Robot dagang

Copy Trading utawa Robot Dagang

Model bisnis perusahaan dagang nawakake investor kesempatan kanggo melu ing pasar finansial mata uang fiat, komoditas, logam mulia lan cryptocurrencies. Kanthi sistem dagang salinan sing ditawakake, sampeyan ora butuh pengalaman utawa katrampilan ing bidang keuangan utawa pemrograman komputer. Dadi pedagang utawa algoritma dagang ngurus manajemen dhuwit kanthi cerdas lan ati-ati.


Tetep wonten ing pikiran sing resiko mundhut mung minangka penting minangka hasil accrued. Mung nandur modal jumlah sing disiapake kanggo ilang. Miwiti lan nyoba robot sing diusulake kanthi modal wiwitan cilik kanggo ngerti strategi kasebut.

Ing wayahe iki, ing pasar cryptocurrency nawakake prospek paling nyemangati. Arbitech katon solidly posisi kanggo berkembang kanggo sawetara taun.



robot tanpa ilmu pasar saham

Kawruh sethitik dibutuhake

Gawe penghasilan pasif otomatis kanthi investasi kanthi wicaksana.



penghasilan pasif karo forex

Meh ora ana apa-apa!

Ndhaptar, setor dana lan ngidini robot dagang kanggo sampeyan.

pangentukan biasa kasedhiya langsung

Pangentukan biasa

Nglumpukake winnings ajeg nganti nang dhisikan.

Robot dagang lan kesempatan finansial

Dhaptar sawetara robot dagang

Wiwit dagang wis mandheg dadi prerogatif para ahli, robot dagang wis nyerang Internet lan bisa ngasilake keuntungan finansial kanggo individu. Robot-robot kasebut dadi populer kanggo dagang kanthi otomatis, atas jenenge pangguna, ngirit wektu sing larang. Amarga ana akeh penipuan ing subyek, kita nyoba nyoba algoritma dagang tartamtu luwih saka liyane.

Arbitech
Kasedhiya wiwit Februari 2023

Arbitech

+ 18% / wulan. Robot dagang otomatis darmabakti kanggo arbitrase Crypto. Prasaja lan intuisi. Mulai saka 200 USDT.

🚀 Arbitech
Autotrade Gold Robot dagang
Penyelidikan sing lagi ditindakake

AutoTrade Gold

Iki dirancang kanggo perdagangan dolar nglawan emas kanthi manajemen risiko rendah lan strategi scalping jangka pendek. Strategi scalping khusus kanggo pasar emas.

Autotrade Gold 5
Autotrade Crypto Trading Robot
Penyelidikan sing lagi ditindakake

Crypto AutoTrade

AutoTrade Crypto minangka robot dagang adhedhasar pasar cryptocurrency lan utamane Bitcoin. ATC bisa bantuan dagang Ethereum, lan Binance Koin.

Crypto Autotrade
Robot Dagang Minyak Autotrade
Penyelidikan sing lagi ditindakake

Minyak AutoTrade

Iki dirancang kanggo dagang pasar minyak. Minyak Autotrade bakal ngarahake taruhan munggah utawa mudhun, gumantung saka rega minyak barel.

Minyak Autotrade
Robot Trading Forex Autotrade
Penyelidikan sing lagi ditindakake

Forex AutoTrade

AutoTrade Forex minangka robot dagang Indonesia adhedhasar pasar mata uang fiat. ATFx bakal kasedhiya sawise musim panas 2022.

Forex Autotrade
Robot Forex Trading Turbo
scam

TurboBot

Dirancang kanggo perdagangan pasar mata uang kanthi manajemen risiko rendah lan teknik dagang frekuensi dhuwur. Metode scalping berbasis forex.

TurboTrading
Smartxbot Robot dagang
scam

Smartxbot / Net 89

Dirancang kanggo perdagangan pasangan EUR / USD, mode utama operasi saka SmartXBot adhedhasar tren lan dagang posisi cendhak. Kurang efisien tinimbang ATG.

Smartxbot / Net89
Kucoin Crypto Trading Robot
Robot sing bisa dipercaya

Kucoin Crypto Robots

Salah sawijining ijol-ijolan paling apik nawakake strategi robot 4 miturut pasangan mata uang sing dikarepake. Apik banget kanggo pasar sapi ing DCA.

✅ Bot Kucoin
Golding Way
mamang serius

Golding Way

Sistem kanggo tuku emas lan berlian kanthi pembayaran ing mata uang crypto, ing mata uang Fiat utawa transfer bank.

