XAU / USD

AutoTrade Gold 5.0
Robot Dagang Emas

AutoTrade Gold 5.0 yaiku a robot dagang Otomatis Indonesia adhedhasar pasar emas. Uga diarani "Goldoracle "," Auto Gold"utawa" Robot EA Gold"dening pangguna, tujuane yaiku gain saben dina antarane 0,5 lan 1,5% saka ibukutha sampeyan. Sampeyan ora bisa kelangan luwih saka 3% saben dina. Robot iki dagang ing mode scalping lan mung mbukak siji posisi sekaligus. Aman kanthi sampurna. , Yen ATG 5 nyathet mundhut, bakal nyoba kanggo nggawe munggah kanggo hasil sak dina karo perdagangan kapindho. Crypto AutoTrade, robot dagang anyar nggawe keuntungan 7/7 dina.

Ndhaptar ing AutoTrade Gold Tutorial sing dianyari
AutoTrade Gold dagang robot screenshot

$

Rega lisensi 1 ing Auto Trade Gold

$

Investasi minimal

± $

Dianjurake investasi sakabèhé minimal

± %

Diduga entuk saben wulan

Kaluwihan saka robot AutoTrade Gold

Kasedhiyan dana

Atur lan kontrol dana sampeyan dhewe ing PantheraTrade / LegoMarket / Pansaka nggunakake app MetaTrader 4. Celengan lan mbatalake sawayah-wayah. Mung sampeyan duwe akses menyang investasi: Dana awal + bathi + minat +.

dagang otomatis

Dagang otomatis

Piranti lunak dagang. Ora dibutuhake instalasi utawa dagang.

forex

Pasar komoditas

Solusi dagang sing dikembangake dening Pansaka, fokus ing emas mung.

10% ngasilake

Efisiensi ± 15%

Rata-rata penghasilan pasif 15% ing saben wulan.

tes robot

pengalaman kuwat

Luwih saka 16 sasi ing kondisi pasar nyata.

aksesibilitas robot

aksesbilitas

Miwiti pengalaman kanthi modal minimal $ 250.

myfxbook

Alat nelusuri

Hasil transparan wektu nyata sing wis diaudit dening Myfxbook.

Pangentukan / wulan 15% nganggo AutoTradeGold

Dagang otomatis
kanthi Otomatis Dagang Gold 5.0


AutoTrade Gold Tutorial Video Youtube


video AutoTrade Gold subtitle ing:
FR | EN | ES | AR | VI | FR | PL | NL | ZH | ID | RU | PT | JP | DE | IT | HE | FI | RO | HI | CS | FA | TH | KO | TU | SV | DA | EL


tundhuk sertifikat autotrade gold legomarket LCC
sarana digital internasional autotrade gold
sertifikasi pansaka pantheratrade
Robot dagang ATG 5
Algoritma dagang AutoTrade gold
Dagang algoritma AutoTrade gold
Robot Trading AutoTrade gold
Perusahaan Indonesia Pansaka Panthera Trade
Auto Passive IncomeGold

Pitungan bathi ATG 5.0 tanpa kalebu bunga majemuk

Tabel ing ngisor iki kanggo dijupuk conto lan bisa uga ora nggambarake kasunyatan sing sejatine. Iki nuduhake evolusi ibukutha sampeyan miturut jumlah setor, adhedhasar a nambah 15% saben wulan. Bunga majemuk saben dina durung dianggep ing pitungan iki. Yen sampeyan mbatalake penghasilan saben wulan, sampeyan butuh kira-kira 6 wulan kanggo mbalekake investasi dhisikan tinimbang 4 wulan yen sampeyan ora mbatalake apa-apa.

