Tregtimi i robotëve

Kopjo Trading ose Trading bots

Modeli i biznesit të kompanive tregtare u ofron investitorëve mundësinë për të marrë pjesë në tregjet financiare të monedhave fiat, mallrave, metaleve të çmuara dhe kriptomonedhave. Me robotët e tregtimit të ofruar, nuk keni nevojë për përvojë ose aftësi në fushën e financave ose zhvillimit të IT. Pra, lërini tregtarët ose algoritmet e tregtimit të kujdesen për menaxhimin e parave tuaja në mënyrë inteligjente dhe me kujdes.


Mbani në mend se rreziku i humbjes është po aq i rëndësishëm sa edhe fitimet e përllogaritura. Investoni vetëm shumën që jeni gati të humbni. Filloni dhe provoni robotët e propozuar me një kapital të vogël fillestar për të kuptuar strategjinë e tyre.

Në këtë moment, tregu i kriptomonedhave ofron perspektivat më inkurajuese. Arbitech duket i pozicionuar mirë për të lulëzuar për disa vite.robot pa njohuri të tregut të aksioneve

Kërkohet pak njohuri

Gjeneroni të ardhura automatike pasive duke investuar me maturi.të ardhura pasive me Forex

Pothuajse asgjë për të bërë!

Regjistrohuni, depozitoni fondet tuaja dhe lërini robotët të tregtojnë për ju.

fitimet e rregullta në dispozicion menjëherë

Fitimet e rregullta

Mblidhni fitimet tuaja rregullisht deri në bastin tuaj fillestar.

Tregtimi i robotëve dhe mundësitë financiare

Lista e disa robotëve tregtarë

Meqenëse tregtimi ka pushuar së qeni prerogativë e ekspertëve, robotët tregtarë kanë pushtuar internetin dhe mund të gjenerojnë përfitime financiare për individët. Këta robotë janë bërë të njohur për tregtim automatikisht, në emër të përdoruesve të tyre, duke u kursyer atyre kohë të vlefshme. Meqenëse ka shumë mashtrime mbi këtë temë, ne përpiqemi të testojmë disa algoritme tregtare më shumë se të tjerët.

Arbitech
Në dispozicion që nga shkurti 2023

Arbitech

+18% / muaj. Robot automatik tregtar i dedikuar për arbitrazhin Crypto. E thjeshtë dhe intuitive. Fillon nga 200 USDT.

🚀 Arbitech
Autotrade Gold Robot tregtar
Hetimi në vazhdim

AutoTrade Gold

Ai është projektuar për të tregtuar dollarin kundrejt arit me menaxhim me rrezik të ulët dhe një strategji afatshkurtër scalping. Strategjia e skalpingut kushtuar tregut të arit.

Autotrade Gold 5
Robot i tregtimit të kriptove Autotrade
Hetimi në vazhdim

Kripto AutoTrade

AutoTrade Crypto është një robot tregtar i bazuar në tregun e kriptomonedhave dhe kryesisht në Bitcoin. ATC mund të ndihmojë tregtimin e Ethereum, dhe Binance Coin.

AutoTrade Crypto
Robot i tregtimit të vajit Autotrade
Hetimi në vazhdim

Vaj AutoTrade

Është projektuar për tregtimin e tregut të naftës. ATO do të synojë të bastojë lart ose poshtë në varësi të çmimit për fuçi naftë.

Vaj Autotrade
Robot tregtar automatik i Forex
Hetimi në vazhdim

Automjet Forex

AutoTrade Forex është një robot tregtar Forex me bazë në Indonezi. ATFx do të jetë në dispozicion pas verës 2022.

AutoTrade Forex
Roboti tregtar Turbo Forex
scam

TurboBot

Projektuar për të tregtuar tregun e monedhës me menaxhim me rrezik të ulët dhe teknika tregtimi me frekuencë të lartë. Metoda e skalping me bazë Forex.

TurboTrading
Smartxbot Robot tregtar
scam

Smartxbot / Net 89

Projektuar për të tregtuar çiftin EUR/USD, mënyra kryesore e funksionimit të SmartXBot bazohet në trendin dhe tregtimin e pozicioneve të shkurtra. Më pak efikas se ATG.

Smartxbot / Net89
Roboti tregtar i kriptove Kucoin
Robotë të besueshëm

Robotët kripto Kucoin

Një nga shkëmbimet më të mira ofron 4 strategji robotësh sipas çifteve të monedhës së dëshiruar. Shumë e mirë për një treg demi në DCA.

