baza e monedhave kripto

Coinbase

Blerja, shitja, sigurimi ose ruajtja e kriptovalutave tuaja bëhet lojë e fëmijëve me shkëmbimin Binance. Zbuloni një udhëzim të plotë, këshilla teknike, lajmet Binance kartelë e përdorshme me të gjithë tregtarët, si dhe kriptoja BNB dhe sistemi i kthimit të parave deri në 8%.

Regjistrohuni në Binance punë praktike
Binance

Shkëmbimi n ° 1 në botë.

Binance është një kompani e listuar për mbi XNUMX miliard dollarë. Ashtu si çdo shkëmbim, kjo ju lejon të shkëmbeni kriptovaluta me kriptovalutat e tjera (bitcoin, ethereum, tether ...) ose monedhat fiat siç janë euro ose dollari.

...
1

Mbi 15 milion përdorues

Çdo vit, më shumë se 15 milion përdorues blejnë dhe shkëmbejnë gati 2 miliard dollarë në Cryptocurrency në Binance.

2

Një kartë bankare Visa

Me Viza Binance, ju mund të konvertoni dhe të shpenzoni kriptovalutat tuaja të preferuara në mbi 60 milion dyqane dhe biznese në të gjithë botën.

3

Interesi gjatë kursimit

Depozitoni dhe mbani kriptovalutën tuaj. Ndërsa fitoni interes, ju keni fleksibilitetin për të bërë tërheqje ose transaksione në çdo kohë.

Binance

250 kriptovaluta të disponueshme.
Një vëllim tregtar ditor prej 2 miliardë dollarësh.

Bleni dhe shisni kriptot në disa minuta Binance. Bashkohuni në platformën më të madhe në botë të shkëmbimit të kriptove. Zbuloni një pjesë tëekosistemit Binance dhe kriptot e shoqëruara të tij.

Në dispozicion në celular (Android dhe IOS)

Në dispozicion në internet në kompjuter

Binance Ekosistemit
punë praktike Binance

Si të regjistroheni dhe të hapni një llogari në Binance ?

Regjistrohuni në Binance

Filloni të regjistroheni duke ndjekur hapat e ndryshëm. Pastaj shkoni në kutinë tuaj për të vërtetuar emailin që ju është dërguar Binance. Klikoni në lidhjen që përmban për të vërtetuar adresën tuaj të postës elektronike, e cila do t'ju lejojë të aktivizoni llogarinë tuaj.

Sapo përsëri Binance, kliko në linkun "Identifikohu".

Unë ju rekomandoj të shkoni në URL: https://www.binance.com/fr/my/settings/profile. Kjo faqe do t'ju lejojë të filloni të siguroni llogarinë tuaj.

regjistrim binance
punë praktike Binance

Si të siguroni llogarinë dhe portofolin tuaj Binance (1/3)?

Tani do të sigurojmë llogarinë tuaj për të parandaluar çdo pirateri. Për ta bërë këtë, shkoni në këtë URL: https://www.binance.com/fr/my/security

Rekomandohen disa nivele sigurie siç është vërtetimi i Google i shoqëruar me vërtetimin me email. Sapo të kaloni disa qindra euro në kriptë, unë ju këshilloj që të blini një libër shtesë si YubiKey.

Vërtetimi i Google.
Ky është një aplikacion falas celular që ju lejon të krijoni një kod aktivizimi çdo 30 sekonda. Unë e rekomandoj shumë.

Vërtetimi me email.
Ky është një email i dërguar nga Binance i përbërë nga një kod 6-shifror. Për çdo transaksion, do të duhet të futni këtë kod. Nga ana tjetër, unë nuk rekomandoj vërtetimin e Google të shoqëruar me SMS, preferoni email në vend.

siguri binance
punë praktike Binance

Si të siguroni llogarinë tuaj me KYC të Binance (2/3)?

Në mënyrë që të përfitoni plotësisht nga shërbimet Binance dhe hiqni kufizimet, do të duhet të vlerësoni KYC-në tuaj (Njihni klientin tuaj). Ju do të jeni në gjendje të pranoni dhe të tërhiqni shuma më të mëdha, porositni CB Visa tuaj Binance, hyni në tregtinë Launchpad dhe Future.

Për ta bërë këtë klikoni në Verifikimi i identitetit. Ky është një proces me 2 hapa. Ju plotësoni fushat e nevojshme atëherë do të dërgoni një nga bashkëngjitjet e kërkuara (dokument identiteti në të dy anët, ose pasaportë, ose patentë shoferi.)

⚠️ Kini kujdes, ata shikojnë datën e skadimit, cilësinë e fotos dhe të gjithë numrat nëse janë të identifikueshëm. Nëse ka një refuzim, ata jo domosdoshmërisht ju tregojnë pse, por unë sapo jua kam cituar.

KYC binance
punë praktike Binance

Sigurojeni llogarinë tuaj me njohjen e fytyrës (3/3).

