PantheraTrade, Pansaka, ATG / ATC Bot

PantheraTrade V2 Pansaka ATG Bot ATC Bot Warta Telegram

Panthera Trade Live est une société indonésienne éditrice de logiciels de trading online et automatiques, fiables et performants, pour tout public. Localisée en Indonésie, elle dispose du Sertifikat Bappebti ngidini kanggo promosi alat dagang digital. PantheraTrade Live minangka gateway, dikembangake dening pangembang robot Autotrade, kanggo nyambungake robot ATG 5, ATC, ATO, ATFx lan CTE menyang broker LegoMarket LCC (non-Indonesia) saiki lan ing broker Soegee FX (wong Indonesia). PantheraTrade mangkono njamin ngubungake alat dening API (Application Programming Interface). Bot ATC (Crypto) lan Bot ATG (Gold) tetep situs tambahan ngidini kanggo mriksa sambungan bener saka robot antarane lisensi lan broker.

Dagang Emas / Kripto / Minyak / Forex / Komoditas

Panthera Trade, solusi Digital Trading Bots lengkap

Ing saindenging jagad, kita ngerti yen Indonesia kebak lanskap lan pesisir sing luwih apik tinimbang saben liyane. Kita wis ngerti sawetara taun yen dheweke duwe klompok spesialis ing jagad Forex lan dagang algoritma. Digawe ing 2015, perusahaan PantheraTrade / Pansaka wis terus ngembangake alat dagang sing dipercaya lan efisien. Salah sijine populer banget karo akeh individu lan investor. Iku babagan robot dagang Autotrade Gold 5.0, kasedhiya ing pasar emas wiwit Maret 2020. Wiwit 2015, perusahaan terus berkembang, berkembang, nguji lan nyedhiyakake robot anyar, saben luwih efisien tinimbang liyane. Wiwit 2022, perusahaan wis nggawe dhewe EA kanggo ATG lan ATC. Mulane, pedagang otonom bisa nggunakake bot dagang karo broker Saka pilihane.


Ndhaptar ing Pansaka tutorial Autotrade Gold (ATG 5) Autotrade Crypto Tutorial (ATC)

indonesia

Pansaka / Panthera

Perusahaan investasi Digital Trading adhedhasar ing Jakarta lan Jawa.

bot dagang ptsdi

Robot dagang

Spesialis pangembangan robot dagang sing andal lan efisien.

dagang otomatis ptsdi

Dagang otomatis

Ora prelu piranti lunak utawa VPN. Piranti kasebut kanthi otomatis lan otonom.

pangguna investor ptsdi

luwih saka 400 pangguna

Akeh investor sing gabung karo perusahaan Pansaka kanthi rekomendasi.

koinpayement crypto ptsdi

Pembayaran koin

Simpen dana kanthi transfer aman nggunakake inovasi blok.

ptsdi metatrader 4

Metatrader 4

Aplikasi gratis kanggo nglacak penghasilan saben dinane.



Robot Dagang Anyar Panthera Dagang / Pansaka

Strategi investasi lan diversifikasi

Kita isih duwe sawetara unsur babagan produk Trading anyar (Forex, Minyak lan Komoditas) perusahaan Pantheratrade, nanging kita ngerti manawa saben robot bakal duwe lisensi dhewe gumantung saka modal dagang. Kita ngarepake asil saben robot: Minyak, Forex lan Komoditas kanggo diversifikasi kanthi bener ing perusahaan iki. Aja lali manawa diversifikasi lan otonomi finansial uga kalebu real estate, cryptocurrency, saham, obligasi, lsp.

Broker sing diatur

Soegee FX (broker diatur)

Soegee yaiku a broker diatur ing Jakarta (Indonesia) luwih saka 20 taun lan dikelola dening Stephanus Paulus Lumintang. Perusahaan pialang kasebut kanthi apik lan duwe dhewe bappebti. Sawise peraturan anyar sing ditrapake babagan robot dagang ing Indonesia, tim saka Pantheratrade nyedhaki ing Broker Soegee Furures kanggo mbentuk kemitraan. Mangkono robot ATG lan ATC bakal kasedhiya saka Soegee enggal. Aplikasi Soegee FX lagi dibangun, mangga ngenteni.

