forex

Turbo Bot Trading
Robot dagang Forex

Robot dagang Eropa Turbo makaryakke ing pasar mata uang lan ngasilake keuntungan saben wulan smoothed watara 11%. Bot dagang iki kerjane kanthi kolaborasi eksklusif karo broker FX Menang, partner bank Barclays lan Stanley Morgan. Turbo Bot mung mbukak siji posisi ing wektu lan drawdown ora ngluwihi 1,5%.

Turbo bisa dadi pelengkap sing apik banget kanggo robot dagang Pantheratrade supaya ora sijine kabeh ibukutha ing siji lan panggonan sing padha. Teknologi Turbo dipercaya banget, uga tim lan CEO.

Register ing robot Turbo Tutorial sing dianyari
Robot dagang screenshot bot Turbo

$

Lisensi pisanan + biaya mlebu

Jumlah lisensi bisa

± $

Investissement conseillé hors coût licence

± %

Diduga entuk saben wulan

bot dagang turbo fx menang
robot dagang otomatis turbo
turbo bot perdagangan forex
turbo myfxbook dagang forex keuntungan saben wulan 2021
turbo my fxbook trading bot hasil 2022
Turbo trading bot drawdown
Kaluwihan saka robot Turbo

Dhukungan responsif lan kantor ing Eropa

Sawetara yuta euro nandur modal ing riset lan pangembangan ing Uni Eropa kanggo mimpin sawetara taun sabanjure menyang robot TURBO. Adhedhasar pasar Forex kanthi perdagangan scalping, digunakake dening investor lan institusi pribadi sing prasaja. Dhuwit sampeyan kasedhiya ing kabeh wektu ing broker FX Menang. Kantor perusahaan dumunung ing Spanyol, Italia, Kolombia lan ing Prancis. Dhukungan teknis kasedhiya lan responsif kanggo pitakonan apa wae.

Turbo bot 🇫🇷   Turbo bot 🇺🇸   Turbo bot 🇪🇸   Turbo bot 🇧🇷   Turbo bot 🇮🇹

dagang otomatis

Dagang otomatis

Ora ana piranti lunak kanggo nginstal. Ora ana katrampilan dagang sing dibutuhake.

forex

Pasar itungan

Solusi dagang sing dikembangake dening Turbo Business, fokus ing Forex.

10% ngasilake

Efisiensi ± 11%

Rata-rata penghasilan pasif 11% ing saben wulan.

tes robot

pengalaman kuwat

2 taun ing kahanan pasar nyata.

aksesibilitas robot

aksesbilitas

Miwiti pengalaman kanthi modal minimal ± $250.

myfxbook

Alat nelusuri

Asil transparan ing aplikasi MetaTrader 5 sampeyan.

Swara 2 taun wutah. Drawdown kurang saka 1,5%.

Dagang kanthi otomatis karo WeareTurbo


Nganggo Turbo drawdown DD Profit Balance


Lisensi robot dagang TURBO

Ana 3 jinis lisensi gumantung saka tujuan sampeyan:

  • Lisensi saben wulan: saka $ 95 nganti $ 159 + ragad entri siji gumantung saka kinerja sing dikarepake
  • Lisensi taunan: saka $500 nganti $1
  • Lisensi 2 taun: saka $800 nganti $2
lisensi saben wulan sah price Rega mlebu Performance
Turbo SA1 1 months 95 $ 70 $ 5 nganti 7% / wulan
Turbo SA2 1 months 119 $ 319 $ 7 nganti 10% / wulan
Turbo SA3 1 months 159 $ 799 $ 10 nganti 15% / wulan
Lisensi taunan sah price Rega mlebu Performance
Turbo SA1 taunan 1 taun 500 $ free 5 nganti 7% / wulan
Turbo SA2 taunan 1 taun 1000 $ free 7 nganti 10% / wulan
Turbo SA3 taunan 1 taun 1500 $ free 10 nganti 15% / wulan
Lisensi kanggo 2 taun sah price Rega mlebu Performance
Turbo Premium SA1 2 taun 800 $ free 5 nganti 7% / wulan
Turbo Premium SA2 2 taun 2000 $ free 7 nganti 10% / wulan
Turbo Premium SA3 2 taun 2800 $ free 10 nganti 15% / wulan

⚠️ Pangeling lan saran penting kanggo investor ⚠️

Elinga yen iki minangka investasi sing beboyo, yen sampeyan nandur modal dhuwit sing ora perlu kanggo urip lan tujuan utama sampeyan yaiku mbalekake modal dhisikan kanthi cepet miturut rencana investasi sampeyan.

Dagang Frekuensi Dhuwur ing FxWinning

Dagang Frekuensi Dhuwur ing FxWinning

Pitakonan babagan broker FxWinning utawa ing perdagangan Turbo?

