit antarane rega emas ing MT4 lan akuisisi penghasilan sampeyan. Karo a broker wis diatur, sampeyan ora bisa nggawe setelan kaya iki. Kanggo perusahaan, mula dadi masalah kanggo nglindhungi lan ngamanake robot dagang saka salinan sing bisa ditindakake.

CEO ora ngormati MLM (Network Marketing). Dheweke luwih seneng golek investor lan pengin menehi prioritas utama. Promosi saka robot dagang AutoTrade Gold n'est donc pas rentable si vous recrutez qu'une petite poignée d'investisseurs avec votre lien de parrainage.

Sawetara kuwatir karo Autotrade Gold 4.0th?

Dhukungan teknis saka Panthera takon marang kita, minangka sponsor, kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah sing sampeyan alami, nanging sampeyan kudu njaluk panjaluk kanthi mbukak tiket: https://pantheratrade.com/user/support-all


Saluran telegram 🇫🇷

Si vous êtes français, nous avons une adresse mail directe vous permettant de contacter le support technique indonésiens mais il faudra rédiger votre problématique en anglais.

L'adresse email est la suivante : help.atgfrance@gmail.com


Pour envoyer le mail de réclamation, merci de suivre cette trame :

  • akun email : (votre adresse mail sur le site panthera)
  • mt4 account : (numéro de compte gold mt4, qui commence par 7.....)
  • Subyek : (le sujet du soucis, par exemple "MONEY NOT CREDITED PANTHERA", CRYPTO ADRESS CHANGE"
  • njlentrehake : (écrire, en anglais, une description sommaire du pb. Pas la peine de faire un romain, comme il y a le sujet, les screens, et vos informations de compte, ils verront le soucis).

Pensez à rajouter les imprimes écran, par exemple, pour un soucis de coinpaiement ok mais pas sur panthera, il faut mettre le mail comme quoi tout est bien arrivé chez coinpaiement, et le cancel sur panthera, dans DEPOSIT HISTORY.

Langkah 1 / Panthera Trade

Ndhaptar karo broker PantheraTrade.

Ndhaptar ing AutoTrade Gold 4.0


Elingi referensi IB IB04231237

Klik ing tombol "Sabanjure" ing sisih tengen ngisor banjur isi kabeh kolom sing dijaluk ing 4 langkah.


✅ Yen sampeyan ora duwe akun cryptocurrency, aku menehi saran, saiki, kanggo nggawe siji ing Binance. Sampeyan mbutuhake ing langkah sabanjure. Aja ragu-ragu ngubungi aku ing 💬 Messenger ou Telegram supaya aku bisa nulungi kowe.

Ndhaptar ing Binance tutorial Binance

formulir pendaftaran pantheratrade autotrade gold
Langkah 2 / Panthera Trade

Validasi akun sampeyan ing broker Panthera Trade.

Sawise disambungake karo kredensial ing kaca ngarep, sampeyan kudu validasi akun sampeyan, (link kasedhiya kanggo tujuan iki ing kaca ngarep). Iseni kabeh kolom sing dijaluk.

Iseni alamat surat sampeyan.
kanggo Bank, tandhani "Other bank"lan nomer akun IBAN kayata. Kajaba sampeyan manggon ing Indonesia, dheweke ora bakal nggunakake lapangan iki.

Kanggo Akun Crypto, pilih stablecoin kaya ingUSDT :

Crypto name : USDT

Alamat Crypto: alamat USDT ing Binance.
Iki minangka string karakter sing ana ing sangisore kode QR.

💡 Sampeyan kapan wae bisa njaluk pangowahan alamat crypto iki lan ngganti nganggo alamat LTC, ETH utawa BTC. Ing kasus iki, bukak tiket dhukungan teknis, jelasake lan kirimake alamat anyar, sebutno mata uang sing dikarepake.

Pungkasan, kirim ID Card (kertu identitas utawa paspor) uga selfie nganggo KTP sampeyan. Manungsa waé, ing gambar kudu kurang saka 1MB lan format JPG utawa PNG. Klik ing Update kanggo ndhaptar.

verifikasi akun panthera perdagangan

Asring, kabeh ora diisi kanthi bener utawa gambar sampeyan abot banget utawa ing format sing salah. Iki alat online gratis kanggo nyuda bobote gambar sampeyan.
Langkah 3 / Panthera Trade

Mbukak akun dagang ing Panthera Trade.