+ 100.000 investor Hasil TGA 5 ATG 🇺🇸 ATG 🇪🇸 ATG 🇧🇷 ATG 🇮🇩

sasi Celengan: 500 €
+ lisensi 2 ($ 224)
Celengan: 1500 €
+ lisensi 2 ($ 224)
Celengan: 5000 €
+ lisensi 3 ($ 560)
Celengan: 10000 €
+ lisensi 3 ($ 560)
1 575 € 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 661 € 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 760 € 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 875 € 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 1 006 € 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 1 157 € 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 1 330 € 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 1 530 € 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 1 759 € 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 2 023 € 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 2 326 € 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 2 675 € 8 025 € 26 751 € 53 503 €

⚠️ Pangeling lan tips penting

Elinga yen iki minangka investasi beboyo, yen sampeyan nandur modal dhuwit sing ora perlu kanggo urip lan tujuan utama sampeyan yaiku mbalekake modal dhisikan kanthi cepet miturut strategi sampeyan. .

Tuladha strategi : Aku nandur modal $ 10.000 ing AutoTrade Gold. Tanpa narik lan ing 5 sasi, aku kudu pindho modal. Sanalika aku tekan $ 22.000, aku miwiti mbatalake $ 2000. Dadi aku mbatalake $ 22.000 nganti $ 20.000 saben tekan. Dadi, aku entuk modal awal kurang saka 9 wulan lan ngasilake $ 3000 saben wulan (20.000 x 15%) amarga Autotrade Gold.

5 lisensi kasedhiya gumantung karo kapasitas dagang sampeyan

Lisensi kasebut bisa ditingkatake, yaiku sampeyan mung bakal mbayar prabédan antara lisensi saiki lan lisensi mbesuk.


contone : Lisensi 2 diwatesi nganti $ 5000 (modal simpenan + penghasilan saben dina). Iki tegese kanthi lisensi iki, yen sampeyan wis setor modal, contone $ 3000 lan entuk bathi $ 2000, mula sampeyan bakal entuk maksimal $ 5000. Saka ing kono, robot sampeyan bakal mandheg dagang. Mulane, sampeyan kudu mbalekake bagean saka penghasilan utawa njupuk lisensi sing luwih dhuwur. Elinga upgrade sadurunge robot sampeyan mandheg, yen ora, sampeyan kudu ngontak dhukungan teknis Pantheratrade.


Lisensi 1
$ 112

kanggo total ibukutha antarane 100 lan 500 $.

Tuku lisensi 1
Lisensi 2
$ 224

kanggo total ibukutha antarane 100 lan 5.000 $.

Tuku lisensi 2
Lisensi 3
$ 560

kanggo total ibukutha antarane 100 lan 30.000 $.

Tuku lisensi 3

Lisensi 4
$ 2800

kanggo total ibukutha antarane 100 lan 1.000.000 $.

Tuku lisensi 4
Lisensi 5
$ 3920

kanggo modal minimal saka 1.000.000 $.

Tuku lisensi 5
Dhukungan teknis Autotrade Gold

Dhukungan Teknis ATG 5

Pitakonan sing kerep babagan Autotrade Gold 5.0

Sawetara informasi tambahan babagan Bot Trading

4 tanggepan

Yen sampeyan duwe pitakon babagan AutoTrade Gold 5.0, aku menehi saran supaya sampeyan nyedhaki sponsor langsung. Dhukungan teknis saka PantheraTrade dumadi saka 70 karyawan. Kanggo ngubungi dheweke, sampeyan kudu mbukak tiket lan nerangake panjaluk sampeyan kanthi tepat ing basa Inggris lan masang lampiran kanggo luwih ngerti. Hubungi mung yen ana masalah, yen ora, hubungi sponsor sampeyan. Kanggo masalah lisensi, hubungi dhukungan ing Pansaka, kanggo masalah sambungan menyang robot sampeyan, luwih seneng situs kasebut Sistem ATG.

