BTC/ETH/BNB/LTC

Crypto AutoTrade
Robot dagang darmabakti kanggo Bitcoin

Crypto AutoTrade yaiku a robot dagang Pasar cryptocurrency adhedhasar Indonesia. ATC bakal perdagangan cryptocurrencies utama kayata Bitcoin, Binance Koin, Ethereum lan Litecoin nanging uga bisa milih crypto liyane gumantung saka rega pasar kasebut. Bisa uga ana sawetara perdagangan sajrone dina, saben dina minggu. Autotrade Crypto utamane taruhan munggah utawa mudhun rega Bitcoin. Rata-rata, 70% saka perdagangan saben dinane minangka pemenang.

Ndhaptar ing Crypto AutotradeTutorial sing dianyari


AutoTrade Crypto Bitcoin Trading robot

$

Lisensi 1 rega ing AutoTrade Crypto

$

Investasi minimal

= $

Investasi umume minimal

± %

Diduga entuk saben wulan

Keuntungan saka robot AutoTrade Crypto

Kasedhiyan dana

Ngatur lan kontrol dana sampeyan dhewe nggunakake aplikasi MetaTrader 4. Celengan lan mbatalake sawayah-wayah. Mung sampeyan duwe akses menyang investasi: Dana awal + bathi + minat +.

dagang otomatis

Dagang otomatis

Ora ana piranti lunak kanggo nginstal. Kabeh wis rampung online.

forex

Pasar Cryptocurrency

Solusi dagang fokus ing rega Bitcoin. Dagang 7/7 dina.

10% ngasilake

ngasilaken

Rata-rata penghasilan pasif antarane 15 lan 20%.

tes robot

8 wulan pengalaman

Kalebu tes 3 wulan ing kahanan pasar nyata.

aksesibilitas robot

aksesbilitas

Mulai karo min. saka $ 1300, lisènsi klebu.

myfxbook

Alat nelusuri

Hasil transparan nyata ing MT4 sampeyan.

kepatuhan sertifikat autotrade crypto
Robot dagang kripto AutoTrade
Algoritma dagang kripto AutoTrade
AutoTrade dagang algoritma crypto
Robot dagang kripto AutoTrade
Perusahaan Indonesia AutoTrade crypto
AutoTrade penghasilan pasif crypto

Simulasi Bathi Saben wulan karo AutoTrade Crypto

Tabel ing ngisor iki kanggo dijupuk conto lan bisa uga ora nggambarake kasunyatan sing sejatine. Iki nuduhake evolusi ibukutha sampeyan miturut jumlah setor, adhedhasar kenaikan 15% saben wulan.

+ 300 investor ing saindenging jagad Hasil Crypto AutoTrade

sasi Celengan: 1500 €
+ lisensi 2 ($ 620)
Celengan: 5000 €
+ lisensi 2 ($ 620)
Celengan: 10000 €
+ lisensi 2 ($ 620)
1 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 8 025 € 26 751 € 53 503 €

5 lisensi kasedhiya gumantung karo kapasitas dagang sampeyan

Lisensi bisa nganyari. Sampeyan mung bakal mbayar bedane ing antarane saben wong kasebut.

Lisensi 1 ing ATC diwatesi dadi $ 5000 ing ibukutha lan Lisensi 2 diwatesi $ 20000. Iki tegese yen sampeyan njupuk lisensi 1 lan nyetor modal $ 5000, robot sampeyan ora bakal bisa digunakake nganti sampeyan nganyarke lisensi sabanjure. Conto liyane, yen nganggo lisensi 2, sampeyan nyetor $ 19,000, robot sampeyan bakal dagang nganti entuk $ 20,000 banjur mandheg nganti sampeyan njupuk lisensi sing luwih dhuwur. Kabeh gumantung saka modal sing disimpen karo broker, penghasilan saben dina lan kapentingan majemuk.


Lisensi 1
$ 200

kanggo modal sing setor antarane $ 1000 lan $ 5000.

