Robot dagang

Robot dagang & bot Bitcoin

Model bisnis perusahaan dagang nawakake investor kesempatan kanggo melu ing pasar finansial mata uang fiat, komoditas, logam mulia lan cryptocurrencies. Kanthi robot dagang sing ditawakake, sampeyan ora butuh pengalaman utawa katrampilan ing bidang keuangan utawa pangembangan IT. Supaya algoritma dagang ngurus manajemen dhuwit kanthi cerdas lan kanthi ati-ati, kita wis milih kasebut.


Saka kebecikan, aku bakal nuntun sampeyan lan mangsuli pitakon sampeyan, nanging elinga yen risiko mundhut penting kaya akumulasi. Mung nandur modal jumlah sing disiapake kanggo ilang. Miwiti lan nyoba robot sing diusulake kanthi modal wiwitan cilik kanggo ngerti strategi kasebut.




robot tanpa ilmu pasar saham

Kawruh sethitik dibutuhake

Gawe penghasilan pasif otomatis kanthi investasi kanthi wicaksana.



penghasilan pasif karo forex

Meh ora ana apa-apa!

Ndhaptar, setor dana lan ngidini robot dagang kanggo sampeyan.

pangentukan biasa kasedhiya langsung

Pangentukan biasa

Nglumpukake winnings ajeg nganti nang dhisikan.

Robot dagang lan kesempatan finansial

Robot dagang sing diuji nganti pirang-pirang wulan, bisa dipercaya lan efisien

Wiwit dagang wis mandheg dadi prerogatif para ahli, robot dagang wis nyerang Internet lan bisa ngasilake keuntungan finansial kanggo individu. Robot-robot kasebut dadi populer kanggo dagang kanthi otomatis, atas jenenge pangguna, ngirit wektu sing larang. Amarga ana akeh penipuan ing subyek, kita nyoba, nganalisa lan menehi saran sawetara robot dagang luwih akeh tinimbang liyane.

Robot Forex Trading Turbo
Kasedhiya wiwit 2020

Turbo Bot 🏆

Dirancang kanggo perdagangan pasar mata uang kanthi manajemen risiko rendah lan teknik dagang frekuensi dhuwur. Metode scalping berbasis forex.

✅ Turbo Trading
Autotrade Gold Robot dagang
Kasedhiya wiwit 2020

AutoTrade Gold ?

Iki dirancang kanggo perdagangan pasangan XAU / USD kanthi manajemen risiko rendah lan strategi scalping jangka pendek. Strategi scalping khusus kanggo pasar emas.

✅ Autotrade Gold 5
Robot Trading Forex Autotrade
Kasedhiya ing pungkasan 2022

Forex AutoTrade

AutoTrade Forex minangka robot dagang Indonesia adhedhasar pasar mata uang fiat. Autotrade Forex bakal kasedhiya sawise musim panas 2022.

✅ Forex Autotrade
Robot Dagang Minyak Autotrade
Kasedhiya ing pungkasan 2022

Minyak AutoTrade

Iki dirancang kanggo dagang pasar minyak. Minyak Autotrade bakal ngarahake taruhan munggah utawa mudhun, gumantung saka rega minyak barel.

✅ Autotrade Petroleum
Robot Trading Forex Autotrade
Kasedhiya ing pungkasan 2022

Forex AutoTrade

AutoTrade Forex minangka robot dagang forex berbasis ing Indonesia. ATFx bakal kasedhiya sawise musim panas 2022.

✅ Forex Autotrade
Robot Meta Modal
Ora kalebu

Robot MetaCapital

Ekosistem 18 robot kalebu 2 ing crypto sing disambung menyang API Binance. Bot liyane bakal disambung menyang broker diatur Equiti.

FlashBot, FlashCoin...
Smartxbot Robot dagang
Robot mandheg

Smartxbot / Net 89

Dirancang kanggo perdagangan pasangan EUR / USD, mode utama operasi saka SmartXBot adhedhasar tren lan dagang posisi cendhak. Kurang efisien tinimbang ATG.