✅ Kucoin Bots
Goldnë mënyrë
dyshime serioze

Goldnë mënyrë

Sistemi i blerjes së arit dhe diamanteve me pagesë në kriptovaluta, në monedhën Fiat ose me transfertë bankare.

Goldnë mënyrë
Roboti tregtar i ADN PRO
scam

ADN Pro

Roboti tregtar indonezian që tregton tregun e arit. Sistemi i ndarjes së fitimeve si Smartxbot.

kripto fahrenheit
scam

Robot Fahrenheit

Roboti tregtar indonezian që tregton tregun e kriptove në broker Lotus International.

Roboti tregtar Fin888
Robot i ndalur

Fin888

Fin 888 është një robot tregtar indonezian i bazuar në tregtimin e monedhave fiat. Fin888 ishte një robot i qëndrueshëm, por më pak efikas seAutotrade Gold.

Robot i Tregtimit me Cove
Per te shmangur

I përkulur

Projektuar për të tregtuar palën EUR / USD, Coved është një nga softuerët më të mirë të kombinuar me inteligjencën artificiale dhe një nga teknologjitë më të përparuara të menaxhimit të rrezikut.

❌ Cove
Robot tregtar Crushtip
Per te shmangur

Crushtip

Shtë krijuar për të tregtuar çiftin EUR / USD me menaxhim me rrezik të ulët dhe një strategji afatshkurtër skalping.

Crushtip
Robot tregtar Elitrob
Per te shmangur

Elirob

Projektuar për të tregtuar çifte të monedhave të shumta, Elitrob vazhdimisht analizon tregun Forex, duke kërkuar nivele kryesore institucionale dhe zona me probabilitet të lartë tregtar.

Elitrob
Robot i tregtimit të robotëve bit
scam

Robot bit

Isshtë krijuar për të tregtuar çifte të shumëfishta monedhash dhe kripto nën një strategji të përvojave dhe tregtisë ditore.

❌ Robot bit
Marketingu i AI
Dyshimi Ponzi

Marketingu i AI

Sistemi i kthimit të parave të gatshme i bazuar në reklama.

. Marketingu i AI
Robot tregtar Ovnitrade
Pakonkluzive

Onitrade

Zbuloni 3 robotë të specializuar në përvëlimin dhe tregtimin ditor të mbikëqyrur nga 12 tregtarë profesionistë dhe tregtimin e monedhave kryesore monetare.

Ovnitrade

Përmirësimi dhe Monitorimi i disa robotëve tregtarë

Ne auditojmë disa robotë tregtarë që besojmë se janë të besueshëm dhe të qëndrueshëm me kalimin e kohës. Këtu është një listë jo shteruese e robotëve tregtarë që ne ndjekim ose i kemi ndjekur nga afër: ATG Autotrade Gold, Safe Clever Trading, GPS Robot FxChoice, Dynamic Trend Duo, The Money Tree, Vibrix Group, NinjaTrainer, ELITE Dragon Trader, ForexTruck, FXStabilizer_EUR, Artificial General Intelligence V.7, Raiden, Tortuga, Smart Evo, Maestrem, GoldMine, Pipskiller, RoyalQ, BTS, Fortune8, RoboTop, King Trader, LVBet, Algate, Alyssa, Agility, Class VIP, Ferrari, Ricabot, Vega88, Euro Miner, Millionnaire Prime, Dragon, DGP Bot, Alfabet, Smartech, IQSmart, SpecialS , Ninebot, ISM, Viggo, AIC Genius, Anti MC, Ximple Trade, Crown, ER, MR X999, GTA88, Jaderock 78, RX1, Pro-100, Notheory, Sun Star Indo, Infinity Gold, GBPUSD, Index Scalper, Diamond, Bibot, ISM, GatotkacaFX, ProMax, Copet ...

⚠️ Ne kemi identifikuar robotë të tipit (Mashtrime / Ponzi): WeAreTurbo, AI Marketing, EvoTrade, Eureka, Mark AI, King Coin, Antares, Sparta, Shigeru, King Gold, Mandaka, Voltnexo, LogicPro, Jokermoon, Tron Life, Zeppelin, HTFox, Skidn ...Edhe tregtarët më të mirë mbështeten te robotët për të shkaktuar porositë e tyre në tregje.