Tuku lisensi 1
Lisensi 2
$ 620

kanggo modal sing setor antarane $ 1000 lan $ 20000.

Tuku lisensi 2
Lisensi 3
$ 2500

kanggo modal sing setor antarane $ 1000 lan $ 50,000.

Tuku lisensi 3

Lisensi 4
$ 3100

kanggo modal antara 1000 nganti 300,000 $.

Tuku lisensi 4
Lisensi 5
$ 4310

kanggo ibukutha maksimum $ 10 yuta.

Tuku lisensi 5

Wis duwe akun Autotrade Gold ?

Yen sampeyan wis duwe akun ATG 5, langkah 1, 2 lan 4 ora kudu ditindakake.
Langkah 1 / PantheraTrade

14 langkah sing kudu ditindakake kanggo ndhaptar robot Crypto Autotrade

Aku nyaranake nggunakake a Alamat Yahoo utawa Gmail nalika ndhaptar. Sawetara duwe masalah konfirmasi OTP karo alamat Wanadoo, Laposte utawa Hotmail.

Ndhaptar ing AutoTrade Crypto 5.0

Elingi referensi IB IB04231237

Klik ing tombol "Sabanjure" ing sisih tengen ngisor banjur isi kabeh kolom sing dijaluk ing 4 langkah.

✅ Yen sampeyan ora duwe akun cryptocurrency, aku menehi saran, saiki, kanggo nggawe akun ing Binance. Sampeyan bisa tuku crypto ing Binance karo kertu kredit sampeyan. Nanging, sampeyan bakal diblokir ing watesan penarikan sing diwatesi dening bank sampeyan. Kanggo nggawe transfer bank lan kanthi mangkono simpenan jumlah luwih gedhe, sampeyan bisa mbukak akun ing Coinbase, Crypto.com utawa nggunakake layanan sing ditawakake Advcash ing Binance.

Ndhaptar ing Binance tutorial Binance

Aja ragu-ragu ngubungi aku ing 💬 Telegram supaya aku bisa menehi saran marang sampeyan.

formulir pendaftaran pantheratrade autotrade crypto

Yen sampeyan ora nampa email konfirmasi, elinga nggunakake alamat email gmail utawa yahoo. Yen nomer telpon wis kedhaftar, sampeyan bisa sijine maneh lan ngganti 06 karo 336, yen sampeyan manggon ing Prancis. Gunakake callsign minangka kasempatan kapindho.
Langkah 2 / PantheraTrade

Divalidasi akun sampeyan ing PantheraTrade.ngurip

Sawise disambungake karo kredensial ing kaca ngarep, sampeyan kudu validasi akun sampeyan, (tombol kasedhiya ing kaca ngarep). Sampeyan ora bakal bisa verifikasi akun Pantheratrade mung yen sampeyan duwe akun crypto sing sah. Pantheratrade bakal njaluk sampeyan nambah alamat simpenan crypto, supaya nampa winnings Panjenengan.

⚠️ Isi kanthi apik kabeh kolom formulir. Ora ana lapangan sing bisa dikosongake.

Isi kolom alamat surat.
Ing wilayah kasebut Bank, tandhani "Other bank"uga nomer rekening bank utawa IBAN umpamane, kajaba sampeyan manggon ing Indonesia, dheweke ora bakal nggunakake lapangan iki.

Kanggo Mata Uang Crypto, Tandha aktif.

Ing wilayah Akun Crypto, luwih seneng USDT (ETH Ethereum ERC-20) utawa (TRX Tron TRC-20). Blockchain Tron bakal paling ekonomis. Sampeyan bakal entuk pangentukan ing stablecoin sing didhukung dolar, tanpa fluktuasi pasar.

Crypto name : USDT

Alamat Crypto: alamat USDT setor ing Binance.
Luwih milih jaringan Tron TRC-20. Blockchain liyane kaya Sol utawa Bsc ... ora ditampa.