Pindhah menyang tab Trading Account > Open Live Account.

Account Type : Gold

Leverage : 1: 500 (ora luwih ora kurang)

Real / Demo: Real

Create MT4 Password : Sandi pilihan utawa identik karo sandhi sampeyan Pantheratrade

open live account panthera
Langkah 4 / Binance

Tuku cryptocurrency ing Binance / Crypto.com / Coinbase ... kanggo nguatake robot sampeyan.

Kanggo entuk lisensi 1 lan setor minimal ing broker LegoMarket (Pantheratrade), Aku saranake sampeyan tuku paling ora 250 euro cryptocurrency.

Anggere biaya transaksi blockchain Ethereum uga gedhe banget amarga kakehan jaringan, Aku nyaranake sampeyan tuku Litecoin LTC.

Aja ragu-ragu njaluk saran babagan 💬 Messenger ou Telegram supaya aku bisa nuntun sampeyan tanpa ana kesalahan.
tuku cryptocurrency binance Litecoin
Langkah 5 / PTSDI

Nyambung menyang PTSDI.

Bukak situs pangembang robot Autotrade: https://ptsdfi.com/login

Sambungake karo email lan sandhi sing padha tinimbang sing digunakake ing PantheraTrade. Sampeyan bakal dikenali kanthi otomatis.

sarana digital login
Langkah 6 / PTSDI

Cara tuku lisensi sampeyan Autotrade Gold 4.0th?

Ing homepage PT.SDI Sarana Digital, klik ing tab EA Packages lan pilih lisensi miturut kemampuan dagang sampeyan.

Aku menehi saran supaya sampeyan miwiti karo lisensi 1 lan setoran $ 100 kanggo nganalisis perdagangan robot lan kemampuan ngasilake penghasilan pasif. Sampeyan uga bisa nganyari lisensi kanthi mung mbayar prabédan.

Sampeyan mbutuhake nganti 24 jam kanggo lisensi sampeyan aktif. Saben lisensi diaktifake kanthi manual dening tim Indonesia lan gumantung saka bedane wektu, kudu luwih suwe utawa luwih cekak.
Lisensi autotrade gold sarana digital
Langkah 7 / PTSDI

Luwih tuku lisensi sampeyan Autotrade Gold.

Ing kaca iki sampeyan wis milih lisensi lan bakal ngisi kolom sing dijaluk.

Paket EA: Level_1, 2, 3, 4 utawa 5 (gumantung karo pilihan dhisikan)

Rega: Sing saka lisensi sampeyan

Opsi akun: Aku Nduwe Akun Dagang

Pilih Akun: Yen kabeh apik, nomer akun sampeyan bakal katon

Gerbang Pembayaran: Pembayaran Coin

Lisensi autotrade gold sarana digital
Langkah 8 / Pembayaran Koin

Pembayaran lisensi sampeyan Autotrade Gold ing Litecoin, kanthi CoinPayment.

Iseni informasi tagihan ing sisih kiwa, yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan alamat email.

Disaranake sampeyan milih cryptocurrency Litecoin (LTC) kanthi biaya transaksi sing murah. Sampeyan bisa milih Tether USD (ERC 20) kanthi apik, nanging sampeyan bakal duwe biaya transaksi $ 35 kanggo ditambahake karo rega sing kasebut.

Pungkasan, klik tombol biru ing sisih kiwa, ing sangisore email, kanggo divalidasi. Sampeyan ora perlu ndhaptar CoinPayment kanggo ngrampungake transaksi kasebut.

Kaca anyar bakal dibukak ing CoinPayment sing menehi jumlah uga alamat sing kudu sampeyan lebokake cryptocurrency.

Lisensi autotrade gold sarana digital
Langkah 9 / Binance

Finalisasi pembayaran kanggo lisensi sampeyan Autotrade Gold.

Dolan maring Binance, nggawe mundur total ing alamat LTC sing dijaluk.

Ketik alamat LTC saka sing nampa. Iki alamat (senar karakter) sing dikirim menyang Coinpayment.

Transfer kudu rampung nggunakake jaringan LTC.

Tandha jumlah LTC, banjur tambah 0,001 ing rega pungkasan.