Nggoleki broker Fx Menang


WeAreTurbo Login FxWinning Login

Fxwinning punika a broker Pure Marker tipe STP. Iku perantara sampurna antarane investor lan pasar. Dheweke bakal menehi pesenan langsung karo institusi kasebut kanthi langsung njupuk komisi kasebut. Saperangan tes karo beda brokers digawe lan mung FXWinning entuk ngasilake paling apik marang setelan EA. FxWinning diadegake ing 2020 lan wis duwe panyedhiya likuiditas sing misuwur kaya UBS, City Bank, Barclays, Morgan Stanley utawa Commerzbank.

Ora FxWinning ora diatur, paling ora kita ngerti. Elinga, yen perusahaan asuransi utama sing diakoni ing Prancis nggunakake robot iki lan teknologi ing FxWinning.

Perusahaan sing tanggung jawab kanggo Turbo bobote 15% saka volume sing didagangake dening FXWinning. Mulane ana pemain utama liyane sing nggunakake layanan saka Broker. CEO, Juan Faber Esquivel nduweni kursi ing dewan direksi broker sing ngidini dheweke mriksa akun lan njamin kualitas karya.

Babagan celengan, sampeyan bisa nindakake kapan wae nanging iki bakal digayuh saben dina Senin supaya ora ngganggu keseimbangane ibukutha sing didol sajrone minggu kasebut.

100% saka modal sing disimpen ing FXWinning kasedhiya ing kabeh wektu. Sawise dana dijaluk saka broker, iki bakal dibayar ing akhir minggu yen konfirmasi digawe sak minggu (sadurunge ana) utawa ing Selasa / Rebo yen konfirmasi digawe ing mburi minggu utawa sak akhir minggu. Elinga yen jumlah dana sing disimpen ing crypto mung bisa ditarik ing crypto. Yen sampeyan simpenan liwat transfer bank, sampeyan mung bakal bisa mbatalake liwat transfer bank. Babagan winnings, ngluwihi dana mbayar, padha bisa mundur minangka sampeyan ndeleng pas.

Langkah 1 / app.weareturbo.io

Carane ndhaftar ing robot Turbo ?

Gunakake a Alamat Gmail nalika sampeyan ndhaftar.

Gabung Turbo

Isi 4 kolom sing dibutuhake:

1 - Tandhani Jeneng Panganggo (pseudo).
Bakal digunakake nalika sampeyan mlebu.

2 - Tulis Email sampeyan

3 - Konfirmasi email sampeyan

4 - Ketik sandhi

Banjur validasi

Yen sampeyan ora duwe akun crypto, aku menehi saran, saiki, kanggo nggawe akun ing Binance, Coinbase, Kraken, Crypto.com... Sampeyan bisa tuku crypto ing Binance karo kertu kredit sampeyan.

Ndhaptar ing Binance tutorial Binance

formulir registrasi Fx Winning Turbo
Langkah 2 / app.weareturbo.io

Iseni informasi pribadi sampeyan

Pindhah menyang tab Profile. Yen sampeyan pengin dadi afiliasi, miwiti kanthi ngisi alamat simpenan Bitcoin. Sampeyan bakal nemokake ing kaca iki link referral kanggo dikirim menyang godchildren.

Banjur, ketik kolom sing dibutuhake:

jeneng ngarep

Jeneng mburi

alamat mailing

negara

kutha

Nomer telpon

Sandi anyar, yen sampeyan pengin ngganti

Klik ing "Kirim Kode" kanggo nampa liwat email nomer sing kudu diselehake ing kolom "Ketik kode kene" kanggo nyimpen modifikasi ing kaca iki.

alamat bitcoin profil turbo
Langkah 3 / app.weareturbo.io

Carane tuku lisensi dagang sampeyan Turbo ing situs resmi?

Pindhah menyang tab Rencana Turbo lan klik ing "Tuku Saiki" kanggo milih lisensi sing paling cocog karo sampeyan miturut pangentukan kui dikarepake. A popup bakal mbukak ...

Klik ing lambang Bitcoin. Sampeyan mesthi mbutuhake bitcoin ing Dompet kanggo mbayar lisensi sampeyan. A popup kapindho ditampilake. Sampeyan duwe kurang saka 15 menit kanggo nindakake transfer sing dijaluk. Ragad transaksi dadi tanggung jawab sampeyan.

Sampeyan kudu ngirim dana sing tepat (Jumlah Amarga) menyang alamat sing dijaluk (alamat). Aku ngelingake yen biaya transfer dadi tanggung jawab sampeyan. Dheweke kudu nampa persis jumlah sing dilebokake ing lapangan (Jumlah Due).

