Pansaka Zyrtare

Botues i ndërmarrjes indoneziane të softuerit automatik dhe të fuqishëm të tregtisë për të gjithë audiencat.

Ari / Vaj / Forex

Zgjidhja e tregtimit automatik në internet

Në të gjithë botën, ne e dimë se Indonezia është plot me peizazhe të këndshme dhe plazhe që janë më madhështore se njëra -tjetra. Ne e dimë për disa vjet që ata kanë një grup specialistësh në botën e Forex dhe tregtimit algoritmik. E themeluar në vitin 2015, kompania Pansaka ka vazhduar të zhvillojë mjete tregtare të besueshme dhe efikase. Njëri prej tyre është veçanërisht i popullarizuar tek shumë individë dhe investitorë. Ky është roboti tregtar, Autotrade Gold 4.0, i disponueshëm në tregun e arit që nga marsi i vitit 2020. Që nga viti 2015, kompania Pansaka ka vazhduar të rritet, zhvillojë, testojë dhe vërë në dispozicion robotë të rinj, secili më efikas se tjetri.


Pansaka Zyrtare Autotrade Gold 5.0

indonezia ptsdi

Shoqëria indoneziane

Firma këshilluese për investime me seli në Xhakarta dhe Java.

bot tregtare ptsdi

Tregtimi i robotëve

Specialist në zhvillimin e robotëve të besueshëm dhe efikas të tregtisë.

automatike tregtare ptsdi

Tregtim automatik

Nuk ka nevojë për softuer ose VPN. Mjetet janë automatike dhe autonome.

përdoruesit e investitorëve ptsdi

më shumë se 15 përdorues

Shumë investitorë i bashkohen Pansakës me rekomandim.

monedhë e paguar kripto ptsdi

Pagesa e parave

Depozitoni fondet tuaja përmes transferimit të sigurt duke përdorur inovacionin e blochchain.

ptsdi metatrader 4

Metatrader 4

Aplikim falas për të ndjekur fitimet ditore.Robots tregtare PTSDFI

Investimi / Strategjia e Diversifikimit

Ne kemi pak informacion në lidhje me produktet e reja të Tregtimit (Forex dhe Oil) nga kompania PTSDI por supozojmë se secili robot do të ketë të vetin broker dhe licencën e vet në varësi të kapitalit të tregtuar. Autotrade Gold 5.0 i është bashkangjitur LegoMarket LCC nga PantheraTrade. Ne shpresojmë që rezultatet e secilit robot: Oil dhe Forex të diversifikohen si duhet.

Rritni Marketingun tuaj të Rrjetit

Sistemi i referimit dhe lidhjet përkatëse

Merrni komisione për vëllimin e tregtimit të referimeve tuaja. Për të marrë lidhjen tuaj të filialit, duhet të jeni Licenca 2, të keni një kapital prej $ 1000 dhe ta kërkoni atë nga sponsori juaj duke ofruar Emri i përdoruesit.

Sa mund të fitoj duke sponsorizuar referimet e mia?

Le të marrim një shembull, unë jam Sub IB Partner dhe ëndrra ime është Tregtar ... Nëse kumbara im depoziton $ 1000 në kapital, unë do të fitoj në çdo tregti, $ 0.5 komision, pavarësisht nëse ai fiton ose humbet. Shihni tabelën më poshtë.

Lidhja e bashkëpunëtorit
Nën partner

Filloni sponsorizimin.

Pyesni sponsorin tuaj për lidhjen e tyre të lidhur

Sponsorizo ​​2 persona aktivë në më pak se 15 ditë

Të jetë licencë 2

Keni një kapital prej $ 1.000 min.

Lidhja e bashkëpunëtorit
Nën IB

Si të kalosh Nën IB?

Kërkoni azhurnimin e nivelit të tyre nga sponsori juaj

Të jetë licencë 3

Keni një kapital prej $ 5.000 min.

Keni 50.000 dollarë xhiro (niveli 1: referime direkte)
  Kumbari im është
tregtar
Kumbari im është
Nën partner
Kumbari im është
Nën IB
Unë jam
Nën partner
$ 0,6
Unë jam
Nën IB
$ 0,8 $ 0,2

Autotrade Gold / Vaj / Forex / Kripto

Përdorni robotët tregtarë të kompanisë Pansaka

Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje referimi!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të fillosh këtë lloj aventure, kur nuk ke përvojë të mëparshme tregtare dhe kriptovalutash. Kjo është arsyeja pse unë e lejoj veten që t'ju shoqëroj, për t'ju ndihmuar të vendosni llogaritë tuaja midis tuajave broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigju të gjitha pyetjeve tuaja dhe vepro si mbështetje teknike.

Autotrade Gold 5.0
Broker rregulluar
🥇 Kapitali min. 250 dollarë

Vaj Autotrade
Dispozicion së shpejti
Duke pritur në Pansaka

Autotrade Forex
Dispozicion së shpejti
Duke pritur në Pansaka

Autotrade Crypto
Nuk është në dispozicion
Asnjë informacion deri më tani