Banjur validasi formulir kasebut.

nambah biaya mbayar koin

Sampeyan bakal nampa email konfirmasi dening Binance lan CoinPayment nerangake manawa transfer kasebut digawe kanthi bener. Yen sampeyan salah, aja gupuh! Sampeyan bakal nampa email sing bakal dibalekake sawetara menit. Sampeyan mung kudu nyebutake Alamat deposit LTC ing Binance.

total usdt binance.png
Langkah 10 / Panthera Trade

Cara deposit modal dagang karo PantheraTrade ? (1/3)

Dianggep manawa lisensi kasebut wis dibayar (kanggo verifikasi iki, bukak menyang kaca ngarep Pantheratrade. Status EA: Aktif).

Kita bali menyang situs kasebut PantheraTrade supaya setor modal dagang karo broker LegoMarket.

Klik ing Transaksi> Simpenan, banjur pilih Pembayaran Coin.

Biasane iki minangka deposit pertama sampeyan PantheraTrade, nanging yen mengko pengin nambah modal, sampeyan kudu bali menyang langkah iki. Elinga yen jumlah celengan uga gumantung karo pilihan lisensi sampeyan.

Yen sampeyan pengin terus mbayar ing Litecoin, sampeyan kudu ngerti rega saiki Litecoin (LTC). Tindakake cadangan sethithik kanggo mbayar biaya transaksi 0,001 LTC.

Jumlah US $: XXXXXX

Target: Akun

Pilih Akun: XXXXXX

Centhang kothak sing ditrapake kanggo syarat panggunaan, banjur Kirimake formulir iki

Lisensi autotrade gold sarana digital
Langkah 11 / Panthera Trade

Simpen modal karo Pembayaran Coin. (2/3)

Iseni informasi tagihan, yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan alamat email.

Pilih Litecoin (LTC).

Pungkasan, klik tombol biru ing sisih kiwa.

Kaca anyar bakal mbukak CoinPayments sing menehi sampeyan jumlah uga alamat sing kudu sampeyan lebokake Litecoin LTC.

💡 Elinga, iki bakal dadi alamat deposit anyar. Iki ora bakal dadi alamat setoran sing padha karo alamat lisensi sampeyan.

tambahan ibukutha pantheratrade autotrade-gold
Langkah 12 / Panthera Trade

Simpen modal dagang karo PantheraTrade. (3/3)

Manipulasi sing padha kanggo tuku lisensi. Kanthi Binance, mbayar kanthi pas + 0.001 menyang alamat LTC sing dijaluk: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Tulis alamat LTC sing nampa, sing kasebut ing Coinpayment.

Transfer kudu rampung nggunakake jaringan LTC.

Tandha jumlah LTC, banjur tambah 0,001 ing rega pungkasan.

☕️ Ngenteni sawetara puluhan menit. Sampeyan bakal nampa email konfirmasi dening Binance lan CoinPayment supaya ngerti yen transfer wis digawe kanthi bener.

Anggere dhukungan teknis sakaAutotrade Gold ora validasi transaksi, sampeyan ora bakal weruh jumlah ing aplikasi MT4. Perlu sawetara jam.
bukti pambayaran panthera perdagangan
Langkah 13 / MetaTrader 4

Cara nglacak penghasilan karo MetaTrader 4 ?

MT4 minangka aplikasi seluler gratis sing ngidini sampeyan ngetutake evolusi penghasilan. Apa sampeyan nggunakake Android utawa IOS, sampeyan bakal gampang nemokake ing toko. Coba deleng logo, sampeyan butuh versi 4 MetaTrader.

Sawise diinstal, kita bakal nyiyapake ing akun dagang sampeyan. Kanggo nindakake, sampeyan kudu nampa email saka PantheraTrade kanthi 4 data penting.

Login: XXXXXX

Sandi Master: Sing saka lisensi sampeyan

Sandi Investor (mung diwaca): XXXXXX

Server: LegoMarket-REAL SERVER

Ing aplikasi MT4, klik Setelan> Akun anyar> Mlebu karo akun sing wis ana.

Ing kolom telusuran, tulis: LegoMarket-REAL SERVER

Jeneng pangguna: Login (nomer). Sampeyan uga bakal nemokake ing kaca ngarep saka Pantheratrade.

Sandhi: Sandi Investor (mung diwaca).

Klik Simpen

mt4 metatrader 4
Langkah 14 / Panthera Trade

Cara narik penghasilan lan / utawa ibukutha sampeyan sawayah-wayah ?