Bukak tiket kanggo dhukungan teknis Janjian ing Telegram kanggo pitulungan teknis

Kanggo nambah utawa ngowahi alamat crypto sampeyan, sampeyan kudu ngetik alamat BTC / LTC / USDT (Erc-20) utawa ETH ngusulake lan masang foto kertu identitas + foto selfie njupuk alamat crypto sing dipilih. Pasang jeneng crypto lan alamate + alamat email sampeyan lan tanggal panyuwunan ing kertas. Tambah ing pesen alamat crypto digital (kanggo nggampangake copy paste).

Aku pengin ngganti alamat cryptoku 📄

Dhukungan teknis ATG Autotrade

Mung sponsor langsung sampeyan sing bisa nindakake operasi iki nanging bakal ditindakake sajrone 3 nganti 4 dina yen ora ana tiket liyane sing mbukak. We nggawe panjalukan, kita duwe jawaban ing 24 kanggo 48 jam lan bakal perlu kanggo validasi non-tanggung jawab saka tim Indonesia kanggo ngangkat operasi iki. Yen sampeyan ana 10 wong ing kahanan iki, butuh 3 x 10 = 30 dina. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngirim sponsor, Panjenengan jeneng panganggo, sampeyan alamat email mlebu lan nomer akun MT4 sampeyan et sabar banget. Yen sampeyan njaluk ngaktifake 2FA, sampeyan kudu entuk Kunci Mbukak Kunci. Yen sampeyan ora nulis, sampeyan tanggung jawab kanggo pengawasan iki.

Dhukungan teknis ATG Autotrade

CEO ora ngormati MLM (Network Marketing). Dheweke luwih seneng golek investor lan pengin menehi prioritas utama. Promosi saka robot dagang AutoTrade Gold mula ora duwe bathi yen sampeyan mung golek sawetara investor kanthi tautan rujukan.

Aku pengin sponsor lan njaluk kode affiliate sandi

Sawetara kuwatir karo Autotrade Gold 5.0th?

Dhukungan teknis saka Panthera takon marang kita, minangka sponsor, kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah sing sampeyan alami, nanging sampeyan kudu njaluk panjaluk kanthi mbukak tiket: https://pantheratrade.live/user/support-all

Langkah 1 / Panthera Trade

14 langkah sing kudu ditindakake kanggo ndhaptar robot Autotrade Gold 5

Aku nyaranake nggunakake a Alamat Gmail nalika sampeyan ndhaftar. Sawetara duwe masalah konfirmasi karo alamat Wanadoo, Laposte utawa Hotmail.

Ndhaptar ing AutoTrade Gold 5.0

Elingi referensi IB IB04231237

Klik ing tombol "Sabanjure" ing sisih tengen ngisor banjur isi kabeh kolom sing dijaluk ing 4 langkah.

✅ Yen sampeyan ora duwe akun cryptocurrency, aku menehi saran, saiki, kanggo nggawe akun ing Binance. Sampeyan bisa tuku crypto ing Binance karo kertu kredit sampeyan. Nanging, sampeyan bakal diblokir ing watesan penarikan sing diwatesi dening bank sampeyan. Kanggo nggawe transfer bank lan kanthi mangkono simpenan jumlah luwih gedhe, sampeyan bisa mbukak akun ing Coinbase, Crypto.com utawa nggunakake layanan sing ditawakake Advcash ing Binance.

Ndhaptar ing Binance tutorial Binance

Aja ragu-ragu ngubungi aku ing 💬 Telegram supaya aku bisa menehi saran marang sampeyan.

formulir pendaftaran pantheratrade autotrade gold

Yen sampeyan ora nampa email konfirmasi, coba gunakake alamat gmail. Yen nomer telpon wis kedhaftar, sampeyan bisa sijine maneh. Kanggo nindakake iki, ngganti 06 dening 336, yen sampeyan manggon ing Prancis. Gunakake kode minangka kaloro kasempatan .
Langkah 2 / Panthera Trade

Divalidasi akun sampeyan ing PantheraTrade.ngurip

Sawise disambungake karo kredensial ing kaca ngarep, sampeyan kudu validasi akun sampeyan, (tombol kasedhiya ing kaca ngarep). Sampeyan ora bakal bisa verifikasi akun Pantheratrade mung yen sampeyan duwe akun crypto sing wis divalidasi. Pantheratrade bakal njaluk sampeyan nambah alamat simpenan crypto, supaya nampa winnings Panjenengan.