Ky është hapi i fundit. Nga kamera juaj në internet, kompjuterin ose telefonin, do t'ju duhet të ndiqni udhëzimet. Hiqni kapelën, syzet, etj. Fytyra juaj duhet të jetë e vendosur frontalisht në rrethin e dhënë për këtë qëllim. Ata mund t'ju kërkojnë të mbyllni sytë, të rrotulloni kokën, të shikoni djathtas dhe majtas ...

Ju do të merrni një përgjigje nëse hapi ishte i suksesshëm apo jo. Në këtë rast, do të duhet të ribëhet derisa të vërtetohet.

njohja e fytyrës binance
punë praktike Binance

Si të blini kriptos në Binance me karten e tij bankare?

Nëse dëshironi të investoni dhe për këtë arsye të blini kriptovaluta Binance nga një kartë bankare (vizë, mastercard), klikoni në skedën "Bleni kriptos, pastaj bankë / kartë debiti".

Tregoni shuma në euro të transaksionit të dëshiruar

Tregoni kriptovalutën që dëshironi të merrni. Si parazgjedhje, ju këshilloj të blini USDT. NgaUSDT, ju mund të blini çdo lloj kriptomonedhe tjetër. Binance do t'ju ofrojë një listë të paracaktuar duke përfshirë bitcoin (BTC). Pra, nëse dëshironi të blini Bitcoin, zgjidhni Bitcoin, natyrisht.

Zgjidhni tuajin Kartë krediti ose kartë e re, atëherë blej.

blini kartë bankare të kriptomonedhës binance
punë praktike Binance

Si të blini kriptos në Binance Transferimi me tel?

Nëse dëshironi të blini kriptovaluta në Binance nga një transfer bankar (sepa), klikoni në skedën "Bleni kriptos, pastaj depozitë në bankë".

Sigurohuni që të jeni brenda Transferimi SEPA

Shënoni shumën në të cilën dëshironi të depozitoni Binance, dhe pastaj kliko Vazhdo.

Binance më pas do t'ju japë detajet e tyre të bankës.

që nga Binance nuk ndodhet më brenda Bashkimit Evropian, pas Brexit, unë ju këshilloj fuqimisht të shkoni në sportelin e bankës tuaj ose të telefononi bankierin tuaj në mënyrë që ai të mund të bëjë depozitimin DHE Veçanërisht ka mundësi rekord Binance si përfitues i ri për transaksionet tuaja të rradhës ... DHE GJITHASHTU ai nuk harron ta përmendni tuajin "Kodi i Referencës" para se të bëni transferimin.

Emri i Përfituesit: Binance

IBAN: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Kodi i Referencës: XXXXXX

BIC: CLJUGB21

Emri i bankës: Clear Junction Limited

Adresa e bankës: 15 Kingsway, London WC2B 6UN, MB

transferte bankare binance kripto
punë praktike Binance

Cila është adresa ime e kriptos USDT, BTC, ETH ... më Binance ?

Nëse doni të dini adresat tuaja të depozitave për kriptovalutat tuaja të ndryshme, ndiqni këto udhëzime!

Shko te Portofoli> Portofoli i spoteve

Në fushën "Gjeni një aset", tregoni për shembull USDT.

Në fund të faqes, do të gjeni një tabelë që paraqet këtë aktiv.

Shikoni në të djathtë, në kolonën Veprim. Ju do të gjeni lidhje. Klikoni në "Depozitë".

Sipas Kodit QR, do të gjeni një varg karakteresh. Kjo është adresa juaj e kriptomonedhës në monedhën e kërkuar.

di adresën tënde të kriptos
Këshilla dhe marifete Binance

Si të shndërroni menjëherë EUR në USDT ose BUSD në Binance ?

Sipas paracaktimit, Binance nuk ju ofron palën EUR_USDT në zonën e tregtimit. Por kini kujdes që URL-ja ekziston dhe se konvertimi është i mundur.

Për palën EUR_USDT : https://www.binance.com/fr/trade/EUR_USDT

Për palën EUR_BUSD: https://www.binance.com/fr/trade/EUR_BUSD

Tani do t'i shesim eurot e tij për të USDT duke vendosur një porosi në "Treg".

Zgjidhni "Tregu".

Mbi butonin "Shitet EUR", ju keni një Diapazon për të lëvizur. Duke e zhvendosur atë në të djathtë, ju tregoni numrin e eurove që dëshironi të shisni bazuar në aksionet tuaja totale.

Klikoni në butonin "Shitet EUR". Do të jepet një urdhër dhe më pas do të merrni USDT.

Kthehuni te Wallet> Spot Wallet. Në bilancin tuaj të Crypto, gjeni vijën USDT, ju duhet të keni numrin eUSDT kërkesë.

transfertë kripto bankare monedhash
Këshilla dhe marifete Binance

Koment blerje apo të shesë Cryptos me një urdhër limit?

Për Binance, është e mundur të blini një Cryptocurrency në një shumë të dëshiruar, është akoma e nevojshme që ajo të arrijë në çmimin që ju përmendët dhe që të ketë vëllim të mjaftueshëm të këmbimit për të bërë këtë blerje.