Golding Way
Robot dagang DNA PRO
scam

DNA Pro Kab

Robot dagang Indonesia dagang pasar emas. Sistem bagi hasil kaya Smartxbot.

crypto fahrenheit
scam

Robot Fahrenheit

Robot dagang Indonesia dagang pasar crypto ing broker Lotus International.

Robot dagang Fin888
Robot mandheg

Pungkasan888

Fin 888 minangka robot dagang Indonesia adhedhasar dagang mata uang fiat. Fin888 minangka robot sing stabil nanging kurang efisien tinimbangAutotrade Gold.

Robot Dagang Coved
Kanggo ngindhari

Ditutupi

Dirancang kanggo dagang pasangan EUR / USD, Coved minangka salah sawijining piranti lunak paling apik sing digabung karo intelijen buatan lan salah sawijining teknologi manajemen risiko paling maju.

❌ ditutupi
Robot Dagang Crushtip
Kanggo ngindhari

Crushtip

Iki dirancang kanggo dagang pasangan EUR / USD kanthi manajemen risiko kurang lan strategi scalping jangka pendek.

❌ Ujung remuk
Robot Perdagangan Elitrob
Kanggo ngindhari

Elirob

Dirancang kanggo dagang pirang-pirang pasangan mata uang, Elitrob terus-terusan nganalisa pasar Forex, nggoleki level institusi utama lan wilayah sing duwe kemungkinan dagang dhuwur.

❌ Elirob
Robot Dagang Robot Bit
scam

Robot Bit

Iki dirancang kanggo perdagangan pirang-pirang pasangan mata uang lan crypto kanthi strategi dagang scalping lan day.

❌ Robot Bit
Pemasaran AI
Curiga Ponzi

Pemasaran AI

Sistem cashback adhedhasar pariwara.

❌ Pemasaran AI
Robot Dagang Ovnitrade
Ora kalebu

Onitrade

Temokake 3 robot khusus kanggo scalping lan perdagangan dina sing diawasi dening 12 pedagang profesional lan dagang mata uang moneter utama.

❌ Onitrade

Nganyarke lan Ngawasi sawetara robot dagang

Kita audit robot dagang tartamtu sing kita yakin bisa dipercaya lan sustainable sajrone wektu. Iki minangka dhaptar robot dagang sing ora lengkap sing kita tindakake utawa wis mèlu banget: ATG Autotrade Gold, Dagang Pintar Aman, Robot GPS FxChoice, Duo Tren Dinamis, Wit Dhuwit, Grup Vibrix, NinjaTrainer, ELITE Dragon Trader, ForexTruck, FXStabilizer_EUR, Artificial General Intelligence V.7, Raiden, Tortuga, Smart Evo, Maestrem, GoldMine, Pipskiller, RoyalQ, BTS, Fortune8, RoboTop, King Trader, LVBet, Algate, Alyssa, Agility, Class VIP, Ferrari, Ricabot, Vega88, Euro Miner, Millionnaire Prime, Dragon, DGP Bot, Alphabet, Smartech, IQSmart, SpecialS , Ninebot, ISM, Viggo, AIC Genius, Anti MC, Ximple Trade, Crown, ER, MR X999, GTA88, Jaderock 78, RX1, Pro-100, Notheory, Sun Star Indo, Infinity Gold, GBPUSD, Index Scalper, Diamond, Bibot, ISM, GatotkacaFX, ProMax, Copet ...

⚠️ Ngindhari robot dagang iki (Scams / Ponzi): WeAreTurbo, AI Marketing, EvoTrade, Eureka, Mark AI, King Coin, Antares, Sparta, Shigeru, King Gold, Mandaka, Voltnexo, LogicPro, Jokermoon, Tron Life, Zeppelin, HTFox, Skidn ...



Malah para pedagang paling apik gumantung karo robot kanggo nggawe pesanan ing pasar.

Dheweke luwih cepet, ngetung luwih cepet, lan ora duwe emosi.



Robot dagang otomatis minangka sistem otomatis sing bisa digunakake miturut paramèter utawa program sing disetel dening pangembang. Sawise disambungake menyang akun dagang sampeyan, robot bakal kanthi otomatis njupuk posisi ing pasar finansial tanpa campur tangan manungsa, sing ngilangi kesalahan sing disebabake dening emosi manungsa.

Piranti lunak kasebut wis dirancang kanthi tujuan ngotomatisasi proses dagang lan entuk bathi sing lestari, kanthi rasio resiko/ganjaran sing apik. Algoritma canggih iki digabungake karo intelijen buatan terus-terusan nganalisa pasar, kanthi otomatis mbukak lan nutup perdagangan kanthi manajemen dana sing apik (penurunan maksimal 3% saenipun), nggunakake instruksi adhedhasar matematika, statistik lan indikator pasar saham tartamtu.

