Investasi

tuku ingot emas karo cryptocurrencies sampeyan

Golden Way yaiku perusahaan sing adhedhasar ing Dubai lan dikelola dening Olesia Galusha, pengusaha Ukrainia sing spesialisasine dagang emas luwih saka 25 taun. Golden Way narik luwih akeh investor lan profesional Pemasaran Jaringan kanthi menehi hadiah bonus 3 nganti 5% saben minggu. Saliyane transfer bank lan pembayaran ing CB, sampeyan bisa tuku bar emas lan berlian nganggo cryptocurrencies: BTC, ETH, USDT.

Mbukak akun Golden Way


Ati-ati karo perusahaan iki, mung nandur modal utawa tuku emas batangan kanthi jumlah sing ora dibutuhake.
Golding Way Gold dubai sierra leone

tambang emas lan inten

Investasi minimal

%

Total bathi saben taun (kanggo mriksa) *

program afiliasi

Investasi ing emas lan intan

Golden Way, tambang emas sampeyan ing Sierra Leone

Golden Way duwe tambang emas dhewe ing Sierra Leone ing ngendi dheweke ngekstrak bijih kanthi nggabungake kabeh tahapan transformasi kayata panyulingan, remelting emas dadi ingot utawa ingot. Golden Way nandur modal kanggo ngekstrak emas supaya bisa ngowahi lan pasar liwat jaringan mitra lan toko online.


brosur PDF saka GoldenWay

Golden Way 🇺🇸 Golden Way 🇪🇸 Golden Way 🇧🇷 Golden Way 🇫🇷 Golden Way 🇮🇹

dagang otomatis

Emas, papan sing aman

Emas mesthi dadi dhukungan finansial sing paling apik

golding cara bathi finansial

Keuntungan sing kuat

karo Golden Way, ngasilake nganti 360% bathi taunan.

gold pambayaran mbaleni

Mbayar maneh

Nampa bathi saben minggu yen sampeyan pengin.

jaringan golding cara

Pemasaran Jaringan

Manfaatake penawaran sponsor sing mupangate banget.

bitcoin nampa

Cara pambayaran

Ethereum, Bitcoin, Amanat Awis, Transfer lan kertu Bank

golding cara dubai

Golding Way

25 taun pengalaman. Dumunung ing Dubai wiwit taun 2009

Investasi ing emas

Investasi lan Keuntungan

Tuladha untung kanthi pambayaran saben wulan (deleng tabel ing ngisor iki)

Sampeyan milih kontrak regane € 1000 kanthi mbayar kapentingan saben wulan. Mula, sampeyan ngasilake bunga 3,5% saben minggu, utawa € 35 saben minggu suwene 52 minggu (1 taun), sing ngasilake 182% bunga sing ditampa sajrone taun, utawa € 1820. Ing pungkasan kontrak, sampeyan bisa nemokake investasi awal, 1000 € kanthi emas sing bisa dikirim menyang sampeyan, utawa sampeyan milih emas iki dituku maneh dening perusahaan. Golden Way kanggo 15%.

Ayo njupuk conto konkrit, yen sampeyan milih tuku emas maneh GoldIng Way ing pungkasan kontrak, sampeyan bakal pulih 850 € (1000 € - 15%) + minat sing ditampa sajrone taun, yaiku 1820 €. Sampeyan entuk € 2670 (€ 1820 + € 850), yaiku 167% bathi nyata kanthi milih formula saben wulan iki.

Golden Cara emas ingot 5g 10g 50g
Ambalan pembayaran 1 minggu 1 months 1 trimester 1 taun
Minat / minggu 3% 3,5% 4% 5%
Pembayaran dividen 3% 14% 52% 260%
Total bathi sajrone taun 256% 282% 308% 360%
Bathi bathi sajrone taun 156% 182% 208% 260%
sponsor opsional

Program afiliasi (opsional) Golden Way + imbuhan.