⚠️ Email OTP: Ketik "kode" OTP Email. Iki minangka kode sing wis ditampa liwat email. Ing lapangan OTP, lebokake kode kaya ing conto ing ngisor iki. Aja menehi tandha alamat email, ora bakal bisa.

otp email

Pungkasan, kirim ID sing sah (kertu identitas, paspor utawa SIM) uga selfie karo ID cedhak pasuryan. Kanggo nindakake iki, klik link IMGLINK.IO. Seret lan selehake gambar banjur nyalin paste url sing dikirim ing kolom sing cocog ing formulir kasebut Pantheratrade. Avatar lan ID Pajak iku opsional. Ketik sandhi, banjur klik ing Update kanggo ndhaptar.

verifikasi akun panthera perdagangan

USDT vs LTC

Kita sebutno alamat crypto ing kene USDT supaya ora fluktuasi ing pangentukan nalika sampeyan nampa. Ing langkah-langkah ing ngisor iki, kita bakal ngomong babagan Litecoin (LTC) kanggo mbayar lisensi lan ngirim dhuwit menyang broker. Kita nggunakake Litecoin kanggo kacepetan lan biaya transaksi sing murah. Mulane sampeyan bakal mbayar ing LTC lan sampeyan bakal nampa pangentukan ing USDT.
Langkah 3 / PantheraTrade

Mbukak akun dagang ing PantheraTrade.

Sampeyan ora perlu ngenteni akun divalidasi kanggo langkah sabanjure.

Pindhah menyang tab Trading Account > Open Live Account.

Tandhani kolom ing ngisor iki:

Broker : LegoMarket LCC

Account Type : Kripto

Leverage : 1: 500 (ora luwih ora kurang)

Real / Demo: Real

Create MT4 Password : Aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake sandhi sing padha karo sambungan sampeyan Pantheratrade

ATC Autotrade Crypto open live account pantheratrade
Tahap 4 / Pansaka

Ndhaptar ing Pansaka kanggo ngatur lisensi ATG 5 sampeyan

Pansaka minangka perusahaan sing ngatur kabeh lisensi kanggo produk dagang Autotrade. Elinga yen sampeyan kudu duwe Litecoin LTC ing ijol-ijolan kanggo tuku lisensi.

Ndhaptar ing Pansaka


Nomer Referensi: 10110618

Iseni formulir ing:

Jeneng + jeneng mburi

Nomer kertu identitas utawa paspor paling anyar

jinis

email

Sandi + konfirmasi


Isi formulir Akun Crypto:

formulir registrasi pansaka autotrade gold

Tahap 5 / Pansaka

Cara tuku utawa upgrade lisensi ATC Crypto?

Ing homepage perusahaan Pansaka, klik ing tab Program Khusus> Tuku Paket Ultimate lan pilih lisensi miturut kemampuan dagang sampeyan.

💡 Aku menehi saran supaya sampeyan miwiti nganggo lisensi 1 lan simpenan € 200 kanggo nganalisa perdagangan robot lan kemampuane ngasilake penghasilan pasif. Sampeyan banjur bisa nganyarke lisensi kanthi mung mbayar beda antarane saben lisensi. Dadi miwiti kanthi tuku Litecoin (LTC) ing Binance kanthi jumlah 1200 € dening kertu kredit.

Kanggo mbayar lisensi lan setor dana karo broker, disaranake sampeyan tuku lan mbayar ing Litecoin (LTC) kanggo gampang, kacepetan, lan biaya transaksi.
Butuh sejam kanggo lisensi sampeyan bisa aktif nggunakake CoinPayment. Sampeyan bakal nampa email kalebu kode kanggo validasi lisensi ing langkah 13 tutorial.
lisensi autotrade crypto pansaka
Tahap 6 / Pansaka

Mriksa lan mbayar lisensi sampeyan

Tombol 1: Klik ing tombol iki kanggo milih pembayaran ing cryptocurrency. A popup bakal katon, klik tombol Crypto banjur validasi.