⚠️ Isi kanthi apik kabeh kolom formulir. Ora ana lapangan sing bisa dikosongake.

Isi kolom alamat surat.
Ing wilayah kasebut Bank, tandhani "Other bank"uga nomer rekening bank utawa IBAN umpamane, kajaba sampeyan manggon ing Indonesia, dheweke ora bakal nggunakake lapangan iki.

Kanggo Mata Uang Crypto, Tandha aktif.

Ing area Akun Crypto, pilih USDT (ETH Ethereum ERC-20). Sampeyan bakal nampa penghasilan kanthi dhuwit sing didhukung dolar, tanpa fluktuasi pasar.

Crypto name : USDT

Alamat Crypto: alamat USDT setor ing Binance.
Pilih mung jaringan Ethereum ERC-20. Blockchain liyane kaya Tron (TRC-20), Sol, Bsc ... ora ditampa.

Email OTP: Ketik kode Email OTP sampeyan. Iki minangka kode sing wis ditampa liwat email. Ing lapangan OTP, lebokake kode kaya ing conto ing ngisor iki.

otp email

Pungkasan, kirim ID sing sah (kertu identitas, paspor utawa SIM) uga selfie karo ID cedhak pasuryan. Kanggo nindakake iki, klik link IMGLINK.IO. Seret lan selehake gambar banjur nyalin paste url sing dikirim ing kolom sing cocog ing formulir kasebut Pantheratrade. Avatar lan ID Pajak iku opsional. Ketik sandhi, banjur klik ing Update kanggo ndhaptar.

verifikasi akun panthera perdagangan

USDT vs LTC

Kita sebutno alamat crypto ing kene USDT supaya ora fluktuasi ing pangentukan nalika sampeyan nampa. Ing langkah-langkah ing ngisor iki, kita bakal ngomong babagan Litecoin (LTC) kanggo mbayar lisensi lan ngirim dhuwit menyang broker. Kita nggunakake Litecoin kanggo kacepetan lan biaya transaksi sing murah. Mulane sampeyan bakal mbayar ing LTC lan sampeyan bakal nampa pangentukan ing USDT.
Langkah 3 / Panthera Trade

Mbukak akun dagang ing Panthera Trade.

Sampeyan ora perlu ngenteni akun divalidasi kanggo langkah sabanjure.

Pindhah menyang tab Trading Account > Open Live Account.

Tandhani kolom ing ngisor iki:

Broker : LegoMarket LCC

Account Type : Gold

Leverage : 1: 500 (ora luwih ora kurang)

Real / Demo: Real

Create MT4 Password : Aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake sandhi sing padha karo sambungan sampeyan Pantheratrade

open live account panthera
Tahap 4 / Pansaka

Ndhaptar ing Pansaka kanggo ngatur lisensi ATG 5 sampeyan

Pansaka minangka perusahaan sing ngatur kabeh lisensi kanggo produk dagang Autotrade. Elinga yen sampeyan kudu duwe Litecoin LTC ing ijol-ijolan kanggo tuku lisensi.

Ndhaptar ing Pansaka


Nomer Referensi: 10110618

Iseni formulir ing:

Jeneng + jeneng mburi

Nomer kertu identitas utawa paspor paling anyar

jinis

email

Sandi + konfirmasi


Isi formulir Akun Crypto:

Pilih Crypto:
- USDT

formulir registrasi pansaka autotrade gold

Tahap 5 / Pansaka

Cara tuku utawa upgrade lisensi AutoGold 5.0th?

Ing homepage perusahaan Pansaka, klik ing tab Program Khusus> Tuku Paket Masa Depan lan pilih lisensi miturut kemampuan dagang sampeyan.