Ata janë më të shpejtë, llogarisin më shpejt dhe nuk kanë emocione.Robotët e tregtimit automatik janë sisteme të automatizuara që punojnë sipas parametrave ose programeve të vendosura nga zhvilluesit e tyre. Pasi të lidheni me tuajin broker, roboti automatikisht do të zërë pozicione në tregjet financiare pa ndërhyrje manuale, gjë që eliminon gabimet e shkaktuara nga emocionet njerëzore.

Këta softuer janë krijuar me synimin për të automatizuar procesin e tregtimit dhe për të arritur fitime të qëndrueshme, me një raport të mirë rrezik/shpërblim. Këto algoritme të avancuara të kombinuara me inteligjencën artificiale analizojnë vazhdimisht tregun, hapin dhe mbyllin automatikisht tregtitë me menaxhim të mirë të fondeve (tërheqje maksimale prej 3% në mënyrë ideale), duke përdorur udhëzime të bazuara në tregues matematikorë, statistikorë dhe specifikë të bursës.

Çdo robot ka strategjinë e tij tregtare në varësi të tregut të synuar. Ato kontrollohen vazhdimisht, përditësohen sipas lajmeve ekonomike dhe optimizohen nga një ekip tregtarësh profesionistë.

Ky proces i vazhdueshëm optimizimi është thelbësor për të siguruar rezultate të suksesshme afatgjata. Tregu Forex është një mjedis shumë i rrjedhshëm dhe vazhdimisht në ndryshim. Ky nivel optimizimi siguron që algoritmet të qëndrojnë në krye dhe çdo gjë të funksionojë ashtu siç duhet.

"Nëse jeni i ri në botën e tregtimit të robotëve, ndiqni këtë këshillë: vini bast paratë që nuk ju nevojiten, lërini të tregtojnë dhe më pas mblidhni fitimet tuaja derisa të rikuperoni aksionet tuaja fillestare."

Shembull i kthimit pasiv

Përdorni kombinimin
Robot / Kripto / Stacking.

Këtu është një nga strategjitë e investimit që mund të gjenerojë fitime të përsëritura duke diversifikuar sa më shumë që të jetë e mundur:

Përdorni një ose më shumë robotë tregtimi duke depozituar fonde me brokers përkatëse.

Me fitimet e krijuara, blini kriptovaluta në shkëmbimet kryesore (Binance, Coinbase ose Crypto.com).

Tregtoni ose mbani tuajin kriptovalutë në mënyrë që të gjeneroni interes mujor dhe/ose të blini produkte dhe shërbime të përditshme me kriptokën tuaj si p.sh Binance Letër për blerjet e ushqimit, parukierin, benzinën, abonimet dhe kohën e lirë...

tregtia e kriptave algoritmike

Robotë tregtarë të qëndrueshëm dhe efikasë

Investoni dhe diversifikohuni në investime të rrezikshme

Mësoni më shumë rreth tregtimit të robotëve

9 pyetje / përgjigje

Robotët tregtarë, të quajtur edhe algoritme tregtare ose sisteme të automatizuara tregtare, janë programe kompjuterike që përdorin rregulla matematikore dhe statistikore për të marrë vendime tregtare në tregjet financiare pa ndërhyrjen e drejtpërdrejtë njerëzore.

Robotët e tregtimit mund të jenë të dobishëm për disa arsye:

 • Vendimmarrja e shpejtë : Robotët tregtarë mund të analizojnë sasi të mëdha të dhënash në sekonda, duke i lejuar ata të marrin vendime të shpejta dhe të sakta tregtare.
 • Eliminimi i gabimeve emocionale : Robotët tregtarë nuk i nënshtrohen emocioneve njerëzore si frika, lakmia ose stresi, të cilat shpesh mund të çojnë në gabime të kushtueshme tregtare. Robotët tregtarë janë programuar që të ndjekin rreptësisht rregulla të paracaktuara, gjë që i bën ata më të besueshëm dhe më pak gjasa për të marrë vendime impulsive.
 • Kursim kohe : Robotët tregtarë u lejojnë tregtarëve të kursejnë kohë duke automatizuar detyrat e përsëritura dhe duke marrë vendime tregtare për ta. Kjo i lejon ata të përqendrohen në aspekte të tjera të punës së tyre, si kërkimi dhe analiza e tregut.
 • Përmirësimi i saktësisë : Robotët e tregtimit janë krijuar për të ndjekur në mënyrë rigoroze rregullat e paracaktuara dhe janë në gjendje të ndjekin tendencat e tregut në kohë reale, gjë që përmirëson saktësinë e tyre në marrjen e vendimeve tregtare.
 • Mundësia e backtesting : Robotët tregtarë mund të testohen në të dhëna historike për të vlerësuar performancën e tyre të kaluar dhe për të optimizuar konfigurimin e tyre. Kjo i lejon tregtarët të identifikojnë strategjitë dhe konfigurimet më të mira për të maksimizuar fitimet e tyre.