Tombol 2: Validasi lan Akses invoice

order form rencana khusus pansaka atg 5
Tahap 7 / Pansaka

Tagihan lisensi sampeyan

Ringkesan rega lan biaya ing dolar.

Banjur klik tombol Coinpayment.

tagihan dhuwit recehan pansaka pansaka
Langkah 8 / Pembayaran Koin

Pembayaran lisensi sampeyan Crypto Autotrade ing Litecoin (LTC), kanthi CoinPayment.

Isi informasi tagihan ing sisih kiwa, yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan alamat email (priksa manawa ora ana kesalahan ing alamat email sampeyan). Ing sisih tengen, pilih cryptocurrency Litecoin (LTC) kanthi biaya transaksi sing murah.

Pungkasan, klik tombol biru ing sisih kiwa, ing sangisore email, kanggo validasi formulir. Sampeyan ora perlu ndhaptar CoinPayment kanggo ngrampungake transaksi kasebut.

Kaca anyar bakal mbukak CoinPayment lan menehi jumlah ugaAlamat LTC ing ngendi sampeyan kudu ngirim Litecoin (LTC) sing wis dituku ing ijol-ijolan (Binance, Coinbase, lsp).

On Binance, punika link kanggo tuku Litecoin saka kertu bank. Yen ora nggunakake AdsCash kanggo nggawe transfer SEPA. Binance kudu mbukak maneh transfer kredit SEPA ing platform.
autotrade crypto sarana lisensi digital
Langkah 9 / Binance

Finalisasi pembayaran kanggo lisensi sampeyan Crypto Autotrade ATC.

Pindhah menyang ijol-ijolan kayata Binance, nggawe mundur total ing alamat LTC sing dijaluk. Elinga, nambah 0,001 LTC menyang jumlah sing dijaluk, yen transaksi bakal ditolak.

Tulis alamat LTC saka sing nampa. Iki alamat (senar) sing dikirim menyang Coinpayment.

Transfer kudu rampung nggunakake jaringan LTC.

Tandha jumlah LTC, banjur tambah 0,001 ing rega pungkasan.

Banjur validasi formulir kasebut.

nambah biaya mbayar koin

Sampeyan bakal nampa email konfirmasi dening Binance lan CoinPayment nerangake yen transfer kasebut sukses. Yen sampeyan salah, aja gupuh! Sampeyan bakal nampa email kanggo mbalekaken jumlah ing sawetara menit. Priksa spam sampeyan. Sampeyan kudu sebutno sampeyan Alamat celengan LTC.

total usdt binance.png
Langkah 10 / PantheraTrade

Cara deposit modal dagang ing PantheraTrade ? (1/3)

Dianggep yen lisensi kasebut ana ing proses pambayaran (kanggo mriksa, pindhah menyang kaca ngarep saka Pantheratrade. Status EA: Aktif).

Kita bali menyang situs kasebut PantheraTrade supaya setor modal dagang karo broker Pasar Lego Kab.

Klik ing Transaksi> Simpenan, lan milih Pembayaran Coin.

Biasane iki minangka deposit pertama sampeyan PantheraTrade, nanging yen mengko pengin nambah modal, sampeyan kudu bali menyang langkah iki. Elinga yen jumlah celengan uga gumantung karo pilihan lisensi sampeyan.

Jumlah US $: nuduhake jumlah sing pengin dilebokake ing dolar

Target: Akun

Pilih Akun: nomer akun ATC sampeyan

Centhang kothak khusus kanggo syarat panggunaan, banjur kirimake formulir iki

lisensi autotrade crypto pansaka
Langkah 11 / PantheraTrade

Simpen modal karo Pembayaran Coin. (2/3)

Iseni informasi tagihan, yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan alamat email.

Pilih Litecoin (LTC).

Pungkasan, klik tombol biru ing sisih kiwa.

Kaca anyar bakal mbukak CoinPayments sing menehi sampeyan jumlah uga alamat sing kudu sampeyan lebokake Litecoins LTC.