💡 Aku menehi saran supaya sampeyan miwiti nganggo lisensi 1 lan simpenan $ 110 kanggo nganalisa perdagangan robot lan kemampuane ngasilake penghasilan pasif. Sampeyan banjur bisa nganyarke lisensi kanthi mung mbayar beda antarane saben lisensi. Dadi miwiti kanthi tuku Litecoin (LTC) ing Binance kanthi jumlah minimal € 250.

Kanggo mbayar lisensi lan setor dana karo broker, disaranake sampeyan tuku lan mbayar ing Litecoin (LTC) kanggo gampang, kacepetan, lan biaya transaksi.
Istilah BV (gambar) nuduhake poin sing ditampa ing Pansaka, aja kuwatir. Butuh sawetara jam supaya lisensi sampeyan bisa aktif nggunakake pembayaran koin. Sampeyan bakal nampa email kalebu kode kanggo validasi lisensi ing langkah 13.
Lisensi autotrade gold pansaka
Tahap 6 / Pansaka

Mriksa lan mbayar lisensi sampeyan

Tombol 1: Klik ing tombol iki kanggo milih pembayaran ing cryptocurrency. A popup bakal katon, klik tombol Crypto banjur validasi.

Tombol 2: Validasi lan Akses invoice

order form rencana khusus pansaka atg 5
Tahap 7 / Pansaka

Tagihan lisensi sampeyan

Ringkesan rega lan biaya ing dolar.

Banjur klik tombol Coinpayment.

tagihan dhuwit recehan pansaka pansaka
Langkah 8 / Pembayaran Koin

Pembayaran lisensi sampeyan Autotrade Gold ing Litecoin (LTC), kanthi CoinPayment.

Isi informasi tagihan ing sisih kiwa, yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan alamat email (priksa manawa ora ana kesalahan ing alamat email sampeyan). Ing sisih tengen, pilih cryptocurrency Litecoin (LTC) kanthi biaya transaksi sing murah.

Pungkasan, klik tombol biru ing sisih kiwa, ing sangisore email, kanggo validasi formulir. Sampeyan ora perlu ndhaptar CoinPayment kanggo ngrampungake transaksi kasebut.

Kaca anyar bakal mbukak CoinPayment lan menehi jumlah ugaAlamat LTC ing ngendi sampeyan kudu ngirim Litecoin (LTC) sing wis dituku ing ijol-ijolan (Binance, Coinbase, lsp).

On Binance, punika link kanggo tuku Litecoin saka kertu bank. Yen ora nggunakake AdsCash kanggo nggawe transfer SEPA.
Lisensi autotrade gold sarana digital
Langkah 9 / Binance

Finalisasi pembayaran kanggo lisensi sampeyan Autotrade Gold.

Pindhah menyang ijol-ijolan kayata Binance, nggawe mundur total ing alamat LTC sing dijaluk. Elinga, nambah 0,001 LTC menyang jumlah sing dijaluk, yen transaksi bakal ditolak.

Tulis alamat LTC saka sing nampa. Iki alamat (senar) sing dikirim menyang Coinpayment.

Transfer kudu rampung nggunakake jaringan LTC.

Tandha jumlah LTC, banjur tambah 0,001 ing rega pungkasan.

Banjur validasi formulir kasebut.

nambah biaya mbayar koin

Sampeyan bakal nampa email konfirmasi dening Binance lan CoinPayment nerangake yen transfer kasebut sukses. Yen sampeyan salah, aja gupuh! Sampeyan bakal nampa email kanggo mbalekaken jumlah ing sawetara menit. Priksa spam sampeyan. Sampeyan kudu sebutno sampeyan Alamat celengan LTC.

total usdt binance.png
Langkah 10 / Panthera Trade

Cara deposit modal dagang ing PantheraTrade ? (1/3)

Dianggep yen lisensi kasebut ana ing proses pambayaran (kanggo mriksa, pindhah menyang kaca ngarep saka Pantheratrade. Status EA: Aktif).