Smartxbot / Net89
Kucoin Crypto Trading Robot
Robot sing bisa dipercaya

Kucoin Crypto Robots

Salah sawijining ijol-ijolan paling apik nawakake strategi robot 4 miturut pasangan mata uang sing dikarepake. Apik banget kanggo pasar sapi ing DCA.

✅ Bot Kucoin
Golding Way
Semble bener

Golding Way

Sistem kanggo tuku emas lan berlian kanthi pembayaran ing mata uang crypto, ing mata uang Fiat utawa transfer bank.

✅ Golding Way
Robot dagang DNA PRO
scam

DNA Pro Kab

Robot dagang Indonesia dagang pasar emas. Sistem bagi hasil kaya Smartxbot.

fahrenheit crypto
scam

Robot Fahrenheit

Robot dagang Indonesia dagang pasar crypto ing broker Lotus International.

Robot dagang Fin888
Robot mandheg

Pungkasan888

Fin 888 minangka robot dagang Indonesia adhedhasar dagang mata uang fiat. Fin888 minangka robot sing stabil nanging kurang efisien tinimbangAutotrade Gold.

Robot Dagang Coved
Kanggo ngindhari

Ditutupi

Dirancang kanggo dagang pasangan EUR / USD, Coved minangka salah sawijining piranti lunak paling apik sing digabung karo intelijen buatan lan salah sawijining teknologi manajemen risiko paling maju.

❌ ditutupi
Robot Dagang Crushtip
Kanggo ngindhari

Crushtip

Iki dirancang kanggo dagang pasangan EUR / USD kanthi manajemen risiko kurang lan strategi scalping jangka pendek.

❌ Ujung remuk
Robot Perdagangan Elitrob
Kanggo ngindhari

Elirob

Dirancang kanggo dagang pirang-pirang pasangan mata uang, Elitrob terus-terusan nganalisa pasar Forex, nggoleki level institusi utama lan wilayah sing duwe kemungkinan dagang dhuwur.

❌ Elirob
Robot Dagang Robot Bit
scam

Robot Bit

Iki dirancang kanggo perdagangan pirang-pirang pasangan mata uang lan crypto kanthi strategi dagang scalping lan day.

❌ Robot Bit
Pemasaran AI
Curiga Ponzi

Pemasaran AI

Sistem cashback adhedhasar pariwara.

❌ Pemasaran AI
Robot Dagang Ovnitrade
Ora kalebu

Onitrade

Temokake 3 robot khusus kanggo scalping lan perdagangan dina sing diawasi dening 12 pedagang profesional lan dagang mata uang moneter utama.

❌ Onitrade

Nganyarke lan Ngawasi sawetara robot dagang

Kita audit robot dagang tartamtu sing kita yakin bisa dipercaya lan sustainable saka wektu. Iki minangka dhaptar robot dagang sing ora lengkap sing kita tindakake utawa wis tindakake kanthi rapet: Smart Evo, Maestrem, GoldMine, Pipskiller, RoyalQ, BTS, Fortune8, RoboTop, King Trader, LVBet, Algate, Alyssa, Agility, Class VIP, Ferrari, Ricabot, Vega88, Euro Miner, Millionnaire Prime, Dragon, DGP Bot, Alphabet, Smartech, IQSmart, SpecialS , Ninebot, ISM, Viggo, AIC Genius, Anti MC, Ximple Trade, Crown, ER, MR X999, GTA88, Jaderock 78, RX1, Pro-100, Notheory, Sun Star Indo, Infinity Gold, GBPUSD, Index Scalper, Diamond, Bibot, ISM, GatotkacaFX, ProMax, Copet ...

⚠️ Kita wis nemtokake jinis robot (Scams / Ponzi): EvoTrade, Eureka, Mark AI, King Coin, Antares, Sparta, Shigeru, King Gold, Mandaka, Voltnexo, LogicPro, Jokermoon, Tron Life, Zeppelin, HTFox, Skidn ...



Malah para pedagang paling apik gumantung karo robot kanggo nggawe pesanan ing pasar.

Dheweke luwih cepet, ngetung luwih cepet, lan ora duwe emosi.



Robot dagang otomatis minangka sistem otomatis sing bisa digunakake miturut paramèter utawa program sing disetel dening pangembang. Sawise disambungake menyang broker, robot bakal kanthi otomatis njupuk posisi ing pasar finansial tanpa campur tangan manungsa, sing ngilangi kesalahan sing disebabake dening emosi manungsa.