Le të marrim një shembull nga kjo url: https://www.binance.com/fr/trade/THETA_USDT

Tani do të blejmë THETA me të USDT me një çmim të dëshiruar.

Zgjidhni "Limit".

Në "Çmimi", tregoni shumën në USDT që jeni të gatshëm të blini për të marrë 1 THETA. Këtu çmimi është 0,6029. Nëse e dëshironi më lirë, futni për shembull 0,5.

Me kursorin, shënoni nën fushën "Shuma" numrin e THETA-s që dëshironi të merrni në përputhje me rezervën tuaj tëUSDT. Në këtë shembull rezerva ime është 0,5076 USDT.

Fusha "Total" tregon numrin eUSDT që do të shpenzoni.

Klikoni Bleni THETA.

blej kufirin e kriptos

Kur të keni vërtetuar, një urdhër blerje do të kryhet për një periudhë të pacaktuar për sa kohë që parametrat e blerjes nuk janë adekuat. Ju mund ta anuloni porosinë tuaj në çdo kohë: https://www.binance.com/fr/.../openorder

Order Porosia juaj Limit nuk është vendosur?
Kjo mund të jetë për shkak të një kohe të gjatë vendimi. Rifresko faqen dhe vendos më pak se 95% në nivelin e kursorit.

Këshilla dhe marifete Binance

Koment shitje apo të blini Cryptos me një porosi OCO?

Për Binance vetëm, ju mund të nxisni porosi OCO (Një-Anulon-Tjetri). Kështu mund të blini një kriptovalutë me dy çmime të ndryshme, për shembull kur thyen një rezistencë ose kur prek një mbështetëse.

Nga ana ime, unë praktikoj porosi OCO kryesisht për shitje. Në këtë rast specifik, supozohet se ju tashmë keni kriptovalutën e dëshiruar për të kryer urdhrin e shitjes OCO. Nëse jo, ju lutemi blini kripton tuaj me një porosi Limit ose Treg. Prandaj do të jeni në gjendje të vendosni fitimin tuaj të Marrjes dhe humbjen tuaj të Ndalimit në të njëjtin rend. Kur një nga dy aktivizohet, tjetri do të fshihet.

Si të vendosni një porosi OCO në Binance ?

Shkoni për të bërë një porosi, zgjidhni shitur pastaj OCO në skedën kufiri i ndalimit.

Plotësoni 4 fushat: çmimi / ndalesa / kufiri / shuma:
- fusha Çmimi: ju lejon të shisni në shënjestër
- Fusha Stop: lejon shkaktimin e ndalesës
- Fusha Limit: ky është çmimi i shitjes së ndalesës (çmimi i likuidimit)
- fusha Shuma: kjo është shuma në kripto që dëshironi të shisni

Në fund, klikoni në butonin Shitet për të vendosur porosinë OCO

⚠️ Ju lutemi vini re se fusha Stop duhet të jetë gjithmonë më e madhe se fusha Limit

Porosi OCO Binance

Këshilla dhe marifete Binance

Si të bëj një tërheqje në Euro në llogarinë time bankare?

Në mënyrë që të tërhiqeni nga llogaria juaj Binance në llogarinë e tyre tradicionale bankare si Crédit Agricole, Caisse d'épargne, Crédit Mutuel, BNP Paribas ose kompania e përgjithshme, etj. duhet të tregoni IBAN-in tuaj, por mbi të gjitha duhet të keni disa EURO. Prandaj do të duhet të shndërroni kriptovalutat tuaja në euro.

Shkoni te Wallet> Spot Wallet> EUR (tërheqje) ose shkoni në këtë adresë: https://www.binance.com/fr/.../fiat/EUR

Zgjidhni transferin bankar (SEPA)

Shënoni shumën në euro për tu transferuar

Shënoni llogarinë tuaj IBAN

vlefshmëri

transfertë bankare kriptë sepa

Këshilla dhe marifete Binance

Si të përdorni kartën tuaj Visa Binance ?

Me Viza Binance, ju mund të konvertoni dhe të shpenzoni kriptot tuaja të preferuara në dyqane dhe biznese në të gjithë botën. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të transferoni kriptovalutat tuaja në portofolin tuaj të Kartës Binance.

Viza binance
Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje referimi!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të filloni këtë lloj aventure kur nuk keni përvojë të mëparshme tregtare ose kriptomonedhe. Kjo është arsyeja pse unë i lejoj vetes t'ju shoqërojë, për t'ju ndihmuar të vendosni llogaritë tuaja midis jush broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigju të gjitha pyetjeve tuaja dhe vepro si mbështetje teknike.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC është regjistruar
🥇 Kapitali min. 250 dollarë

Vaj Autotrade
Dispozicion së shpejti
Duke pritur në Pansaka

Autotrade Forex
Dispozicion së shpejti
Duke pritur në Pansaka

Autotrade Crypto
Në dispozicion në dhjetor
🥇 Kapitali min. 1000 dollarë