Investime

Blini ca shufra ari me kriptovalutat tuaja

Regjistrim i shpejtë. Shumëzoni me 2 investimin tuaj fillestar gjatë 12 muajve. Golden Way është një kompani me bazë në Dubai dhe e menaxhuar nga Olesia Galusha, një biznesmene ukrainase e specializuar në tregtimin e arit për më shumë se 25 vjet. Golden Way tërheq gjithnjë e më shumë investitorë dhe profesionistë të MLM duke i shpërblyer ata me bonuse nga 3 deri në 5% në javë. Përveç transfertës bankare dhe pagesës me kartë krediti, ju mund të blini shufra ari dhe certifikata në kripto: Bitcoin, Ethereum ose Tether USD.

Identifikohu Goldgjithsesi


Goldnë mënyrë Gold Investime Gold Dubai MLM

minierë ari dhe diamanti

Investimi minimal

x

Fitimi total për vitin

programet partnere


Si çdo investim i rrezikshëm, investoni ose blini vetëm certifikata ari me shuma që nuk ju nevojiten për të jetuar.
Pas ndryshimeve aktuale ekonomike dhe pastrimit të llogarive false, menaxhmenti ka marrë disa vendime deri në fillim të majit 2023 (maksimumi):
- Akumulimi i bonuseve në certifikata është pezulluar përkohësisht.
- Të gjitha kërkesat për tërheqje aktive janë anuluar.
- Fondet në bilanc janë të ngrira, me përjashtim të fondeve të fituara gjatë mbylljes së matricave.

Biznesi vazhdon të funksionojë si zakonisht dhe aktualisht ekzistojnë dy opsione për klientët e biznesit:
- blini një shufër ari investimi me peshë nga 1g deri në 100g;
- vazhdoni të ndërtoni një biznes të artë me ndihmën e marketingut matricë.
Investoni në ar dhe diamante

Golden Way, miniera juaj e arit në Afrikën Perëndimore

Golden Way ka minierën e saj të arit në Sierra Leone, ku nxjerr arin duke integruar të gjitha fazat e transformimit si rafinimi, ripërpunimi në shufra ose shufra me peshë të ndryshme. Golden Way investon për të nxjerrë arin në mënyrë që ta transformojë dhe tregtojë atë përmes rrjetit të partnerëve dhe faqes së tij të tregtisë elektronike.


Broshura PDF të GoldenWay

Golden Way 🇺🇸 Golden Way 🇪🇸 Golden Way 🇧🇷 Golden Way 🇫🇷 Golden Way 🇮🇹

tregtimi automatik

Ari, një strehë e sigurt

Ari ka qenë gjithmonë mbështetja më e mirë financiare

goldnë mënyrë fitimi financiar

Përfitimi i fortë

me Golden Way, gjenerojnë deri në 360% fitim vjetor.

gold pagesa e perseritur

Pagesa të përsëritura

Merrni fitimet tuaja çdo javë nëse dëshironi.

networking goldnë mënyrë

Marketingu në rrjet

Përfitoni nga ofertat e sponsorizimit shumë të favorshme.

bitcoin pranon

Metoda e pagesës

Ethereum, Bitcoin, mandati i parave të gatshme, transferta dhe kartë bankare

goldne menyre dubai

Goldnë mënyrë

25 vjet përvojë. E vendosur në Dubai që nga viti 2009

Investoni në ar

Investimi dhe përfitimi

Shembull i përfitimit me pagesë mujore (shih tabelën më poshtë)

Optimizoni rendimentet tuaja Goldnë mënyrë

Ju vendosni për një kontratë me vlerë 1000 € me pagesën e interesit tuaj çdo muaj. Prandaj gjeneroni 3,5% interes në javë, ose 35 € në javë për 52 javë (1 vit), i cili gjeneron 182% interes të marrë gjatë vitit, ose 1820 €. Në fund të kontratës, ju mund të rikuperoni investimin tuaj fillestar, 1000 € në formën e arit që ju dorëzohet, ose përndryshe, ju vendosni që këtë ari ta blini përsëri nga kompania. Golden Way për 15%.