Kita bali menyang situs kasebut PantheraTrade supaya setor modal dagang karo broker Pasar Lego Kab.

Klik ing Transaksi> Simpenan, lan milih Pembayaran Coin.

Biasane iki minangka deposit pertama sampeyan PantheraTrade, nanging yen mengko pengin nambah modal, sampeyan kudu bali menyang langkah iki. Elinga yen jumlah celengan uga gumantung karo pilihan lisensi sampeyan.

Jumlah US $: nuduhake jumlah sing pengin dilebokake ing dolar

Target: Akun

Pilih Akun: nomer akun ATG 5 sampeyan

Centhang kothak khusus kanggo syarat panggunaan, banjur kirimake formulir iki

Lisensi autotrade gold sarana digital
Langkah 11 / Panthera Trade

Simpen modal karo Pembayaran Coin. (2/3)

Iseni informasi tagihan, yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan alamat email.

Pilih Litecoin (LTC).

Pungkasan, klik tombol biru ing sisih kiwa.

Kaca anyar bakal mbukak CoinPayments sing menehi sampeyan jumlah uga alamat sing kudu sampeyan lebokake Litecoins LTC.

💡 Elinga, iki bakal dadi alamat deposit anyar. Ora bakal dadi alamat setor sing padha karo lisensi sampeyan.

tambahan ibukutha pantheratrade autotrade gold 5.0
Langkah 12 / Panthera Trade

Simpen modal dagang karo PantheraTrade. (3/3)

Manipulasi sing padha kanggo tuku lisensi. Kanthi Binance, nggawe pembayaran sing tepat kanthi nambahake 0.001 menyang jumlah LTC sing dijaluk: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Tulis alamat LTC sing nampa, sing kasebut ing Coinpayment.

Transfer kudu rampung nggunakake jaringan LTC.

Tandha jumlah LTC, banjur tambah 0,001 ing rega pungkasan.

☕️ Ngenteni sawetara puluhan menit. Sampeyan bakal nampa email konfirmasi dening Binance lan CoinPayment supaya ngerti yen transfer wis digawe kanthi bener.

Anggere dhukungan teknis Auto Trade Gold ora validasi transaksi, sampeyan ora bakal weruh jumlah ing app MT4 Panjenengan.
bukti pambayaran panthera perdagangan
Langkah 13 / Pansaka / ATG-System

Associate ATG System lan Pansaka

Nyambung menyang Sistem ATG

Kanggo nyambung menyang ATG System, nggunakake email lan sandhi padha ing Pantheratrade.

Ngenteni sawetara menit supaya lisensi sampeyan bakal ditrapake dening sistem. Prosedur iki bener kanggo tuku lisensi kapisan uga kanggo upgrade lisensi sabanjure. Cala ngidini sampeyan nggandhengake lisensi anyar karo akun dagang.

sampeyan bakal nampa email saka situs atg-system.com (uga priksa spam sampeyan).

Entuk Kode Voucher lan ID Voucher sing ana ing email kasebut.

Bukak situs web Sistem ATG nggunakake kode sampeyan Pantheratrade lan aktifake lisensi sampeyan: https://atg-system.com/user/ea/activate

Salin tempel elemen ing kolom sing dijaluk.

Tandha uga: Aku duwe Akun Perdagangan

Pilih sampeyan compte Gold

Banjur validasi formulir iki.




lisensi refresh sistem atg

Priksa manawa lisensi sampeyan "Sambung". Klik tombol "Refresh" yen perlu nganti rampung. Coba sawetara jam mengko yen jaringan kebak, digunakake mbukak a Tiket dhukungan teknis Sistem ATG kanggo ngaktifake ATG 5 robot Panjenengan.
voucer lisensi pansaka pantheratrade perdagangan otomatis gold
Langkah 14 / MetaTrader 4

Cara nglacak penghasilan ing aplikasi kasebut MetaTrader 4 ?