Piranti lunak kasebut wis dirancang kanthi tujuan ngotomatisasi proses dagang lan entuk bathi sing lestari, kanthi rasio resiko/ganjaran sing apik. Algoritma canggih iki digabungake karo intelijen buatan terus-terusan nganalisa pasar, kanthi otomatis mbukak lan nutup perdagangan kanthi manajemen dana sing apik (penurunan maksimal 3% saenipun), nggunakake instruksi adhedhasar matematika, statistik lan indikator pasar saham tartamtu.

Tim kasebut Pantheratrade wis ngembangake sawetara kemitraan karo pakar sing beda-beda ing bidang dagang otomatis.

Saben robot duwe strategi dagang dhewe gumantung saka target pasar. Dheweke terus dicenthang, dianyari miturut warta ekonomi lan dioptimalake dening tim pedagang profesional.

Proses optimasi terus-terusan iki penting kanggo njamin asil jangka panjang sing sukses. Pasar Forex minangka lingkungan sing cair lan terus ganti. Tingkat optimasi iki njamin yen algoritma tetep ing ndhuwur lan kabeh bisa ditindakake.

"Yen sampeyan anyar ing donya robot dagang, njupuk saran: nang dhuwit sing ora perlu, supaya iku perdagangan, banjur ngumpulake winnings nganti sampeyan njaluk nang dhisikan bali. Sawise iku, iku mung Bonus."

Tuladha wangsalan pasif

Gunakake Kombo
Robot / Crypto / Numpuk.

Iki minangka salah sawijining strategi investasi sing bisa ngasilake bathi sing terus-terusan nalika diversifikasi sabisa:

Gunakake siji utawa luwih robot dagang kanthi setor dana karo brokermasing-masing.

Kanthi bathi sing digawe, tuku cryptocurrency ing ijol-ijolan utama (Binance, Coinbase utawa Crypto.com).

Trade utawa terus Panjenengan cryptomonnaies supaya bisa ngasilake kapentingan saben wulan lan / utawa tuku produk lan layanan saben dina nganggo crypto sampeyan kayata Binance Card kanggo blanja panganan, penata rambut, bensin, langganan lan luang ...

dagang crypto algoritma
Dhukungan teknis Autotrade Gold

Robot dagang sing stabil lan efisien

Investasi lan macem-macem

Sinau luwih lengkap babagan robot dagang

4 pitakon / wangsulan

Investasi ing bot dagang otomatis minangka pendekatan sing tambah populer sing bisa nguntungake banget. Elinga yen dagang frekuensi dhuwur nyathet meh setengah saka pesenan sing diselehake ing Prancis lan 70% pesenan sing diselehake ing AS. Angka kasebut kanthi jelas nuduhake efektifitas jinis investasi finansial iki.

Sawetara kaluwihan sing kudu dicathet karo robot dagang:
- Kaping pisanan, bisa ngasilake regane aset sing luwih apik, rega terus adaptasi karo permintaan pasar,
- pasar dadi luwih cair, luwih gampang tuku lan adol
- nyuda biaya dagang kanggo perusahaan lan individu

Saiki, ana sawetara jinis investor berisiko sing nggunakake robot dagang otomatis:

Wong sing pengin macem-macem sumber penghasilan
Akeh wong sing pengin melu dagang supaya bisa ngasilake penghasilan tambahan. Robot dagang minangka alternatif sing apik banget ing kasus iki amarga ngidini sampeyan nandur modal ing pasar finansial tanpa duwe katrampilan kaya pedagang profesional.

Pedagang profesional
Kita nemokake akeh pedagang sing nggunakake robot dagang, kaya dene robot sing dakwenehake ing situs web saiki. Sejatine, perdagangan otomatis mbutuhake luwih sithik kerja sithik saengga bisa ngasilake penghasilan substansial. Pedagang isih ngati-ati milih robot dagang kualitas sing menehi sinyal sing nguntungake lan dipikirake.