Sidoqoftë, duhet të theksohet se robotët e tregtimit nuk janë një plumb argjendi dhe ato gjithashtu vijnë me rreziqe të mundshme. Për shembull, robotët e tregtimit mund të keqinterpretojnë të dhënat e tregut ose të hasin në ngjarje të papritura, të cilat mund të çojnë në humbje të konsiderueshme financiare. Prandaj, është e rëndësishme të përdorni robotët e tregtimit me kujdes dhe të monitoroni nga afër performancën e tyre.

Robotët tregtarë përdorin algoritme kompjuterike për të marrë vendime tregtare në tregjet financiare. Këtu janë hapat kryesorë se si funksionon një robot tregtar:

 • Mbledhja e të dhënave : Roboti tregtar mbledh të dhëna të tregut nga burime të ndryshme, të tilla si furnizimet e të dhënave në kohë reale, të dhënat historike dhe analizat e tregut.
 • Analiza e të dhënave : Roboti tregtar përdor algoritme të analizës së të dhënave për të identifikuar tendencat e tregut, modelet e çmimeve dhe mundësitë e tregtimit. Kjo mund të përfshijë përdorimin e teknikave të tilla si analiza teknike, analiza themelore dhe mësimi i makinerive.
 • Marrja e vendimeve : Roboti tregtar përdor rezultatet e analizës së të dhënave për të marrë vendime tregtare, të tilla si blerja ose shitja e një aktivi financiar. Vendimet e tregtimit bazohen në rregulla të paracaktuara, të tilla si pragjet e çmimeve, treguesit teknikë ose raportet financiare.
 • Ekzekutimi i urdhrave : Pasi roboti tregtar ka marrë një vendim tregtimi, ai dërgon një urdhër blerje ose shitje te bursa ose ndërmjetësi. Kjo mund të bëhet automatikisht nga roboti tregtar ose manualisht nga tregtari.
 • Monitorimi i pozicionit : Roboti tregtar monitoron pozicionet e tregtimit në kohë reale për t'u siguruar që ato janë në përputhje me rregullat e paracaktuara. Nëse një pozicion nuk është më fitimprurës ose kushtet e tregut ndryshojnë, roboti tregtar mund të mbyllë pozicionin për të minimizuar humbjet.

Është e rëndësishme të theksohet se robotët e tregtimit duhet të programohen me kujdes për të shmangur gabimet e kushtueshme të tregtimit. Ato duhet gjithashtu të monitorohen nga afër për t'u siguruar që po punojnë siç duhet dhe për të bërë rregullime bazuar në ndryshimet e tregut.

Robotët tregtarë kanë avantazhe dhe disavantazhe për tregtarët. Këtu janë disa nga të mirat dhe të këqijat kryesore që duhen marrë parasysh:

Përparësitë e robotëve të tregtimit

 • shpejtësi : Robotët tregtarë mund të analizojnë sasi të mëdha të dhënash në sekonda dhe të marrin vendime të shpejta tregtare, duke kursyer kohë dhe duke reduktuar kohën e reagimit.
 • Eliminimi i gabimeve emocionale : Robotët tregtarë janë programuar që të ndjekin rreptësisht rregulla të paracaktuara, gjë që i bën ata më të besueshëm dhe më pak të prirur për të marrë vendime impulsive ose emocionale që mund të çojnë në humbje financiare.
 • Kursim kohe : Robotët tregtarë i lejojnë tregtarët të përqendrohen në aspekte të tjera të punës së tyre, si kërkimi dhe analiza e tregut, duke automatizuar detyrat e përsëritura dhe duke marrë vendime tregtare për ta.
 • Përmirësimi i saktësisë : Robotët tregtarë janë në gjendje të ndjekin tendencat e tregut në kohë reale, gjë që përmirëson saktësinë e tyre kur bëhet fjalë për marrjen e vendimeve tregtare.
 • Mundësia e backtesting : Robotët tregtarë mund të testohen në të dhëna historike për të vlerësuar performancën e tyre të kaluar dhe për të optimizuar konfigurimin e tyre. Kjo i lejon tregtarët të identifikojnë strategjitë dhe konfigurimet më të mira për të maksimizuar fitimet e tyre.