MT4 minangka aplikasi seluler gratis sing ngidini sampeyan ngetutake evolusi penghasilan sampeyan. Apa sampeyan ana ing Android utawa IOS, sampeyan bakal nemokake kanthi gampang ing Toko. Deleng logo sing apik, sampeyan butuh MetaTrader versi 4.

Sawise diinstal, kita bakal nyiyapake kanggo akun dagang sampeyan. Kanggo nindakake, sampeyan kudu nampa email saka PantheraTrade kanthi 4 data penting.

Login: XXXXXX

Sandi Master: Sing saka lisensi sampeyan

Sandi Investor (mung diwaca): XXXXXX

Server: LegoMarketLCC2-LIVE

Ing aplikasi MT4, klik Setelan> Akun anyar> Mlebu karo akun sing wis ana.

Ing kothak panelusuran (ing sisih ndhuwur), tulis: LegoMarketLCC2-LIVE

Jeneng pangguna: Login (nomer). Sampeyan uga bakal nemokake ing kaca ngarep saka Pantheratrade.

Sandi: Investor Sandi (mung diwaca). Yen sampeyan ilang, coba sandhi sing digunakake Pantheratrade.

Klik Simpen

mt4 metatrader 4
Langkah 15 / Panthera Trade

Cara narik penghasilan lan / utawa ibukutha sampeyan sawayah-wayah ?

Sampeyan mung bisa mundur ing mata uang deposit dhisikan. Yen sampeyan wis nuduhake USDT ing Alamat Crypto, sampeyan bakal nampa USDT. Elinga yen penarikan minimal $ 50 lan maksimal $ 2000 saben dina kanggo akun ing $ 100.000. Ngluwihi $ 100.000 sing disimpen (lan ora entuk), sampeyan bisa mbatalake 10% saka ibukutha saben dina. Count 10 kanggo 30 $ ragad transaksi (preduli saka jumlah sing dipengini), gumantung saka mata uang sing dipilih.


Narik mundur saka PantheraTrade

Kanggo mundur total, bali menyang situs kasebut PantheraTradeklik ing Transaksi> Mundur.

Pilih mata uang sing sampeyan lebokake ing kolom alamat crypto nalika ndhaptar (USDT / LTC utawa liyane), banjur validasi.

Formulir 1/2.
Gambar 1 - Isi informasi sing dijaluk:

Sumber: Pilih akun MT4 utawa akun rabat sampeyan. Sampeyan uga bisa waras saka Dompet internal (entuk komisi kanggo sing sponsor).

Jumlah US $: jumlah sing pengin ditarik kanthi dolar

Nampa syarat banjur Validasi. Sampeyan bakal dialihake menyang kaca anyar lan ing wektu sing padha bakal nampa email kalebu kode OTP

otp email

Formulir 2/2.
Gambar 2 - Priksa lan nampa penarikan:

Ing sisih ngisor kaca iki, ketik maneh sandhi Panthera Trade utawa 2FA tanpa lali kanggo nambah kode (Email OTP). Yen sampeyan durung nampa, bisa uga saka email sampeyan (hotmail, yahoo ...). Ndhaptar nganggo Gmail ora masalah. Yen perlu mbukak tiket lan njaluk wong ngganti alamat saiki menyang alamat gmail.

Banjur konfirmasi transaksi kasebut.

mbatalake dhuwit ing autotrade gold panthera

mbatalake dhuwit ing autotrade gold panthera

Sampeyan kudu ngenteni rata-rata 24 jam (ora kalebu akhir minggu) kanggo dhuwit penarikan bakal disimpen ing Exchange sampeyan. Iki gumantung ing prabédan wektu antarane Indonesia lan negara panggonan sampeyan.

Cara ngubungi dhukungan teknis Autotrade Gold ?