Sampeyan bakal nampa pesen konfirmasi nalika lisensi aktif. Ngetung babagan rong puluh menit kanggo nampa.

turbo tuku lisensi bitcoin
Langkah 4A / client.fxwinning.pro

Carane nggawe akun karo broker Fx Menang lan nggandhengake robot Turbo?

Ndhaptar ing Fx Winning

Isi kolom Jeneng Sepisanan lan Jeneng mburi sing katon ing dokumen identitas (paspor utawa kertu identitas nasional). Disaranake sampeyan nggunakake alamat email sing padha nalika sampeyan ndhaptar ing robot Turbo.

Isi ing kolom:

jeneng ngarep

Jeneng mburi

Mot de passe

Konfirmasi Sandi

Tansah MetaTrader 5

Simpen USD

Tanggal Lair

Klik Sabanjure

registrasi fx menang broker menang fx
Langkah 4B / client.fxwinning.pro

1/3 - Langkah kanggo nggawe akun karo Fx Menang.

Isi kolom sing dijaluk.

alamat

kutha

Departemen utawa Wilayah

negara

kode pos

Nomer telpon

email

Klik Sabanjure

registrasi fx menang broker menang fx
Langkah 4C / client.fxwinning.pro

2/3 - Langkah kanggo nggawe akun karo Fx Menang.

Isi kolom sing dijaluk kaya sing ditampilake ing gambar ing sisih ngarep.

Klik Sabanjure

registrasi fx menang broker menang fx
Langkah 4D / client.fxwinning.pro

3/3 - Langkah kanggo nggawe akun karo Fx Menang.

Isi kolom sing dijaluk kaya sing ditampilake ing gambar ing sisih ngarep.

Priksa kabeh kolom sing ana gandhengane karo kabar hukum.

Klik tombol Start Trading.

registrasi fx menang broker menang fx
Langkah 5 / client.fxwinning.pro

Carane nggandhengake nomer akun FxWinning menyang robot sampeyan?

Ing kaca client.fxwinning.pro, sawise disambungake, sampeyan bakal weruh nomer akun ing tabel ing sisih ngisor kaca. Salin lan tempel ing kaca app.weareturbo.io/#/profile, ing kolom nomer akun fxwinning.

Klik tombol "Kirim Kode" kanggo nampa nomer email sing kudu dilebokake ing kolom "Faktor Kapindho Email" kanggo verifikasi manawa sampeyan pancen sampeyan.

Klik Simpen kanggo nyimpen pangowahan. Iki bakal digandhengake karo sampeyan broker menyang robot sampeyan.

nomer akun turbo fxwinning
Langkah 6 / client.fxwinning.pro

Carane upload Panjenengan ID lan sampeyan bukti alamat ing Fx Menang?

Setelan Akun > Unggah Dokumen

Kaya dokumen DTA sampeyan, klik Browse, pilih sampeyan ID, tandhani dokumen sing pengin dilampirake banjur kirim.

1 - Unggah dokumen identitas sampeyan

Apa padha karo sampeyan bukti alamat :
Pernyataan Kartu Kredit utawa Statement Bank utawa Tagihan Banyu utawa Tagihan Telpon utawa Tagihan Listrik.

2 - Unggah bukti alamat sampeyan

upload identifikasi bukti fxwinning broker
Langkah 7 / client.fxwinning.pro

Ngundhuh, nyithak, ngrampungake lan mlebu kontrak.

Ngundhuh kontrak PDF

Isi ing kolom penting lan ninggalake metu liyane (ndeleng ngisor). Dokumen iki kudu ditulis nganggo tangan nganggo pena ireng. Sawise rampung, njupuk gambar saka 5 kaca ing urutan padha kanggo ngirim menyang broker minangka dokumen DTA.

1.1: Jeneng pisanan lan jeneng mburi minangka dituduhake ing passport utawa kertu identitas.

1.2: Nomer sing ana ing dokumen identitas sampeyan.

1.3: Alamat padha (dalan + kutha + negara) nalika sampeyan ndhaftar ing broker.

1.4: Email sing padha digunakake nalika ndhaptar ing broker.

7a: Nomer akun FxWinning sampeyan ana ing homepage client.fxwinning.pro

Jeneng lengkap : Jeneng ngarep lan jeneng lengkap kaya ing dokumen identitas sampeyan

Signature : Teken dokumen

tanggal : Nuduhake tanggal dina iki

lpoa fx menang broker download upload
Langkah 8 / client.fxwinning.pro

Upload kontrak

Foto 5 kaca sing diisi kolom sing dijaluk banjur ganti dadi file PDF (tombol ing ngisor).

Ngonversi 5 gambar dadi 1 file PDF

Kirim PDF menyang broker ing kaca Setelan Akun > Unggah Dokumen minangka dokumen DTA.