Disavantazhet e robotëve të tregtimit

 • Rreziku i humbjeve financiare : Robotët tregtarë nuk janë të pagabueshëm dhe mund të keqinterpretojnë të dhënat e tregut ose të hasin në ngjarje të papritura, të cilat mund të çojnë në humbje të konsiderueshme financiare.
 • Varësia nga programimi : Robotët e tregtimit varen nga cilësia e programimit të tyre. Programimi i gabuar mund të çojë në vendime të gabuara tregtare dhe humbje financiare.
 • Kosto e lartë fillestare : Robotët tregtarë kërkojnë programim dhe konfigurim fillestar, i cili mund të jetë i shtrenjtë.
 • Kërkohet monitorim : Robotët tregtarë duhet të monitorohen nga afër për t'u siguruar që po punojnë siç duhet dhe për të bërë rregullime bazuar në ndryshimet e tregut.
 • Kufizimet teknologjike : Robotët tregtarë mund të kufizohen nga të dhënat dhe teknologjia e disponueshme, të cilat mund të ndikojnë në saktësinë dhe performancën e tyre.

Është e rëndësishme të theksohet se avantazhet dhe disavantazhet e robotëve tregtarë mund të ndryshojnë në varësi të strategjisë tregtare të përdorur dhe kushteve të tregut. Prandaj, tregtarët duhet të peshojnë me kujdes të mirat dhe të këqijat përpara se të vendosin të përdorin robotë tregtarë.

Robotët e tregtimit mund të jenë një ndihmë e madhe për tregtarët duke automatizuar detyrat e përsëritura dhe duke marrë vendime tregtare bazuar në analizën e të dhënave. Megjithatë, është e rëndësishme të kuptohet se robotët e tregtimit nuk janë të pagabueshëm dhe se ka rreziqe që lidhen me përdorimin e tyre.

Këtu janë disa gjëra për t'u marrë parasysh kur përcaktoni nëse robotët tregtarë mund të besohen:

 • Cilësia e programimit : Robotët tregtarë duhet të programohen me kujdes për të shmangur gabimet e kushtueshme të tregtimit. Prandaj është e rëndësishme të punoni me programues kompetentë dhe me përvojë për të siguruar që programimi të jetë i besueshëm.
 • Cilësia e të dhënave të përdorura : Robotët tregtarë duhet të fuqizohen me të dhëna të sakta dhe të besueshme të tregut për të marrë vendime të sakta tregtare. Prandaj është e rëndësishme të siguroheni që të dhënat të jenë të përditësuara, të plota dhe të verifikuara përpara se t'i përdorni.
 • Monitorimi i pozicionit : Robotët tregtarë duhet të monitorohen nga afër për t'u siguruar që po punojnë siç duhet dhe për të bërë rregullime bazuar në ndryshimet e tregut. Tregtarët duhet të jenë të përgatitur të ndërhyjnë kur është e nevojshme për të minimizuar humbjet financiare.
 • Konfigurimi optimal : Robotët tregtarë duhet të konfigurohen saktë për të maksimizuar efikasitetin e tyre dhe për të minimizuar rrezikun e humbjes financiare. Prandaj është e rëndësishme të shpenzoni kohë duke optimizuar konfigurimin e robotit për të përmbushur nevojat specifike të tregtarit.

Në fund të fundit, besueshmëria e robotëve të tregtimit varet nga shumë faktorë, si cilësia e programimit, cilësia e të dhënave, monitorimi i pozicionit dhe konfigurimi optimal. Robotët e tregtimit mund të jenë një mjet i dobishëm për tregtarët, por është e rëndësishme t'i përdorni ato me kujdes dhe të kuptoni rreziqet që lidhen me përdorimin e tyre. Tregtarët gjithashtu duhet të jenë të gatshëm të ndërhyjnë kur është e nevojshme për të minimizuar humbjet financiare.

