Robot dagang

Robot Dagang & Cryptocurrency

Le modèle économique des sociétés de trading offre aux investisseurs la possibilité de participer aux marchés financiers des devises, des matières premières, des métaux précieux et des cryptomonnaies. Avec les robots de trading proposés, vous n'avez pas besoin d'expérience, ni de compétences dans le domaine de la finance ou du développement informatique. Laissez donc les algorithmes de trading se charger de votre capital intelligemment et prudemment, nous les avons sélectionné pour cela.


Par bienveillance, je vous guiderai et répondrai à vos questions mais gardez à l'esprit que les risques de perte sont tout aussi importants que les gains accumulés. N'investissez que le montant que vous êtes prêt à perdre. Commencez et testez nos robots avec un petit capital de départ pour comprendre leur stratégie.




robot tanpa ilmu pasar saham

Ora dibutuhake ilmu

Gawe penghasilan pasif otomatis kanthi investasi kanthi wicaksana.



penghasilan pasif karo forex

Meh ora ana apa-apa!

Ndhaptar, setor dana lan ngidini robot dagang kanggo sampeyan.

pangentukan biasa kasedhiya langsung

Pangentukan biasa

Ngumpulake penghasilan kanthi rutin lan kabeh dana ing saben wektu.

Robot dagang lan kesempatan

Des robots de trading testés plusieurs mois, fiables et performants

Depuis que le trading a cessé d’être l’apanage des experts, des robots de trading ont envahi Internet et permettent de générer des gains financiers aux particuliers. Ces robots sont devenus populaires pour trader automatiquement, à la place de leurs utilisateurs, leur faisant gagner un temps précieux. Comme il existe de très nombreuses arnaques sur le sujet, nous testons, analysons et conseillons certains bots de trading plus que d'autres.

Autotrade Gold Robot dagang
Robot sing bisa dipercaya

AutoTrade Gold 4.0

Iki dirancang kanggo dagang pasangan XAU / USD kanthi manajemen risiko kurang lan strategi scalping jangka pendek. Scalping khusus kanggo pasar emas.

✅ Autotrade Gold 4.0
Autotrade Oil Robot de trading
Disponible en Aout

AutoTrade Oil

Il est conçu pour trader le marché du pétrole. Autotrade Oil aura pour objectif de parier à la hausse ou à la baisse en fonction du prix du baril du pétrole.

✅ Autotrade Oil
Autotrade Forex Robot de trading
Disponible en Aout

Forex AutoTrade

AutoTrade Forex est un robot de trading indonésien basé sur le marché des devises. Autotrade Forex sera disponible durant l'été 2021.

✅ Autotrade Forex
Smartxbot Robot dagang
Méfiance

Smartxbot / Net 89

Dirancang kanggo dagang pasangan EUR / USD, mode operasi utama saka Net 89 adhedhasar tren lan dagang posisi cendhak ing arah gerakan rega.

✅ Smartxbot / Net89
Robot Dagang Ovnitrade
Ora kalebu

Ovnitrade

Temokake 3 robot khusus kanggo scalping lan perdagangan dina sing diawasi dening 12 pedagang profesional lan dagang mata uang moneter utama.

❌ Ovnitrade
Golding Way
Soupçon Ponzi

Golding Way

Système d'achat d'or et de diamants avec souscription de contrats pour Networkers.

❌ Golding Way
Robot Dagang Coved
Kanggo ngindhari

Ditutupi

Dirancang kanggo dagang pasangan EUR / USD, Coved minangka salah sawijining piranti lunak paling apik sing digabung karo intelijen buatan lan salah sawijining teknologi manajemen risiko paling maju.

❌ ditutupi
Robot Dagang Crushtip
Kanggo ngindhari

Crushtip

Iki dirancang kanggo dagang pasangan EUR / USD kanthi manajemen risiko kurang lan strategi scalping jangka pendek.

❌ Crushtip
Robot Perdagangan Elitrob
Kanggo ngindhari

Elitrob

Dirancang kanggo dagang pirang-pirang pasangan mata uang, Elitrob terus-terusan nganalisa pasar Forex, nggoleki level institusi utama lan wilayah sing duwe kemungkinan dagang dhuwur.