Klik Browse, golek file PDF sampeyan. Pilih DTA ing Tipe Dokumen banjur klik tombol Unggah Dokumen

Upload kontrak

upload DTA fxwinning broker

File sing diunggah ana ing mode Pending. A mriksa manual saka broker bakal nyebabake dheweke ngganti status.
Langkah 9 / client.fxwinning.pro

Carane simpenan modal dagang karo broker Fx Menang ?

Klik ing tombol Simpenan saka Homepage utawa pindhah menyang kaca client.fxwinning.pro/deposit

Ing sisih tengen, tandhani aset sing pengin ditransfer, banjur ing kolom Jumlah (ing sisih kiwa), nuduhake jumlah sing pengin disimpen. Aku nyaranake crypto USDT, jaringan TRC 20 kanggo biaya transaksi sing kurang, saka urutan sawetara sen.

Pungkasan, klik tombol Deposit Dana

Turbo fx menang simpenan crypto usdt Bitcoin
Langkah 10 / CoinPayment

Carane nggawe transfer ibukutha karo Pembayaran koin ?

Pindhah menyang ijol-ijolan sampeyan (Binance contone) banjur nggawe mundur total pas ingalamat USDT sought (2).

Elinga mriksa jumlah pungkasan. Gumantung ing jaringan, biaya transaksi bakal ditambahake kanggo entuk jumlah sing tepat. Sampeyan kudu ngirim jumlah sing dijaluk (1) ing Coinpayment, menyang decimals paling cedhak, yen transaksi bakal ditolak lan sampeyan bakal dibalekake liwat CoinPayment. A ragad bakal Applied dening Coinpayment bali. Sampeyan kudu mbayar luwih dhisik.

Nyalin alamat USDT saka panampa (2). Iki alamat (string karakter) sing dikirim menyang Coinpayment.

Transfer kudu ditindakake nggunakake jaringan sing cocog adhedhasar pilihan dhisikan sampeyan. Yen sampeyan milih kaya kasebut ing langkah 9 banjur iki bakal dadiUSDT TRC20.

Nuduhake jumlah USDT nambah biaya transaksi. Mulane bakal perlu kanggo nambah sawetara sen kanggo njupuk jumlah tengen. Iku kudu padha karo sing dijaluk ing Coinpayment.

Banjur validasi formulir kasebut.

depot usdt binance

Sampeyan bakal nampa email konfirmasi dening Binance lan CoinPayment ngandhani yen transfer kasebut sukses. Yen sampeyan salah, aja gupuh! Sampeyan bakal nampa email kanggo mbalekaken jumlah ing sawetara menit liwat CoinPaiment marang biaya transaksi. Priksa spam sampeyan.
Langkah 11 / client.fxwinning.pro

Carane mbatalake modal ing Fx Menang ?

Pindhah menyang tab Panjaluk > Penarikan

Pilih akun dagang sampeyan banjur metode penarikan: Crypto utawa Transfer Bank

Metode Pengunduran : Kripto

Alamat Dompet : Nuduhake alamat simpenan USDT TRC-20

Mata uang Crypto : Nuduhake: USDT TRC-20

jumlah : Nuduhake jumlah sing pengin ditampa

Jumlah minimal kanggo panjalukan penarikan:

  • Transfer bank: $ 500
  • Transfer Crypto: $50

Sawise sampeyan njaluk mundur total, email bakal dikirim menyang sampeyan minangka langkah keamanan kanggo konfirmasi transaksi kasebut.

Turbo fx menang kripto penarikan usdt Bitcoin
Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka link afiliasi!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki nalika sampeyan ora duwe pengalaman dagang utawa cryptocurrencies. Pramila aku ngidini aku ngancani sampeyan, kanggo mbantu sampeyan ngatur akun ing antarane sampeyan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, njawab pitakonan sing relevan lan menehi dhukungan teknis yen bisa. Yen sampeyan ora bisa nemokake link afiliasi ing sawetara robot, iku amarga aku ora pengin sebutno: salah siji aku nganalisa saiki, utawa aku curiga. Kajaba iku, sampeyan kudu bisa ngatur dhukungan teknis lan ngiringi referral kanthi bener, mula aku ora njupuk risiko menehi link referral sing ora katon luwih saka 95% dipercaya.

TurboBot
Broker FxWinning
🥇 Modal min. ± $ 500

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur utawa ora diatur
🥇 Modal min. ± $ 300

Crypto Autotrade
Broker diatur utawa ora diatur
🥇 Min. ± 1300$

Minyak Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
Ditundha ing V3

Forex Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
Ditundha ing V3

Pakar CopyTrade
Ora ana informasi
Ditundha ing V3

Golden Way
Tuku emas bar
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal min. ± $ 10