Kanggo hubungi salah siji saka 70 wong konco technical support saka Pantheratrade, terusake kaya ing ngisor iki: tansah terjemahake pesen sampeyan menyang basa Inggris utawa Indonesia (google translate iku kanca sampeyan), langsung lan tepat, menehi bukti transaksi (txid), apikan lan sopan. Hubungi dhukungan yen ana masalah, ora takon. Sponsor, jaringan sosial lan forum duwe tujuan iki. Aja ngirim sawetara pesen, iku ora ana guna lan ora ngidini masalah kanggo ditanggulangi luwih cepet, ing nalisir.

Subyek: 4 utawa 5 tembung kanggo njlèntrèhaké masalah sampeyan

Pilih Departemen: Dhukungan Akun / Keuangan / Jaringan

Pilih Kategori: Pilihan gumantung ing lapangan ing ndhuwur.

Pesen: Nerangake masalah sampeyan nganggo basa Inggris utawa Indonesia

Link Gambar: Ngidini sampeyan nambah foto panjelasan

Kirim pesen sampeyan.

tiket dhukungan teknis pantheratrade autotrade gold

Jawaban banjur bakal dikirim menyang sampeyan ing 24 jam (ora kalebu akhir minggu). Sing sabar.

Punapa panjenengan kersa sponsor robot ATG saka PantheraTrade ?

Yen sampeyan uga pengin ngrujuk kanca lan menehi bathi saben wulan sekitar 15%, sampeyan kudu menehi link referral sing ana ing kaca kasebut. Kemitraan> Dashboard

URL sing bakal dikirim menyang rujukan sampeyan bakal kaya iki: https: //pantheratrade.live / register /? r = IB ...

Peran a bapak baptis sejati yaiku nuntun lan menehi saran marang saben calon biyunge, wiwit registrasi nganti entuk bathi, saka pambayaran bank nganti mata uang kripto, nerangake risiko, mbutuhake wektu dhukungan teknis ... dadi ing dewan lan kabecikan.

Komisi sponsor Autotrade Gold

link afiliasi sponsor pantheratrade autotrade gold

Kelalen jeneng pangguna lan sandhi ing Pansaka

Kanggo wong sing wis ndhaptar AutoTrade Gold sadurunge tanggal 1 September 2021, sampeyan bisa uga durung nampa rincian mlebu Pansaka liwat email. Mangkene solusi kanggo nampa:

Sambungan menyang backoffice: https://pansaka.co.id/panel/login.php

Klik ing link: Kelalen sandi?

Sampeyan bakal tekan kaca liyane.
Klik ing link: Kelalen ID pangguna?, banjur lebokake alamat email sampeyan.

Sampeyan bakal nampa email pisanan kanthi ID mlebu. Iki urutan nomer.

Bali menyang kaca mlebu Pansaka: https://pansaka.co.id/panel/login.php, banjur klik maneh ing tautan: Lali sandhi sampeyan? kanthi nuduhake identifikasi koneksi (nomer).

Sampeyan bakal bisa nunjuk jeneng pangguna lan sandhi anyar sampeyan kanggo nyambung menyang Pansaka.

jeneng pangguna lan sandhi lali ing pansaka
Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka tautan rujukan!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki nalika sampeyan ora duwe pengalaman dagang utawa cryptocurrency sadurunge. Mulane aku ngidini aku kanggo ngancani sampeyan, kanggo mbantu nyetel akun antarane Panjenengan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, njawab kabeh pitakonan sampeyan lan menehi dhukungan teknis. Yen sampeyan ora bisa nemokake link afiliasi ing sawetara robot, iku amarga aku ora pengin sebutno: salah siji aku audit utawa aku curiga. Kajaba iku, sampeyan kudu bisa ngatur dhukungan teknis lan ndhukung referral sampeyan kanthi bener, mula aku ora njupuk risiko menehi link referral sing ora dikendhaleni.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Modal min. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Modal min. ± $ 1300

Minyak Autotrade
Cedhak banget
Ngenteni ing Pansaka

Forex Autotrade
Cedhak banget
Ngenteni ing Pansaka