❌ Elitrob
Robot Dagang Robot Bit
scam

Robot Bit

Iki dirancang kanggo perdagangan pirang-pirang pasangan mata uang lan crypto kanthi strategi dagang scalping lan day.

❌ Robot Bit
Pemasaran AI
Soupçon Ponzi

Pemasaran AI

Système de cashback basé sur la publicité.

❌ AI Marketing


Malah para pedagang paling apik gumantung karo robot kanggo nggawe pesanan ing pasar.

Dheweke luwih cepet, ngetung luwih cepet, lan ora duwe emosi.



Robot dagang otomatis minangka sistem otomatis sing bisa digunakake miturut paramèter utawa jadwal sing ditemtokake dening tim pedagang. Sawise nyambung menyang akun dagang, robot kanthi otomatis njupuk posisi ing pasar finansial tanpa intervensi manungsa, sing ngilangi kesalahan sing disebabake dening emosi manungsa.

Piranti lunak iki wis dirancang kanthi tujuan otomatisasi proses dagang lan entuk bathi berkelanjutan, kanthi rasio risiko / bali sing apik. Algoritma canggih iki dikombinasikake karo intelijen buatan terus-terusan nganalisa pasar, kanthi otomatis mbukak lan nutup transaksi kanthi manajemen dana sing apik (drawdown maksimal 3%), nggunakake instruksi adhedhasar indikator pasar matematika, statistik lan spesifik. sing duwe beasiswa

PTSDI, kaya NET89 / SMARTXBOT wis ngembangake sawetara kemitraan karo macem-macem ahli ing bidang perdagangan otomatis.

Saben robot duwe strategi dagang dhewe. Dheweke terus diawasi, dianyari lan dioptimalake dening tim pedagang profesional.

Proses optimisasi terus-terusan iki penting kanggo njamin asil kinerja jangka panjang. Pasar Forex minangka lingkungan sing lancar banget lan saya owah. Tingkat optimisasi iki njamin supaya algoritma tetep ana ing ndhuwur lan kabeh bisa digunakake kaya biasane.

"Yen sampeyan anyar ing jagad robot dagang, wenehi pituturku: totohan dhuwit sing sampeyan ora butuh, wenehake pedagang banjur kumpulake kemenangan nganti entuk taruhan awal. Sawise iku, mung Bonus. "

Strategi finansial pribadi

Gunakake Kombo
Robot / Crypto / Stacking.

Iki minangka salah sawijining strategi investasi pribadi sing ngidini nggawe penghasilan pasif nalika bisa macem-macem bisa digunakake:

Gunakake siji utawa luwih robot dagang kanthi setor dana karo brokermasing-masing.

Kanthi bathi sing digawe, tuku cryptocurrency ing ijol-ijolan utama (Binance, Coinbase utawa Crypto.com).

Dagang banjur jaga cryptomonnaies supaya entuk kapentingan saben wulan lan / utawa tuku produk lan layanan saben dinane nganggo Crypto utawa Binance Card (blanja panganan, tata rambut, bensin, lengganan lan luang ...

dagang crypto algoritma
Dhukungan teknis Autotrade Gold

Robot dagang sing stabil lan efisien

Investasi lan macem-macem

Sinau luwih lengkap babagan robot dagang

4 pitakon / wangsulan

Investasi ing robot dagang minangka pendekatan sing saya populer sing bisa nguntungake banget. Dadi, perdagangan frekuensi dhuwur kalebu meh kabeh pesenan sing diselehake ing Prancis lan 70% pesenan sing diselehake ing AS. Angka kasebut kanthi jelas nuduhake efektifitas investasi finansial jinis iki.

Sawetara kaluwihan sing kudu dicathet karo robot dagang:
- Kaping pisanan, bisa nggawe regane aset sing luwih apik, rega kasebut terus-terusan adaptasi karo permintaan pasar
- pasar dadi luwih cair, luwih gampang tuku lan adol
- nyuda biaya dagang kanggo perusahaan lan individu

Dina iki kita ngomong babagan sawetara jinis investor sing nggunakake robot dagang otomatis:

Wong sing pengin nggawe macem-macem sumber penghasilan
Luwih akeh wong sing pengin dagang bisa ngasilake penghasilan tambahan. Robot dagang ing kasus iki minangka alternatif sing apik banget amarga ora ngidini investasi ing dagang tanpa duwe katrampilan kaya profesional.

