PantheraTrade, Pansaka, ATC Bot, Sistim ATG

anyar PantheraTrade Pansaka Sistim ATG ATC Bot

Panthera Trade est une société indonésienne qui développe des logiciels de trading online et automatiques, fiables et performants, pour tout public. Localisée en Indonésie, elle dispose du certificat Bappebti lui permettant de promouvoir des solutions de trading digital. PantheraTrade mangrupikeun gateway, dikembangkeun ku pamekar robot Autotrade, pikeun nyambungkeun bot ATG 5, ATC, ATO, ATFx sareng CTE ka broker LegoMarket LCC ayeuna. PantheraTrade.tech sahingga ensures nu linking sahiji parabot ku API (Application Programming Interface). ATC Bot (Crypto) sareng Sistem ATG (Gold) tetep situs ngamungkinkeun pikeun pariksa sambungan alus tina robot jeung lisénsi jeung broker.

Dagang Emas / Crypto / Minyak / Forex / Komoditas

Panthera Dagang, solusi Digital Trading Bots lengkep

Sakuliah dunya, urang terang yen Indonesia pinuh ku bentang sumptuous jeung pantai leuwih megah ti unggal lianna. Kami parantos terang sababaraha taun yén aranjeunna gaduh kolam renang spesialis di dunya Forex sareng dagang algoritma. Dijieun dina 2015, Pansaka / Panthera Dagang terus ngembangkeun alat dagang anu dipercaya sareng efisien. Salah sahijina populer pisan sareng seueur individu sareng investor. Ieu robot dagang Autotrade Gold 5.0, sadia dina pasar emas saprak Maret 2020. Kusabab 2015, parusahaan geus terus tumuwuh, ngamekarkeun, nguji sarta nyieun sadia robot anyar, unggal leuwih efisien ti nu séjén. Ieu bet aman yén dina mangsa nu bakal datang pausahaan bakal nyadiakeun asupna pasar na kaluar sinyal pikeun padagang otonom ogé kamungkinan ngagunakeun robot dagang na jeung broker pilihan-Na, nu bakal jadi kasus kalawan Ahli Copytrade.


Daptar di Pansaka tutorial Autotrade Gold (ATG 5) Autotrade Crypto Tutorial (ATC)

indonesia

Pansaka / Panthera

Perusahaan investasi Digital Trading berbasis di Jakarta sareng Jawa.

bot dagang ptsdi

Robot dagang

Spesialis dina ngembangkeun robot dagang anu dipercaya sareng éfisién.

dagang otomatis ptsdi

Dagang otomatis

Henteu kedah pikeun parangkat lunak atanapi VPN. Parabotna otomatis sareng otonom.

pangguna investor ptsdi

langkung ti 300 pangguna

Seueur investor anu gabung sareng Pansaka ku rekomendasi.

koinpayement crypto ptsdi

Pembayaran koin

Simpen dana anjeun ku transfer aman nganggo inovasi blok.

ptsdi metatrader 4

Metatrader 4

Aplikasi gratis pikeun ngalacak penghasilan sapopoé.



Robot Dagang Anyar Panthera Dagang / Pansaka

Strategi Investasi / Diversifikasi

Urang masih gaduh sababaraha elemen ngeunaan produk Trading anyar (Forex, Minyak sareng Komoditas) perusahaan Pansaka / Pantheratrade, baheulana PTSDFI, tapi urang nganggap yén unggal robot bakal boga lisénsi sorangan gumantung kana ibukota traded. Autotrade Gold 5.0 geus napel na LegoMarket LCC ti API Panthera Dagang. Kami ngarepkeun hasil unggal robot: Minyak, Forex sareng Komoditas pikeun leres-leres diversifikasi dina perusahaan ieu. Tong hilap yén diversifikasi sareng otonomi kauangan ogé ngalibatkeun perumahan, cryptocurrency, saham sareng obligasi, jsb.

Tumuwuh Marketing Jaringan Anjeun

Sistem sponsor sareng tautan afiliasi di PantheraTrade

Kéngingkeun komisi pikeun volume dagang anjeun sareng rujukan anjeun ogé dina penjualan lisénsi. Unggal jalma anu kadaptar gaduh tautan afiliasina Pantheratrade jeung Pansaka. Sacara standar, anjeun bakal ngamimitian sareng status Trader teras upami anjeun ngarékam 20 rujukan langsung, anjeun bakal nampi status Mitra Sub IB numutkeun kaayaan anu sanés. Tempo tabél di handap.

Patalina Affiliate - 1
Sub IB Rakan

Mimitian sponsor.

Recruit 20 rujukan aktip

Deposit tina rujukan langsung: $ 30.000 mnt

Gaduh modal $ 3.000 mnt.

Patalina Affiliate - 2
Sub IB

Kumaha ngalangkungan Sub IB?

Recruit 35 rujukan aktip

Deposit rujukan langsung: $ 75.000 mnt

Gaduh modal $ 7.500 mnt.


Patalina Affiliate - 3
IB

Kumaha ngalangkungan IB?

Recruit 50 rujukan aktip

Deposit rujukan langsung: $ 150.000 mnt

Gaduh modal $ 15.000 mnt.

Patalina Affiliate - 4
MIB

Kumaha lulus MIB?

Recruit 100 rujukan langsung sareng 2500 total

Deposit rujukan langsung: $ 500.000 mnt sareng $ 5.000.000 pikeun tim

Gaduh modal $ 250.000 mnt.




Komisi / Kaanggotaan
Per $ 1000 investasi
Gains on ibukota na Tingkat 1 Tingkat 2 Tingkat 3 Tingkat 4
abdi
padagang
$ 0,2 $ 0,1
abdi
Mitra SUB IB
$ 0,3 $ 0,2 $ 0,1
abdi
SUB IB
$ 0,5 $ 0,2 $ 0,1
abdi
IB
$ 0,7 $ 0,2 $ 0,1 $ 0,1
abdi
MIB
$ 0,8 $ 0,2 $ 0,1 $ 0,1 $ 0,1

Autotrade Gold / Crypto / Minyak / Forex

Anggo robot dagang perusahaan Pansaka

Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dagang atanapi cryptocurrency sateuacana. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun nyetel akun Anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis. Upami anjeun henteu tiasa mendakan tautan afiliasi dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring ngaudit, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan tanpa kaampeuh.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Ahli CopyTrade
sayogi 2022
Ngantosan di Pansaka

Golddi Jalan
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10