Saben robot duwe strategi dagang dhewe gumantung saka target pasar. Dheweke terus diaudit, dianyari miturut warta ekonomi lan dioptimalake dening tim pedagang profesional.

Proses optimasi terus-terusan iki penting kanggo njamin asil jangka panjang sing sukses. Pasar Forex minangka lingkungan sing cair lan terus ganti. Tingkat optimasi iki njamin yen algoritma tetep ing ndhuwur lan kabeh bisa ditindakake.

"Yen sampeyan anyar ing donya robot dagang, tindakake saran iki: totohan dhuwit sing ora perlu, supaya perdagangan lan banjur ngumpulake winnings nganti waras saham dhisikan."

Tuladha wangsalan pasif

Gunakake Kombo
Robot / Crypto / Numpuk.

Iki minangka salah sawijining strategi investasi kanggo ngasilake penghasilan pasif nalika diversifikasi sabisa:

Gunakake siji utawa luwih robot dagang kanthi setor dana karo brokermasing-masing.

Kanthi bathi sing digawe, tuku cryptocurrency ing ijol-ijolan utama (Binance, Coinbase utawa Crypto.com).

Trade utawa terus Panjenengan cryptomonnaies supaya bisa ngasilake kapentingan saben wulan lan / utawa tuku produk lan layanan saben dina nganggo crypto sampeyan kayata Binance Card kanggo blanja panganan, penata rambut, bensin, langganan lan luang ...

dagang crypto algoritma

Robot dagang sing stabil lan efisien

Investasi lan diversifikasi menyang investasi sing beresiko

Sinau luwih lengkap babagan robot dagang

9 pitakon / wangsulan

Robot dagang, uga disebut algoritma dagang utawa sistem dagang otomatis, minangka program komputer sing nggunakake aturan matematika lan statistik kanggo nggawe keputusan dagang ing pasar finansial tanpa campur tangan manungsa langsung.

Robot dagang bisa migunani amarga sawetara alasan:

  • Nggawe keputusan kanthi cepet : Robot dagang bisa nganalisa jumlah data sing akeh sajrone sawetara detik, supaya bisa nggawe keputusan dagang sing cepet lan akurat.
  • Ngilangi kesalahan emosional : Robot dagang ora tundhuk karo emosi manungsa kayata rasa wedi, rakus utawa stres, sing bisa nyebabake kesalahan dagang sing larang regane. Robot dagang diprogram kanggo ngetutake aturan sing wis ditemtokake, sing ndadekake dheweke luwih dipercaya lan ora bisa nggawe keputusan sing impulsif.
  • Ngirit wektu : Robot dagang ngidini pedagang ngirit wektu kanthi ngotomatisasi tugas sing bola-bali lan nggawe keputusan dagang kanggo dheweke. Iki ngidini dheweke fokus ing aspek liyane saka pakaryane, kayata riset lan analisis pasar.
  • Peningkatan akurasi : Robot dagang dirancang kanggo ngetutake aturan sing wis ditemtokake lan bisa ngetutake tren pasar ing wektu nyata, sing nambah akurasi ing nggawe keputusan dagang.
  • Kemungkinan backtesting : Robot dagang bisa diuji ing data historis kanggo netepake kinerja sing kepungkur lan ngoptimalake konfigurasi. Iki ngidini pedagang ngenali strategi lan persiyapan sing paling apik kanggo nggedhekake bathi.

Nanging, kudu dicathet yen robot dagang dudu peluru perak lan uga ana risiko potensial. Contone, robot dagang bisa misinterpret data pasar utawa nemoni acara sing ora dikarepake, sing bisa nyebabake kerugian finansial sing signifikan. Mulane penting kanggo nggunakake robot dagang kanthi ati-ati lan ngawasi kinerja kanthi rapet.

Robot dagang nggunakake algoritma komputer kanggo nggawe keputusan dagang ing pasar finansial. Mangkene langkah-langkah utama babagan cara kerja robot dagang:

