Pansaka Resmi

Penerbit perusahaan Indonesia parangkat lunak dagang otomatis sareng kuat pikeun sadaya pemirsa.

Emas / Minyak / Forex

Solusi dagang otomatis online

Di saluruh dunya, urang terang yén Indonésia pinuh ku bentang alam sareng pantai anu langkung megah tibatan silih. Kami parantos terang sababaraha taun yén aranjeunna ngagaduhan kolam renang spesialis dina dunya Forex sareng dagang algorithmic. Didirikeun taun 2015, perusahaan Pansaka parantos teras-terasan ngembangkeun alat dagang anu dipercaya sareng éfisién. Salah sahijina khususna kasohor ku seueur jalma sareng investor. Ieu robot dagang, Autotrade Gold 4.0, sayogi di pasar emas ti saprak Maret 2020. Ti saprak 2015, perusahaan Pansaka tetep ngamajukeun, ngembangkeun, nguji sareng nyayogikeun robot énggal, masing-masing langkung épisién tinimbang anu sanés.


Pansaka Resmi Autotrade Gold 5.0

ptsdi indonesia

Masarakat Indonésia

Firma penasihat investasi di Jakarta sareng Jawa.

bot dagang ptsdi

Robot dagang

Spesialis dina ngembangkeun robot dagang anu dipercaya sareng éfisién.

dagang otomatis ptsdi

Dagang otomatis

Henteu kedah pikeun parangkat lunak atanapi VPN. Parabotna otomatis sareng otonom.

pangguna investor ptsdi

langkung ti 15 pangguna

Seueur investor anu gabung sareng Pansaka ku rekomendasi.

koinpayement crypto ptsdi

Pembayaran koin

Simpen dana anjeun ku transfer aman nganggo inovasi blok.

ptsdi metatrader 4

Metatrader 4

Aplikasi gratis pikeun ngalacak penghasilan sapopoé.



Robot dagang PTSDFI

Strategi Investasi / Diversifikasi

Kami gaduh sakedik inpormasi ngeunaan produk Dagang anyar (Forex sareng Minyak) ti perusahaan PTSDI tapi kami nganggap yén unggal robot bakal ngagaduhan sorangan broker sareng lisénsi nyalira gumantung kana modal anu didagangkeun. Autotrade Gold 5.0 geus napel na LegoMarket LCC ti PantheraTrade. Kami ngarepkeun hasil unggal robot: Minyak sareng Forex pikeun dirobih kalayan leres.

Développez votre marketing de réseau

Sistem rujukan sareng tautan afiliasi

Obtenez des commissions sur le volume de trading de vos filleuls. Pour obtenir votre lien d'affiliation vous devez être Licence 2, disposer d'un capital de 1000$ et d'en faire la demande auprès de votre parrain en lui fournissant votre ngaran pamaké.

Sakumaha seueur kuring tiasa kéngingkeun ku ngadukung rujukan kuring?

Hayu urang nyandak conto, kuring Rakan Sub IB sareng rujukan kuring nyaéta Padagang ... Upami rujukan kuring, setoran $ 1000 modal, kuring bakal ngasilkeun komisi, $ 0.5 dina komisi, naha éléh atanapi éléh. Tingali tabel di handap ieu.

Tautan apiliasi
Sub IB Rakan

Mimitian sponsor.

Tanya sponsor anjeun pikeun tautan afiliasi na

Sponsor 2 jalma aktip di kirang ti 15 dinten

Janten Lisensi 2

Gaduh modal $ 1.000 mnt.

Tautan apiliasi
Sub IB

Kumaha ngalangkungan Sub IB?

Nyuhungkeun tingkat tingkatna ti sponsor anjeun

Janten Lisensi 3

Gaduh modal $ 5.000 mnt.

Gaduh omzet $ 50.000 (tingkat 1: rujukan langsung)




  Godson abdi nyaéta
padagang
Godson abdi nyaéta
Sub IB Rakan
Godson abdi nyaéta
Sub IB
abdi
Sub IB Rakan
$ 0,6
abdi
Sub IB
$ 0,8 $ 0,2

Autotrade Gold / Minyak / Forex / Crypto

Anggo robot dagang perusahaan Pansaka

Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Teu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu ngagaduhan pangalaman dagang sareng cryptocurrency sateuacanna. Éta pisan sababna naha kuring ngantepkeun kuring ngiringan anjeun, pikeun ngabantosan anjeun nyetél rekening anjeun diantara akun anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, jawab sadaya patarosan anjeun sareng nyayogikeun dukungan téknis.

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Crypto Autotrade
non disponible
Teu aya inpormasi dugi ka ayeuna