Le të marrim një shembull konkret, nëse vendosni të blini përsëri ar nga GoldNë Way në fund të kontratës, ju do të rikuperoni 850 € (1000 - 15%) + interesin tuaj të marrë gjatë vitit, d.m.th. 1820 €. Ju fitoni 2670 € (1820 € + 850 €), d.m.th. 167% e fitimit neto real duke zgjedhur këtë formulë mujore.

Goldjw.org sq Shufër ari 5g 10g 50g
Përsëritja e pagesave 1 javë Muaj 1 1 tremujor Viti 1
Interesi / javë 3% 3,5% 4% 5%
Pagesa e dividendëve 3% 14% 52% 260%
Fitimi i përgjithshëm gjatë vitit 256% 282% 308% 360%
Fitimi neto gjatë vitit 156% 182% 208% 260%
Sponsorizimi opsional

Programi i Filialit (opsionale) Golden Way + shpërblim.

Lise është bashkuar Goldjw.org sq Way dhe ka marrë një kontratë blerje ari me një investim prej 1000 €. Sponsorët e Lise Karim, Tom dhe Olivier të cilët nënshkruan secili një kontratë me një investim prej 1000 €. Struktura e Lise shkon në 4000 €, kështu që ajo bëhet Gold Menaxher Prandaj Lise do të fitojë 11% sponsorizim në 1000 € të Karim, Tom dhe Olivier, ose 3 x 110 €.

Le të vazhdojmë simulimin me Karim.

Karim flet për Golden Way mikut të tij Joe i cili vendos të nënshkruajë një kontratë për 1000 €. Struktura e Karimit rritet në 2000 €. Prandaj ai bëhet në gradën e menaxherit. Karim do të fitojë 10,5% në të gjithë direktin e tij, ose 105 € sponsorizimi në 1000 € të Joe. Lise nderkohe qe eshte rang Gold Menaxheri, tashmë prek 11% të drejtpërdrejtë të tij. Ajo do të fitojë% diferencën midis saj dhe Karimit për pjesën e Joe. Kjo do të thotë, ajo do të marrë diferencën midis sponsorizimit të saj prej 11% dhe sponsorizimit të Karim 10,5%. Lise do të fitojë 0,5% me Joe në 1000 €, ose 5 €.

Goldshpërblimi i sponsorizimit të përkatësisë Way
Blini ar fizik

Katalogu Golden Way

Katalogu ju lejon të blini shufra ari të peshave të ndryshme (1g, 2.5g, 5g, 10g, 20g, 50g, 1Oz, 100g), nga miniera por edhe nga marka PAMP ose Valcambi Suisse. Mund të gjeni gjithashtu orë dhe produkte të mira nga marka Golden Way.

Shufrat dërgohen me transportues privat. Duke mos qenë plotësisht i sigurt për këtë kompani, ju këshilloj të blini produkt pas produkti. Sapo të ketë mbërritur porosia juaj e parë, planifikoni një porosi të dytë e kështu me radhë.

Goldnë Way Trust Pilot

Goldjw.org sq Mënyra për të blerë arin fizik
punë praktike

Trajnim MLM nga Golden Way

GoldenWay ka krijuar një seri mësimesh video të lidhura me testet, duke i lejuar të gjithë të trajnohen falas në MLM (Marketing në rrjet) duke kombinuar në mënyrë gjeniale bazat e ligjit të tërheqjes. Në këto video, ju do të kuptoni qartë strukturën e kompanisë Golden Way por edhe informacionin për të krijuar dhe menaxhuar një ekip si dhe mjetet për të performuar në mënyrë efektive në këtë fushë.

Goldnë MLM Training Way

Bonus i xhiros së frontit

Merrni një bonus shtesë për qarkullimin e linjës së parë.

gradë Fitoni shitjet e linjës së parë Bonus vjetor
Parteri 50 € 0 €
Menaxher 500 € 15 €
Gold Menaxher 2.500 € 60 €
Këshilltar 10.000 € 225 €
Gold Këshilltar 50.000 € 1.200 €
Drejtor 500.000 € 7.500 €
King Diamond 150.000.000 € 750.000 €