Lise wis melu Golden Cara lan wis njupuk kontrak tuku emas kanthi investasi 1000 €. Sponsor Lise Karim, Tom lan Olivier sing masing-masing nandatangani kontrak kanthi investasi 1000 €. Struktur Lise dadi € 4000, mula dheweke dadi Gold Manajer Mula Lise bakal entuk sponsor 11% ing 1000 € Karim, Tom lan Olivier, utawa 3 x 110 €.

Ayo terus simulasi karo Karim.

Karim ngomong babagan Golden Way kanggo kanca Joe sing mutusaké kanggo mlebu kontrak kanggo 1000 €. Struktur Karim mundhak dadi 2000 €. Dadi dheweke dadi pangkat Manager. Karim bakal entuk 10,5% ing kabeh langsung, utawa 105 € sponsor ing Joe 1000 €. Lise, sauntara, sing pangkat Gold Manajer, wis mengaruhi 11% arahan langsung. Dheweke bakal entuk% bedane antara dheweke lan Karim kanggo bagean Joe. Tegese, dheweke bakal nampa prabédan antara sponsor 11% lan sponsor Karim 10,5%. Lise bakal entuk 0,5% saka Joe kang 1000, utawa € 5.

Golding Remunerasi sponsor afiliasi Way
Tuku emas fisik

Katalog Golden Way

Katalog ngidini sampeyan entuk bar emas kanthi bobot sing beda (1g, 2.5g, 5g, 10g, 20g, 50g, 1Oz, 100g), saka tambang nanging uga saka merek PAMP utawa Valcambi Suisse. Sampeyan uga bisa nemokake jam tangan lan barang saka merek kasebut Golden Way.

Ingot dikirim dening operator pribadi. Ora yakin babagan perusahaan iki, aku menehi saran supaya tuku produk miturut produk. Sanalika pesenan pisanan sampeyan wis teka, rencanakake pesenan kapindho lan sateruse.

Golden Cara kanggo tuku emas fisik
tutorial

Pelatihan MLM dening Golden Way

GoldenWay wis nyiyapake seri tutorial video sing digandhengake karo tes, saéngga saben wong bisa nglatih gratis ing MLM (Network Marketing) kanthi nggabungake dhasar hukum atraksi. Ing video kasebut, sampeyan bakal ngerti struktur perusahaan kasebut Golden Way nanging uga informasi kanggo nggawe lan ngatur tim uga sarana kanggo nindakake kanthi efektif ing wilayah iki.

Golding MLM Training Way

Bonus turnover ngarep

Entuk bonus ekstra kanggo turnover baris pertama.

baris Entuk penjualan sepisanan Bonus taunan
parterre 50 € 0 €
Manager 500 € 15 €
Gold Manager 2.500 € 60 €
mentor 10.000 € 225 €
Gold mentor 50.000 € 1.200 €
Director 500.000 € 7.500 €
King Diamond 150.000.000 € 750.000 €
Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka tautan rujukan!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki nalika sampeyan ora duwe pengalaman dagang utawa cryptocurrencies. Pramila aku ngidini aku ngancani sampeyan, kanggo mbantu sampeyan ngatur akun ing antarane sampeyan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, njawab pitakonan sing relevan lan menehi dhukungan teknis yen bisa. Yen sampeyan ora bisa nemokake link rujukan ing sawetara robot, iku amarga aku ora pengin sebutno: salah siji aku nganalisa saiki, utawa aku curiga. Kajaba iku, sampeyan kudu bisa ngatur dhukungan teknis lan ngiringi referral kanthi bener, mula aku ora njupuk risiko menehi link referral sing ora katon luwih saka 95% dipercaya.

TurboBot
Broker FxWinning
🥇 Modal min. ± $ 500

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Modal min. ± $ 300

Crypto Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Min. ± 1300$

Minyak Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
Ditundha ing V3

Forex Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
Ditundha ing V3

Pakar CopyTrade
Ora ana informasi
Ditundha ing V3

Golden Way
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal min. ± $ 10