Pedagang profesional
Kita nemokake akeh pedagang sing nggunakake robot dagang, kaya dene robot sing dakwenehake ing situs web saiki. Sejatine, perdagangan otomatis mbutuhake luwih sithik kerja sithik saengga bisa ngasilake penghasilan substansial. Pedagang isih ngati-ati milih robot dagang kualitas sing menehi sinyal sing nguntungake lan dipikirake.

Reguler investasi finansial
Investor terus ngupayakake kesempatan kanggo macem-macem ibukutha. Robot dagang minangka teknik sing saya narik jinis profil iki. Sejatine, nalika investor kasebut nemokake robot sing apik, dheweke ora ragu-ragu kanggo nandur modal akeh.

Keamanan
Tujuane kanggo ndhukung sampeyan ndhaptar robot sing ditampilake. Liwat situsku, aku mung nuduhake robot dagang sing wis analisa pirang-pirang minggu. Mesthine, mesthi ana risiko amarga, elinga, saben robot dagang tetep investasi sing beboyo lan mulane bisa ngasilake kerugian.

transparan
Aku nyedhiyakake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo miwiti dagang otomatis, kanthi transparan lengkap. Tujuane yaiku supaya sampeyan ngerti persis apa sing sampeyan lakoni tanpa ana kejutan sing nyenengake nalika teka.

nuduhake
Sajrone uripku, aku kepengin banget nuduhake supaya wong-wong ing sekitarku bisa maju. Rasane padha karo situs iki Robots-Trading.fr. Kasunyatan sederhana yen aku melu proyek sampeyan dadi kepuasan nyata.

passion
Dagang lan cryptocurrency wis dadi semangat nyata sajrone pirang-pirang taun. Aku wis ngenteni pirang-pirang jam kanggo nganalisa pasar anyar iki lan sumber investasi anyar sing diduweni. Tujuane saiki yaiku nuduhake semangat iki karo sampeyan supaya sampeyan bisa nikmati.

Saiki ana sawetara jinis robot dagang. Profil robot kasebut beda-beda miturut pangembangan pasar. Dadi, sawetara pasar rada stabil, lan pasar liyane bakal duwe tren sing luwih nyata, luwih volatilitas.

Robot dagang kanthi tren netral (kisaran)
Robot dagang Range sing diarani luwih fokus ing pasar sing stabil lan ora stabil banget. Robot dagang kasebut gumantung karo indikator teknis (rangking poin sing ngidini analisis pasar saham bisa prédhiksi kepiye rega bakal tuwuh). Robot dagang Range bakal mriksa indikator teknis kasebut kanthi terus-terusan lan njupuk tindakan tuku lan adol nalika pasar dadi overbought utawa overold.

Robot dagang kanggo tren ing ngisor iki
Robot dagang jinis iki bakal nemtokake tren sing diterbitake ing pasar kanthi mbukak posisi sing ngetutake tren dominan kasebut. Mula, saben robot ndeteksi tren sing bisa nguntungake, mula bakal mbukak utawa nutup posisi. Elinga yen mung menehi tandha sinyal sing ora cocog karo tren.

Robot Dagang Frekuensi Tinggi (THF)
Dheweke minangka robot dagang sing paling kompetitif. Umume digawe dening lembaga keuangan. Dheweke bisa nindakake pesanan mung sawetara detik (scalping). Tujuan dagang frekuensi dhuwur yaiku ngeksploitasi fluktuasi reguler cilik.

Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka tautan rujukan!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki yen ora duwe pengalaman dagang lan cryptocurrency sadurunge. Mula aku ngidini aku ngancani sampeyan, kanggo mbantu nyiyapake akun ing antarane akun sampeyan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, wangsuli kabeh pitakon sampeyan lan wenehake dhukungan teknis.

Autotrade Gold 4.0
Broker ora diatur
🥇 Modal min. ± $ 250

Minyak Autotrade
Kasedhiya Agustus 2021
Ing tes

Forex Autotrade
Kasedhiya Agustus 2021
Ing tes