MetaTrader është një platformë e njohur tregtare e përdorur nga tregtarët në mbarë botën për të tregtuar aktive të tilla si monedha, mallra, indekse dhe aksione. Ka dy versione të platformës, MetaTrader 4 (MT4) dhe MetaTrader 5 (MT5), secila ofron funksione të ngjashme, por me disa dallime kryesore.

Këtu janë disa informacione rreth dy platformave:

MetaTrader 4 (MT4)

 • MT4 është versioni më i përdorur i platformës dhe është i disponueshëm në Windows, Mac, iOS dhe Android.
 • MT4 ofron grafikim të avancuar me mjete të analizës teknike, tregues të personalizueshëm, skripta dhe Këshilltarë Ekspertë (EA) për automatizimin e tregtimit.
 • MT4 ka një gjuhë programimi të pronarit të quajtur MQL4, e cila lejon përdoruesit të krijojnë tregues të personalizuar, skripta dhe EA.
 • MT4 është i njohur për stabilitetin, shpejtësinë e ekzekutimit dhe besueshmërinë e tij.

MetaTrader 5 (MT5)

 • MT5 është versioni më i ri i platformës dhe është gjithashtu i disponueshëm në Windows, Mac, iOS dhe Android.
 • MT5 ofron të gjithë funksionalitetin e MT4, plus veçori të reja si kalendari ekonomik i integruar, tregu i robotëve të tregtimit dhe një gjuhë programimi më e avancuar e quajtur MQL5.
 • MT5 mbështet më shumë lloje aktivesh si opsione, të ardhme dhe aksione.
 • MT5 është përgjithësisht më i shpejtë se MT4 dhe ofron menaxhim më të mirë të porosive.

Në përmbledhje, MT4 dhe MT5 janë dy platforma të njohura tregtare që ofrojnë veçori të avancuara për tregtarët. Dallimi kryesor është se MT5 është një version më i ri i cili ofron veçori shtesë, si mbështetje për më shumë asete dhe një gjuhë programimi më të avancuar. Sidoqoftë, MT4 mbetet shumë popullor dhe përdoret nga shumë tregtarë për shkak të stabilitetit dhe besueshmërisë së tij.

Investimi në një robot tregtar është një qasje gjithnjë e më popullore që mund të jetë shumë fitimprurëse. Vini re se tregtimi me frekuencë të lartë përbën gati gjysmën e porosive të bëra në Francë dhe 70% të porosive të bëra në SHBA. Këto shifra tregojnë qartë efektivitetin e këtij lloji investimi financiar.

Disa avantazhe duhet të shënohen me robotët tregtarë:
- Para së gjithash, ato bëjnë të mundur gjenerimin e një vlerësimi më të mirë të aktiveve, çmimet përshtaten vazhdimisht me kërkesën e tregut,
- tregu bëhet më likuid, më i lehtë për t’u blerë dhe shitur
- ato ulin kostot e tregtimit si për kompanitë ashtu edhe për individët

Sot, ekzistojnë disa lloje të investitorëve të rrezikshëm që përdorin robotë tregtarë automatikë:

Njerëzit që kërkojnë të diversifikojnë burimet e tyre të të ardhurave
Gjithnjë e më shumë individë duan të angazhohen në tregti për të gjeneruar të ardhura shtesë. Robotët tregtarë janë një alternativë shumë e mirë në këtë rast sepse ju lejojnë të investoni në tregjet financiare pa pasur aq aftësi sa tregtarët profesionistë.

Tregtarë profesionistë
Ne gjejmë një numër në rritje të tregtarëve që përdorin robotë tregtarë, siç është rasti me robotët që unë ju paraqes në faqen e internetit aktuale. Në të vërtetë, tregtia e automatizuar kërkon më pak punë ndërsa lejon të gjenerosh të ardhura të konsiderueshme. Tregtarët janë akoma të kujdesshëm për të zgjedhur robotë tregtarë cilësorë që ofrojnë sinjale fitimprurëse dhe të zhytura në mendime.

Rregulloret e investimeve financiare
Investitorët janë vazhdimisht në kërkim të mundësive për të diversifikuar kapitalin e tyre. Robotët e tregtimit janë një teknikë që tërheq gjithnjë e më shumë këtë lloj profili. Në të vërtetë, kur këta investitorë hasin në robotë të mirë, ata nuk hezitojnë të investojnë shuma të konsiderueshme.

