Инвестиции

Купете малку златни инготи со вашите криптовалути

Брза регистрација. Помножете ја вашата почетна инвестиција со 2 во текот на 12 месеци. Golden Way е компанија со седиште во Дубаи и управувана од Олесија Галуша, украинска бизнисменка специјализирана за трговија со злато повеќе од 25 години. Golden Way attire de plus en plus d'investisseurs et professionnels du MLM en les récompensant par des bonus de 3 à 5% par semaine. En plus du virement bancaire et du paiement par carte bancaire, vous pouvez acheter des lingots d'or et des certificats en crypto : Bitcoin, Ethereum ou Tether USD.

Најавете се GoldmkWay


Goldна патот Gold Инвестициско злато Дубаи MLM

рудник за злато и дијаманти

Минимална инвестиција

x

Вкупен профит за годината

придружни програми


Како и секоја ризична инвестиција, инвестирајте или купувајте само златни сертификати со суми од кои не ви требаат да живеете.
По актуелните економски промени и чистењето на лажни сметки, менаџментот донесе одредени одлуки до почетокот на мај 2023 година (максимум):
- Акумулацијата на бонуси на сертификатите е привремено суспендирана.
- Сите активни барања за повлекување се откажани.
- Средствата на салдото се замрзнати, освен средствата заработени при затворање на матрици.

Бизнисот продолжува да работи како и обично и во моментов има две опции за деловните клиенти:
- купи инвестициска златна прачка со тежина од 1g до 100g;
- продолжи да гради златен бизнис со помош на матричен маркетинг.
Инвестирајте во злато и дијаманти

Golden Way, вашиот рудник за злато во Западна Африка

Golden Way има свој рудник за злато во Сиера Леоне каде што извлекува злато со интегрирање на сите фази на трансформација како што се рафинирање, претопување во инготи или инготи со различна тежина. Golden Way инвестира во извлекување злато со цел да го трансформира и пласира преку својата мрежа на партнери и нејзината страница за е-трговија.


PDF брошури на GoldenWay

Golden Way 🇺🇸 Golden Way 🇪🇸 Golden Way 🇧🇷 Golden Way 🇫🇷 Golden Way 🇮🇹

автоматско тргување

Злато, безбедно прибежиште

Златото отсекогаш била најдобрата финансиска поддршка

goldна начин финансиска добивка

Силна профитабилност

со Golden Way, генерира до 360% годишен профит.

gold периодична исплата

Повторувачки плаќања

Добијте ги вашите профити секоја недела ако сакате.

вмрежување goldна начин

Мрежен маркетинг

Искористете ги предностите на многу поволни спонзорски понуди.

биткоинот прифаќа

Метод за плаќање

Ethereum, Bitcoin, готовински мандат, трансфер и банкарска картичка

goldна начин дубаи

Goldна патот

25 годишно искуство. Сместено е во Дубаи од 2009 година

Инвестирајте во злато

Инвестиции и профитабилност

Пример за профитабилност со месечна исплата (видете ја табелата подолу)

Оптимизирајте ги вашите приноси Goldна патот

Вие се одлучувате за договор вреден 1000 € со исплата на вашата камата секој месец. Затоа генерирате камата од 3,5% неделно, или 35 € неделно за 52 недели (1 година), што генерира 182% камата добиена во текот на годината, или 1820 €. На крајот на договорот, можете да ја вратите вашата првична инвестиција, 1000 € во форма на злато што може да ви се испорача, или во спротивно, ќе изберете ова злато да го откупи компанијата. Golden Way за 15%.

Дозволете ни да земеме конкретен пример, ако одлучите да купите назад злато до GoldНа крајот на договорот, Вие ќе вратите 850 € (1000 € - 15%) + вашата камата добиена во текот на годината, т.е. 1820 €. Заработувате 2670 евра (1820 евра + 850 евра), односно 167% од реалната нето добивка со избирање на оваа месечна формула.

Goldjw.org mk Златно инготи 5g 10g 50g
Повторување на плаќањата 1 недела 1 месец 1 триместар 1 an
Интерес / недела 3% 3,5% 4% 5%
Исплата на дивиденда 3% 14% 52% 260%
Вкупен профит во текот на годината 256% 282% 308% 360%
Нето добивка во текот на годината 156% 182% 208% 260%
Факултативно спонзорство

Придружна програма (опционално) Golden Way + награда.

Лисе се придружи Goldjw.org mk потпиша договор за откуп на злато со инвестиција од 1000 €. Спонзорите на Лизе, Карим, Том и Оливие кои потпишаа договор со инвестиција од 1000 €. Структурата на Лисе оди на 4000 евра, така што таа станува Gold Менаџер Затоа, Лисе ќе заработи 11% спонзорство на 1000 € од Карим, Том и Оливие или 3 х 110 €.

Да ја продолжиме симулацијата со Карим.

Карим зборува за Golden Way на неговиот пријател Џо кој решава да потпише договор за 1000€. Структурата на Карим се зголемува на 2000 €. Затоа тој станува менаџерски ранг. Карим ќе заработи 10,5% од сите негови директни, или 105 € спонзорство од 1000 € на Џо. Лисе, пак, кој е ранг Gold Менаџер, веќе влијае на 11% од неговите директни. Таа ќе заработи% разлика помеѓу неа и Карим од делот на о. Тоа е да се каже, таа ќе ја добие разликата помеѓу нејзиното спонзорство од 11% и спонзорството на Карим од 10,5%. Лисе ќе заработи 0,5% од 1000 евра на eо, или 5 евра.

Goldнаграда за спонзорство за припадност на начин
Купете физичко злато

Каталогот Golden Way

Каталогот ви овозможува да набавите златни шипки со различна тежина (1g, 2.5g, 5g, 10g, 20g, 50g, 1Oz, 100g), од рудникот, но и од брендот PAMP или Valcambi Suisse. Можете исто така да најдете часовници и добрите од брендот Golden Way.

Инготите се испраќаат со приватен превозник. Не сум целосно сигурен во оваа компанија, ве советувам да купувате производ по производ. Веднаш штом ќе пристигне вашата прва нарачка, планирајте втора нарачка и така натаму.

Goldво Way Trust Pilot

Goldjw.org mk Начин да се купи физичко злато
Почетен курс

Мрежен тренинг од Golden Way

GoldenWay има поставено серија видео упатства поврзани со тестови, овозможувајќи им на сите да тренираат бесплатно во МЛМ (Мрежен маркетинг) со генијално комбинирање на основите на законот за привлекување. Во овие видеа очигледно ќе ја разберете структурата на компанијата Golden Way но и информациите за креирање и управување со тим како и средствата за ефективно извршување во оваа област.

Goldво MLM Training Way

Бонус за обрт на фронтот

Добијте дополнителен бонус за промет од прва линија.

Ранг Добијте продажба од прва линија Годишен бонус
Партнер 50 € 0 €
Менаџер 500 € 15 €
Gold Менаџер 2.500 € 60 €
Ментор 10.000 € 225 €
Gold Ментор 50.000 € 1.200 €
Директор 500.000 € 7.500 €
Кралот Дијамант 150.000.000 € 750.000 €