💡 Elinga, iki bakal dadi alamat deposit anyar. Ora bakal dadi alamat setor sing padha karo lisensi sampeyan.

tambahan ibukutha pantheratrade autotrade crypto 5.0
Langkah 12 / PantheraTrade

Simpen modal dagang karo PantheraTrade. (3/3)

Manipulasi sing padha kanggo tuku lisensi. Kanthi Binance, nggawe pembayaran sing tepat kanthi nambahake 0.001 menyang jumlah LTC sing dijaluk: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Tulis alamat LTC sing nampa, sing kasebut ing Coinpayment.

Transfer kudu rampung nggunakake jaringan LTC.

Tandha jumlah LTC, banjur tambah 0,001 ing rega pungkasan.

☕️ Ngenteni sawetara puluhan menit. Sampeyan bakal nampa email konfirmasi dening Binance lan CoinPayment supaya ngerti yen transfer wis digawe kanthi bener.

Nganti dhukungan teknis Auto Trade Crypto validasi transaksi kasebut, sampeyan ora bakal bisa ndeleng jumlah sampeyan ing aplikasi MT4.
bukti pambayaran panthera perdagangan
Tahap 13 / Pansaka / ATC Bot

Gabungke Bot ATC lan Pansaka

Nyambung menyang ATC Bot

Kanggo nyambung menyang atcbot.io, gunakake email lan sandhi sing padha kaya ing Pantheratrade.

Ngenteni sawetara menit supaya lisensi sampeyan bakal ditrapake dening sistem. Prosedur iki bener kanggo tuku lisensi kapisan uga kanggo upgrade lisensi sabanjure. Cala ngidini sampeyan nggandhengake lisensi anyar karo akun dagang.

sampeyan bakal nampa email saka situs atcbot.io (uga priksa spam sampeyan).

Entuk Kode Voucher lan ID Voucher sing ana ing email kasebut.

Bukak situs web ATC Bot nggunakake kode sampeyan Pantheratrade lan aktifake lisensi sampeyan: https://atcbot.io/user/ea/activate

Salin tempel elemen ing kolom sing dijaluk.

Tandha uga: Aku duwe Akun Perdagangan

Pilih sampeyan akun crypto

Banjur validasi formulir iki.




lisensi refresh sistem atg

Priksa manawa lisensi sampeyan "Sambung". Klik tombol "Refresh" yen perlu nganti rampung. Coba sawetara jam mengko yen jaringan kebak, digunakake mbukak a Tiket dhukungan teknis ATCBot kanggo ngaktifake robot ATC sampeyan.
voucer lisensi pansaka pantheratrade crypto dagang otomatis
Langkah 14 / MetaTrader 4

Cara nglacak penghasilan ing aplikasi kasebut MetaTrader 4 ?

MT4 minangka aplikasi seluler gratis sing ngidini sampeyan ngetutake evolusi penghasilan sampeyan. Apa sampeyan ana ing Android utawa IOS, sampeyan bakal nemokake kanthi gampang ing Toko. Deleng logo sing apik, sampeyan butuh MetaTrader versi 4.

Sawise diinstal, kita bakal nyiyapake kanggo akun dagang sampeyan. Kanggo nindakake, sampeyan kudu nampa email saka PantheraTrade kanthi 4 data penting.

Login: XXXXXX

Sandi Master: Sing saka lisensi sampeyan

Sandi Investor (mung diwaca): XXXXXX

Server: LegoMarketLCC2-LIVE

Ing aplikasi MT4, klik Setelan> Akun anyar> Mlebu karo akun sing wis ana.

Ing kothak panelusuran (ing sisih ndhuwur), tulis: LegoMarketLCC2-LIVE

Jeneng pangguna: Login (nomer). Sampeyan uga bakal nemokake ing kaca ngarep saka Pantheratrade.

Sandi: Investor Sandi (mung diwaca). Yen sampeyan ilang, coba sandhi sing digunakake Pantheratrade.