Reguler investasi finansial
Investor terus ngupayakake kesempatan kanggo macem-macem ibukutha. Robot dagang minangka teknik sing saya narik jinis profil iki. Sejatine, nalika investor kasebut nemokake robot sing apik, dheweke ora ragu-ragu kanggo nandur modal akeh.

Keamanan
Tujuane kanggo ndhukung sampeyan ndhaptar robot sing ditampilake. Liwat situsku, aku mung nuduhake robot dagang sing wis analisa pirang-pirang minggu. Mesthine, mesthi ana risiko amarga, elinga, saben robot dagang tetep investasi sing beboyo lan mulane bisa ngasilake kerugian.

transparan
Aku nyedhiyakake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo miwiti dagang otomatis, kanthi transparan lengkap. Tujuane yaiku supaya sampeyan ngerti persis apa sing sampeyan lakoni tanpa ana kejutan sing nyenengake nalika teka.

nuduhake
Sajrone uripku, aku kepengin banget nuduhake supaya wong-wong ing sekitarku bisa maju. Rasane padha karo situs iki Robots-Trading.fr. Kasunyatan sederhana yen aku melu proyek sampeyan dadi kepuasan nyata.

passion
Dagang lan cryptocurrencies wis dadi semangat nyata wiwit 2017. Aku wis ngenteni pirang-pirang jam kanggo nganalisa pasar anyar iki lan sumber investasi anyar sing diakibatake. Saiki, tujuanku yaiku nuduhake semangat iki karo sampeyan supaya sampeyan bisa seneng.

Saiki ana sawetara jinis robot dagang. Profil robot kasebut beda-beda miturut pangembangan pasar. Dadi, sawetara pasar rada stabil, lan pasar liyane bakal duwe tren sing luwih nyata, luwih volatilitas.

Robot dagang netral tren
Robot dagang jinis-jinis fokus luwih khusus ing pasar sing stabil lan ora banget molah malih. Robot dagang iki gumantung marang indikator teknis (urutan poin sing ngidini analisis sekuritas pasar saham kanggo prédhiksi cara rega bakal berkembang). Robot dagang jinis Range bakal mriksa indikator teknis kasebut terus-terusan lan nindakake tumindak tuku lan adol nalika pasar dadi overbought utawa oversold.

Robot dagang kanggo tren ing ngisor iki
Robot dagang jinis iki bakal nemtokake tren sing diterbitake ing pasar kanthi mbukak posisi sing ngetutake tren dominan kasebut. Mula, saben robot ndeteksi tren sing bisa nguntungake, mula bakal mbukak utawa nutup posisi. Elinga yen mung menehi tandha sinyal sing ora cocog karo tren.

Robot Dagang Frekuensi Tinggi (THF)
Dheweke minangka robot dagang sing paling kompetitif. Umume digawe dening lembaga keuangan. Dheweke bisa nindakake pesanan mung sawetara detik (scalping). Tujuan dagang frekuensi dhuwur yaiku ngeksploitasi fluktuasi reguler cilik.

Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka tautan rujukan!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki nalika sampeyan ora duwe pengalaman dagang utawa cryptocurrencies. Pramila aku ngidini aku ngancani sampeyan, kanggo mbantu sampeyan ngatur akun ing antarane sampeyan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, njawab pitakonan sing relevan lan menehi dhukungan teknis yen bisa. Yen sampeyan ora bisa nemokake link afiliasi ing sawetara robot, iku amarga aku ora pengin sebutno: salah siji aku audit saiki, utawa aku curiga. Kajaba iku, sampeyan kudu bisa ngatur dhukungan teknis lan ngiringi referral kanthi bener, mula aku ora njupuk risiko menehi link referral sing ora katon luwih saka 95% dipercaya.

TurboBot
Broker FxWinning
🥇 Modal min. ± $ 500

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Modal min. ± $ 300

Crypto Autotrade
Broker diatur utawa ora diatur
🥇 Min. ± 1300$

Minyak Autotrade
Broker diatur utawa ora diatur
Ditundha ing V3

Forex Autotrade
Broker diatur utawa ora diatur
Ditundha ing V3

Pakar CopyTrade
Ora ana informasi
Ditundha ing V3

Golden Way
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal min. ± $ 10