Siguria
Qëllimi im është t'ju mbështes në regjistrimin e robotëve të paraqitur. Përmes faqes time, unë ju tregoj vetëm robotë tregtarë që i kam analizuar për shumë, shumë javë. Sigurisht, ekziston gjithmonë një rrezik sepse, le të kujtojmë, secili robot tregtar mbetet një investim i rrezikshëm dhe për këtë arsye mund të gjenerojë humbje.

transparenca
Unë ju siguroj të gjithë informacionin që ju nevojitet për të filluar në tregtinë automatike, në transparencë të plotë. Qëllimi është që ju të dini saktësisht se në çfarë po hyni pa ndonjë surprizë të pakëndshme pas mbërritjes.

Partage
Gjatë gjithë jetës sime, unë kam qenë gjithmonë i etur për të ndarë në mënyrë që të lejoj ata që më rrethojnë të përparojnë. Ashtë pak a shumë e njëjta gjë me sitin Robots-Trading.fr. Fakti i thjeshtë për të ditur që unë jam duke marrë pjesë në zhvillimin e projektit tuaj është një kënaqësi e vërtetë për mua.

Pasion
Tregtimi dhe kriptovalutat janë kthyer në një pasion të vërtetë që nga viti 2017. Kam shpenzuar shumë orë duke analizuar këto tregje të reja dhe burimet e reja të investimeve që rrjedhin prej tyre. Tani, qëllimi im është ta ndaj këtë pasion me ju, në mënyrë që ju ta shijoni.

Sot ekzistojnë disa lloje të robotëve tregtarë. Profili i këtyre robotëve ndryshon në varësi të zhvillimeve të tregut. Kështu, disa tregje janë mjaft të qëndrueshëm ndërsa të tjerët do të kenë prirje më të theksuara, më shumë paqëndrueshmëri.

Robotët tregtarë neutralë të trendit
Robotët tregtarë të llojit të gamës fokusohen më konkretisht në tregje që janë të qëndrueshme dhe jo shumë të paqëndrueshme. Këta robotë tregtarë varen nga një tregues teknik (një sekuencë pikash që lejojnë një analizë të letrave me vlerë të tregut të aksioneve në mënyrë që të parashikohet mënyra në të cilën do të evoluojnë çmimet). Roboti tregtar i tipit Range do t'i ekzaminojë vazhdimisht këta tregues teknikë dhe do të kryejë veprime të blerjes dhe shitjes kur tregu bëhet i mbiblerë ose i mbishitur.

Tregtimi i robotëve për ndjekjen e trendit
Ky lloj roboti tregtar do të sigurojë që të dallojë trendet që lëshohen në treg duke hapur pozicione që ndjekin trendin mbizotërues të tij. Kështu, sa herë që robot zbulon një trend që mund të jetë fitimprurës, ai do të hapë ose mbyllë pozicione. Vini re se ajo merr parasysh vetëm sinjalet që nuk janë kundër trendit.

Robotët e tregtisë me frekuencë të lartë (THF)
Ata janë robotët tregtarë më konkurrues. Ato krijohen kryesisht nga institutet financiare. Ata janë në gjendje të kryejnë porosi në vetëm disa sekonda (përvëlimi). Qëllimi i tregtisë me frekuencë të lartë është shfrytëzimi i luhatjeve të vogla të rregullta.

Një skemë Ponzi është një skemë mashtrimi financiar ku investitorët janë të bindur të investojnë në një kompani ose produkt premtues që u garanton atyre fitime të larta financiare. Megjithatë, ndryshe nga investimet legjitime, përfitimet financiare në një skemë Ponzi bazohen në rekrutimin e investitorëve të rinj dhe jo në prodhimin ose shitjen e një produkti ose shërbimi aktual.

Funksionimi i një skeme Ponzi përfshin investitorët ekzistues që paguhen me paratë e investuara nga hyrjet e reja, gjë që krijon pamjen e një biznesi të suksesshëm. Organizatorët e skemave Ponzi shpesh përdorin strategji agresive marketingu për të bindur njerëzit që t'i bashkohen skemës, e cila mund të rritet me shpejtësi derisa të bëhet e pamundur të vazhdosh me pagesat.

Emri i skemës Ponzi vjen nga Charles Ponzi, i cili ngriti një mashtrim të tillë në vitin 1920 në Boston. Edhe pse mashtrimi u zbulua dhe Ponzi u burgos, skemat Ponzi vazhdojnë të ekzistojnë në forma të ndryshme sot.