Klik Simpen

mt4 metatrader 4
Langkah 15 / PantheraTrade

Cara narik penghasilan lan / utawa ibukutha sampeyan sawayah-wayah ?

Sampeyan mung bisa mundur ing mata uang deposit dhisikan. Yen sampeyan wis nuduhake USDT ing Alamat Crypto, sampeyan bakal nampa USDT. Elinga yen penarikan minimal $ 50 lan maksimal $ 2000 saben dina kanggo akun ing $ 100.000. Ngluwihi $ 100.000 sing disimpen (lan ora entuk), sampeyan bisa mbatalake 10% saka ibukutha saben dina. Count 10 kanggo 30 $ ragad transaksi (preduli saka jumlah sing dipengini), gumantung saka mata uang sing dipilih.


Narik mundur saka PantheraTrade

Kanggo mundur total, bali menyang situs kasebut PantheraTradeklik ing Transaksi> Mundur.

Pilih mata uang sing sampeyan lebokake ing kolom alamat crypto nalika ndhaptar (USDT / LTC utawa liyane), banjur validasi.

Formulir 1/2.
Gambar 1 - Isi informasi sing dijaluk:

Sumber: Pilih akun MT4 utawa akun rabat sampeyan. Sampeyan uga bisa waras saka Dompet internal (entuk komisi kanggo sing sponsor).

Jumlah US $: jumlah sing pengin ditarik kanthi dolar

Nampa syarat banjur Validasi. Sampeyan bakal dialihake menyang kaca anyar lan ing wektu sing padha bakal nampa email kalebu kode OTP

otp email

Formulir 2/2.
Gambar 2 - Priksa lan nampa penarikan:

Ing sisih ngisor kaca iki, ketik maneh sandhi PantheraTrade utawa 2FA tanpa lali saiki nambah kode (Email OTP). Yen sampeyan durung nampa, bisa uga saka email sampeyan (hotmail, yahoo...). Ndhaptar nganggo Gmail ora masalah. Yen perlu, bukak tiket lan takon dheweke ngganti alamat saiki dadi alamat gmail.

Banjur konfirmasi transaksi kasebut.

mbatalake dhuwit ing autotrade gold panthera

mbatalake dhuwit ing autotrade gold panthera

Sampeyan kudu ngenteni rata-rata 24 jam (ora kalebu akhir minggu) kanggo dhuwit penarikan bakal disimpen ing Exchange sampeyan. Iki gumantung ing prabédan wektu antarane Indonesia lan negara panggonan sampeyan.

Cara ngubungi dhukungan teknis Crypto Autotrade ?

Kanggo hubungi salah siji saka 70 wong konco technical support saka Pantheratrade, terusake kaya ing ngisor iki: tansah terjemahake pesen sampeyan menyang basa Inggris utawa Indonesia (google translate iku kanca sampeyan), langsung lan tepat, menehi bukti transaksi (txid), apikan lan sopan. Hubungi dhukungan yen ana masalah, ora takon. Sponsor, jaringan sosial lan forum duwe tujuan iki. Aja ngirim sawetara pesen, iku ora ana guna lan ora ngidini masalah kanggo ditanggulangi luwih cepet, ing nalisir.

Subyek: 4 utawa 5 tembung kanggo njlèntrèhaké masalah sampeyan

Pilih Departemen: Dhukungan Akun / Keuangan / Jaringan

Pilih Kategori: Pilihan gumantung ing lapangan ing ndhuwur.

Pesen: Nerangake masalah sampeyan nganggo basa Inggris utawa Indonesia

Link Gambar: Ngidini sampeyan nambah foto panjelasan

Kirim pesen sampeyan.

tiket dhukungan teknis pantheratrade autotrade crypto

Jawaban banjur bakal dikirim menyang sampeyan ing 24 jam (ora kalebu akhir minggu). Sing sabar.

Punapa panjenengan kersa sponsor robot ATC saka PantheraTrade ?

