Investasi

Nggoleki DTCoin crypto khusus kanggo Big Data

DTCOIN minangka cryptocurrency sing regane gumantung ing jaringan transaksi lan perdagangan data sing digawe lan diklumpukake karo aplikasi sing ana ing ekosistem DTC, sing digawe kanggo nggawe data paling akeh.

DTCOIN milih utamane gumantung ing pasar data gedhe ora mung kanggo volume perdagangan lan panjaluk sing terus-terusan, nanging uga amarga pengin menehi nilai kanggo sektor data gedhe kanthi ngrancang solusi lengkap. DTCOIN nggawe konsep anyar kanggo ekonomi nuduhake data, ing endi pangguna dadi pemain aktif ing pasar data.

Tuku DTCoin Tutorial registrasi
dtcoin ushare dtcircle ucard bigdata

Rega token ing Januari 2019

.10 €

Rega token ing November 2020

.40 €

Rega token ing Januari 2021

.50 €

Rega token Mei 2021

Daniele Marinelli

Temokake DT Coin, bakal didaftar ing Nasdaq


AutoTrade Gold Tutorial Video Youtube
Langkah 1 / Registrasi

Ndhaptar ing nuduhake.

Tindakake langkah sing beda:

Tutorial PDF


Geser 1 - Registrasi minangka luwih Sharer

Geser 2 - Data pribadi

Geser 3 - Surat komitmen (mung kanggo warga ing Italia)

Geser 4 - Nampa prinsip umum

Geser 5 - Rahasia

Geser 6 - Identifikasi Email lan Login

💬 Ana pitakon? tindakake kita ing Telegram.

dtcoin ushare registrasi
Langkah 2 / Ushare

sambungan nuduhake.

Sambungake menyang Ushare (backoffice) lan pindhah menyang tab BUY, ing bagean SHOP.

Versi inggris: https://www.ushare.marketing/en/

Versi Prancis: https://www.ushare.marketing/fr/

Versi Italia: https://www.ushare.marketing/


Kepiye sampeyan pengin tuku DT Coin?

Ing cryptocurrency Transfer Kawat

💬 Ana pitakon? tindakake kita ing Telegram.

tuku ucard dtcoin
Langkah 3 / Ushare

Tuku Panjenengan Ucard.

Pilih Ucard kanggo jumlah sing dipengini banjur klik tombol tuku.

tuku ucard dtcoin
Langkah 4 / Ushare

Priksa Panjenengan tuku.

Priksa jumlah lan rega banjur klik "Pesenan Lengkap".

Ing kaca sabanjure, pilih cryptocurrency sing dipengini, banjur validasi 2 kothak centhang. Banjur klik tombol ing sisih tengen ngisor.

tuku ucard dtcoin
Langkah 5 / Ushare

Rampung Panjenengan tuku kanthi ngirim dana.

Bukak dompet crypto sampeyan kanggo ngirim jumlah sing pas saka crypto (Bitcoin utawa USDC) sing wis dipilih menyang alamat sing ditampilake ing layar. Coba tambahake biaya transaksi crypto. Sampeyan kudu ngirim jumlah sing pas dijaluk.

tuku ucard dtcoin
Langkah 6 / Ushare

Konfirmasi tuku kanthi ngubungi DTCircle Support

Pungkasan, gawe a pesen kanggo dhukungan DTCircle kanggo ngandhani nomer hash transaksi sing wis digawe saka aplikasi crypto.

Klik ing "Hubungi Kita" lan ngrampungake kothak ing ngisor iki:

Pilih Situs Web : Pemasaran Bathi Sosial

jeneng : Jeneng mburi lan jeneng ngarep

email : Alamat email

Subject : Pembayaran Crypto

Pesen : Tulis nomer hash transaksi sing wis digawe saka aplikasi crypto.

pesen kanggo dhukungan DTCircle
Langkah 7 / DTcircle

Tuku DTCircle 1/7 token

Saiki kita bakal tindakake langkah-langkah kanggo tuku DT Circle. Ing Dashboard Ushare, klik ing Ewallet, banjur ringkesan E-wallet.

Kanthi Ubalance sampeyan tuku: 3391,70 / 8,50: 399,02

Kita bakal nuduhake manawa digit 399 tanpa desimal.

DTcircle CT bunder Ushare
Langkah 8 / DTcircle

Tuku DTCircle 2/7 token

Klik ing tab Shop, banjur Tuku

Kanggo tuku 399 token sampeyan kudu milih 3 bungkus 100 lan 9 bungkus 10.

DTcircle CT bunder Ushare
Langkah 9 / DTcircle

Tuku DTCircle 3/7 token

Pilih jumlahe banjur klik "Tuku Produk Liyane" kanggo nambah produk liyane.

DTcircle CT bunder Ushare
Langkah 9 / DTcircle

Tuku DTCircle 4/7 token

Baleni prosedur sadurunge nganggo paket liyane.

DTcircle CT bunder Ushare
Langkah 10 / DTcircle

Tuku DTCircle 5/7 token

Priksa total lan pindhah menyang "Pesen Lengkap".

DTcircle CT bunder Ushare
Langkah 11 / DTcircle

Tuku DTCircle 6/7 token

Pilih "Ubalance" minangka cara pambayaran, priksa kondhisi lan terus.

DTcircle CT bunder Ushare
Langkah 12 / DTcircle

Tuku DTCircle 7/7 token

Sawise sawetara menit, token anyar bakal ditambahake karo sing sadurunge.

DTcircle CT bunder Ushare
Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka tautan rujukan!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki nalika sampeyan ora duwe pengalaman dagang utawa cryptocurrencies. Pramila aku ngidini aku ngancani sampeyan, kanggo mbantu sampeyan ngatur akun ing antarane sampeyan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, njawab pitakonan sing relevan lan menehi dhukungan teknis yen bisa. Yen sampeyan ora bisa nemokake link rujukan ing sawetara robot, iku amarga aku ora pengin sebutno: salah siji aku nganalisa saiki, utawa aku curiga. Kajaba iku, sampeyan kudu bisa ngatur dhukungan teknis lan ngiringi referral kanthi bener, mula aku ora njupuk risiko menehi link referral sing ora katon luwih saka 95% dipercaya.

TurboBot
Broker FxWinning
🥇 Modal min. ± $ 500

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur utawa ora diatur
🥇 Modal min. ± $ 300

Crypto Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Min. ± 1300$

Minyak Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
Ditundha ing V3

Forex Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
Ditundha ing V3

Pakar CopyTrade
Ora ana informasi
Ditundha ing V3

Golden Way
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal min. ± $ 10