Sampeyan mung bisa mundur ing mata uang deposit dhisikan. Yen sampeyan wis setor USDT, sampeyan bakal nampa USDT. Elinga yen penarikan minimal $ 100 lan maksimum $ 2000 saben dina kanggo akun kanthi $ 100000. Ngluwihi $ 100000, sampeyan bisa narik 10% ibukutha saben dina. Cacah biaya transaksi $ 35. Ati-ati, gumantung saka ukuran blok Ethereum ERC-20, biaya deposit utawa penarikan bisa ditambahake.

Supaya minimalake biaya saiki, aku menehi saran supaya sampeyanbukak tiket ing dhukungan teknis lan njaluk supaya ngganti alamat crypto menyang Litecoin. Aja lali menehi alamat Litecoin ing pesen kasebut.


Narik mundur saka PantheraTrade

Kanggo mundur total, bali menyang broker PantheraTrade, klik Transaksi> Mundur.

Pilih mata uang deposit dhisikan, banjur isi:

Sumber: Akun MT4

Jumlah US $: jumlah sing bakal ditarik ing dolar

Nampa kahanan banjur Validasi

mbatalake dhuwit ing autotrade gold panthera

Sampeyan kudu ngenteni sawetara jam supaya dhuwit mundur total disimpen ing Exchange. Iki gumantung saka bedane wektu antarane Indonesia lan negara sampeyan.
Langkah 15 / Afiliasi lan Sponsor

Sampeyan pengin sponsor lan entuk tautan afiliasi saka Autotrade Gold 4.0th?

Yen sampeyan uga pengin sponsor kanca lan entuk bathi saben wulan 15%, sampeyan kudu duwe Lisensi 2, duwe modal minimal $ 1000 ing broker Pantheratrade lan sampeyan kudu duwe 2 rujukan sing siyap diinvestasikan sajrone 15 dina. Yen 3 syarat kasebut wis dipenuhi, sampeyan bisa njaluk saka sponsor sampeyan kanthi menehi sampeyan jeneng panganggo dununge ing ndhuwur email sampeyan, ing sisih kiwa ndhuwur kaca.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan afiliasi, waca rong kaca pungkasan versi PDF French ou Inggris.

⚠️ Elinga, yen link sampeyan kasedhiya, sampeyan bakal duwe 15 dina nganti ndaftar paling ora 2 anggota aktif.

Yen kahanan kasebut ora dihormati, para anggota sing tanggung jawabAutotrade Gold bisa mateni link afiliasi sampeyan.

Link rujukan sampeyan bakal kasedhiya ing:
PantheraTrade > Kemitraan> Dasbor

URL sing bakal dikirim bakal katon kaya iki: https: //pantheratrade.com / register /? r = IB ...

Peran a bapak baptis sejati yaiku nuntun lan menehi saran marang saben calon biyunge, wiwit saka registrasi nganti entuk bathi, nerangake risikone, butuh dhukungan teknis lan mbantu sampeyan nindakake pertukaran mata uang kripto ... dadi ing dewan lan kabecikan.

💬 Rembugake karo sponsor sadurunge miwiti petualangan MLM (pemasaran jaringan).

? Apa sampeyan pengin dadi "Mitra SUB IB"?

Dadi Mitra Sub IB, sampeyan kudu duwe modal minimal $ 1000 kanthi lisensi 2.

Saben wong ndaftar, saka tautan afiliasi, sampeyan bakal entuk 4% kanthi rega lisensi sing dituku. Sampeyan bakal entuk saben perdagangan $ 0,5 kanggo $ 1000 ibukutha sing disimpen dening rujukan. Tim PTSDI nawakake rencana sponsor ing 2 level, ora ana maneh!

Autotrade Gold 4.0 - Video Youtube en français
Autotrade Gold 4.0 - Video Youtube en anglais
Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka tautan rujukan!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki yen ora duwe pengalaman dagang lan cryptocurrency sadurunge. Mula aku ngidini aku ngancani sampeyan, kanggo mbantu nyiyapake akun ing antarane akun sampeyan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, wangsuli kabeh pitakon sampeyan lan wenehake dhukungan teknis.

Autotrade Gold 4.0
Broker ora diatur
🥇 Modal min. ± $ 250

Minyak Autotrade
Kasedhiya Agustus 2021
Ing tes

Forex Autotrade
Kasedhiya Agustus 2021
Ing tes