Dana klien dicekel ing akun sing dipisahake, 30% ing akun bank sing dipisahake Soegee Futures lan 70% ing akun clearinghouse Soegee Futures, sing dipisahake kanthi lengkap saka ekuitas Soegee Futures.

Broker Kadhaptar ASIC

LegoMarket LCC (broker mitra)

LegoMarket punika broker lan partner robot dhisikan Pantheratrade wiwit wiwitan ing pasar finansial. Broker Asian, iku kedhaftar karoASIC (Komisi Sekuritas & Investasi Australia).

Tuwuh Network Marketing Panjenengan

Sistem sponsor lan pranala afiliasi ing PantheraTrade

Entuk komisi babagan volume dagang nanging uga saka pitunjuk sampeyan uga babagan adol lisensi. Saben wong sing wis kadhaptar duwe link afiliasi Pantheratrade lan Pansaka. Kanthi gawan, sampeyan bakal miwiti kanthi status Trader banjur yen sampeyan njupuk 20 referral langsung, sampeyan bakal entuk status Mitra Sub IB miturut kondisi liyane. Waca tabel ing ngisor iki.

Link Afiliasi - 1
Mitra Sub IB

Miwiti sponsor.

Rekrut min 20 referral aktif

Simpenan rujukan langsung: $ 30.000 min

Duwe modal $ 3.000 mnt.

Link Afiliasi - 2
Sub IB

Kepiye cara lulus Sub IB?

Nduwe 35 referral aktif

Simpenan rujukan langsung: $ 75.000 min

Duwe modal $ 7.500 mnt.


Link Afiliasi - 3
IB

Kepiye cara lulus IB?

Nduwe 50 referral aktif

Simpenan rujukan langsung: $ 150.000 min

Duwe modal $ 15.000 mnt.

Link Afiliasi - 4
MIB

Carane lulus MIB?

Nduwe 100 referral langsung lan total 2500

Simpenan rujukan langsung: $ 500.000 min lan $ 5.000.000 ing tim

Duwe modal $ 250.000 mnt.




Komisi / Anggota
Saben $ 1000 investasi
Keuntungan saka ibukutha Tingkat 1 Tingkat 2 Tingkat 3 Tingkat 4
Aku
Trader
0,2 $ 0,1 $
Aku
Mitra SUB IB
0,3 $ 0,2 $ 0,1 $
Aku
SUB IB
0,5 $ 0,2 $ 0,1 $
Aku
IB
0,7 $ 0,2 $ 0,1 $ 0,1 $
Aku
MIB
0,8 $ 0,2 $ 0,1 $ 0,1 $ 0,1 $

Autotrade Gold / Crypto / Minyak / Forex

Gunakake robot dagang perusahaan Pansaka

Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka link afiliasi!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki nalika sampeyan ora duwe pengalaman dagang utawa cryptocurrencies. Pramila aku ngidini aku ngancani sampeyan, kanggo mbantu sampeyan ngatur akun ing antarane sampeyan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, njawab pitakonan sing relevan lan menehi dhukungan teknis yen bisa. Yen sampeyan ora bisa nemokake link referral ing sawetara robot, iku amarga aku ora pengin sebutno: salah siji aku audit saiki, utawa aku curiga. Kajaba iku, sampeyan kudu bisa ngatur dhukungan teknis lan ngiringi referral kanthi bener, mula aku ora njupuk risiko menehi link referral sing ora katon luwih saka 95% dipercaya.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Modal min. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Min. ± 1300$

Minyak Autotrade
Cedhak banget
Nunggu ing Pansaka

Forex Autotrade
Cedhak banget
Nunggu ing Pansaka

Pakar CopyTrade
Kasedhiya ing pungkasan 2022
Nunggu ing Pansaka

Golden Way
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal min. ± $ 10