Yen sampeyan uga pengin ngrujuk kanca lan menehi bathi saben wulan sekitar 15%, sampeyan kudu menehi link referral sing ana ing kaca kasebut. Kemitraan> Dashboard

URL sing bakal dikirim menyang rujukan sampeyan bakal kaya iki: https: //pantheratrade.live / register /? r = IB ...

Peran a bapak baptis sejati yaiku nuntun lan menehi saran marang saben calon biyunge, wiwit registrasi nganti entuk bathi, saka pambayaran bank nganti mata uang kripto, nerangake risiko, mbutuhake wektu dhukungan teknis ... dadi ing dewan lan kabecikan.

Komisi Sponsor Crypto Autotrade

link afiliasi sponsor pantheratrade autotrade crypto

Kelalen jeneng pangguna lan sandhi ing Pansaka

Kanggo wong sing ndhaptar AutoTrade Crypto sadurunge 1 September 2021, sampeyan bisa uga durung nampa kredensial login Pansaka liwat email. Mangkene solusi kanggo nampa:

Sambungan menyang backoffice: https://pansaka.co.id/panel/login.php

Klik ing link: Kelalen sandi?

Sampeyan bakal tekan kaca liyane.
Klik ing link: Kelalen ID pangguna?, banjur lebokake alamat email sampeyan.

Sampeyan bakal nampa email pisanan kanthi ID mlebu. Iki urutan nomer.

Bali menyang kaca mlebu Pansaka: https://pansaka.co.id/panel/login.php, banjur klik maneh ing tautan: Lali sandhi sampeyan? kanthi nuduhake identifikasi koneksi (nomer).

Sampeyan bakal bisa nunjuk jeneng pangguna lan sandhi anyar sampeyan kanggo nyambung menyang Pansaka.

jeneng pangguna lan sandhi lali ing pansaka

Fokus marang CEO Autotrade, Bapak Dinar Wahyu Kenzo

Dinar Wahyu Kenzo minangka tokoh masyarakat populer ing Indonesia. Investor sing diakoni, dheweke dadi tanggung jawab kanggo bagean IT lan teknologi anyar atas jenenge asosiasi ARTI. (Asosiasi Robot Perdagangan Indonesia) ngawasi struktur dagang ilegal ing Indonesia lan asosiasi APLI ngatur jaringan marketing wiwit taun 1984. Manungsa kanthi ati sing gedhe, amarga bathi perusahaan, luwih saka 10 paket panganan disebarake kanggo wong Indonesia sing butuh sajrone periode Covid. Dheweke uga dadi manajer perusahaan winates RBG ing Inggris, ing tengah Forex, lan sponsor tim bal-balan Indonesia, padha karo liga 000 ing Prancis.

Dinar Wahyu Kenzo (tengah) CEO Autotrade / Pansaka lan Bambang Soesatyo, ketua DPR RI.
Dinar Wahyu Kenzo (tengah) CEO Autotrade / Pansaka lan Bambang Soesatyo, Ketua DPR RI.
Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka tautan rujukan!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki nalika sampeyan ora duwe pengalaman dagang utawa cryptocurrencies. Pramila aku ngidini aku ngancani sampeyan, kanggo mbantu sampeyan ngatur akun ing antarane sampeyan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, njawab pitakonan sing relevan lan menehi dhukungan teknis yen bisa. Yen sampeyan ora bisa nemokake link afiliasi ing sawetara robot, iku amarga aku ora pengin sebutno: salah siji aku audit saiki, utawa aku curiga. Kajaba iku, sampeyan kudu bisa ngatur dhukungan teknis lan ngiringi referral kanthi bener, mula aku ora njupuk risiko menehi link referral sing ora katon luwih saka 95% dipercaya.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Modal min. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Min. ± 1300$

Minyak Autotrade
Cedhak banget
Nunggu ing Pansaka

Forex Autotrade
Kasedhiya ing pungkasan 2022
Nunggu ing Pansaka

Pakar CopyTrade
Cedhak banget
Nunggu ing Pansaka

Golden Way
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal min. ± $ 10