  • Ngumpulake data : Robot dagang ngumpulake data pasar saka macem-macem sumber, kayata feed data wektu nyata, data historis lan analisis pasar.
  • Analisis data : Robot dagang nggunakake algoritma analisis data kanggo ngenali tren pasar, pola rega lan kesempatan dagang. Iki bisa uga kalebu nggunakake teknik kayata analisis teknis, analisis dhasar lan pembelajaran mesin.
  • Nggawe keputusan : Robot dagang nggunakake asil analisis data kanggo nggawe keputusan dagang, kayata tuku utawa adol aset finansial. Kaputusan dagang adhedhasar aturan sing wis ditemtokake, kayata ambang rega, indikator teknis utawa rasio finansial.
  • Eksekusi pesenan : Sawise robot dagang wis nggawe keputusan dagang, ngirim tuku utawa ngedol pesenan menyang ijol-ijolan utawa makelar. Iki bisa ditindakake kanthi otomatis dening robot dagang utawa kanthi manual dening pedagang.
  • Pemantauan posisi : Robot dagang ngawasi posisi dagang ing wektu nyata kanggo mesthekake yen padha tundhuk karo aturan sing wis ditemtokake. Yen posisi ora duwe bathi maneh utawa owah-owahan kahanan pasar, robot dagang bisa nutup posisi kasebut kanggo nyuda kerugian.

Penting kanggo dicathet yen robot dagang kudu diprogram kanthi ati-ati supaya ora kesalahan dagang sing larang. Dheweke uga kudu dipantau kanthi rapet kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener lan nggawe pangaturan adhedhasar owah-owahan pasar.

Robot dagang duwe kaluwihan lan kekurangan kanggo pedagang. Ing ngisor iki sawetara pro lan kontra utama sing kudu ditimbang:

Kaluwihan saka robot dagang

  • rapidity : Robot dagang bisa nganalisa data akeh ing sawetara detik lan nggawe keputusan dagang kanthi cepet, ngirit wektu lan nyuda wektu reaksi.
  • Ngilangi kesalahan emosional : Robot dagang diprogram kanggo ngetutake aturan sing wis ditemtokake kanthi ketat, sing ndadekake dheweke luwih dipercaya lan ora bisa nggawe keputusan impulsif utawa emosional sing bisa nyebabake kerugian finansial.
  • Ngirit wektu : Robot dagang ngidini para pedagang fokus ing aspek liyane saka pakaryane, kayata riset pasar lan analisis, kanthi ngotomatisasi tugas sing bola-bali lan nggawe keputusan dagang kanggo dheweke.
  • Peningkatan akurasi : Robot dagang bisa ngetutake tren pasar ing wektu nyata, sing nambah akurasi nalika nggawe keputusan dagang.
  • Kemungkinan backtesting : Robot dagang bisa diuji ing data historis kanggo netepake kinerja sing kepungkur lan ngoptimalake konfigurasi. Iki ngidini pedagang ngenali strategi lan persiyapan sing paling apik kanggo nggedhekake bathi.

Kerugian robot dagang

  • Risiko kerugian finansial : Robot dagang ora salah lan bisa misinterpret data pasar utawa nemoni acara sing ora dikarepke, sing bisa nyebabake kerugian finansial sing signifikan.
  • Kecanduan Pemrograman : Robot dagang gumantung saka kualitas pemrograman. Pemrograman sing salah bisa nyebabake keputusan dagang sing salah lan kerugian finansial.
  • Biaya wiwitan dhuwur : Robot dagang mbutuhake pemrograman lan persiyapan awal, sing bisa larang.
  • Ngawasi dibutuhake : Robot dagang kudu dipantau kanthi rapet kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener lan nggawe pangaturan adhedhasar owah-owahan pasar.
  • Watesan teknologi : Robot dagang bisa diwatesi dening data lan teknologi sing kasedhiya, sing bisa mengaruhi akurasi lan kinerja.

Penting kanggo dicathet yen kaluwihan lan kekurangan robot dagang bisa beda-beda gumantung saka strategi dagang sing digunakake lan kondisi pasar. Mula, para pedagang kudu nimbang pro lan kontra sadurunge mutusake nggunakake robot dagang.

Robot dagang bisa dadi bantuan gedhe kanggo para pedagang kanthi ngotomatisasi tugas sing bola-bali lan nggawe keputusan dagang adhedhasar analisis data. Nanging, penting kanggo ngerti yen robot dagang ora salah lan ana risiko sing ana gandhengane karo panggunaane.

Mangkene sawetara perkara sing kudu ditimbang nalika nemtokake manawa robot dagang bisa dipercaya:

  • Kualitas pemrograman : Robot dagang kudu diprogram kanthi ati-ati supaya ora kesalahan dagang sing larang. Mulane penting kanggo nggarap programer sing kompeten lan berpengalaman kanggo mesthekake yen program kasebut bisa dipercaya.
  • Kualitas data sing digunakake : Robot dagang kudu nganggo data pasar sing akurat lan dipercaya kanggo nggawe keputusan dagang sing akurat. Mulane penting kanggo mesthekake yen data kasebut up-to-date, lengkap lan diverifikasi sadurunge digunakake.
  • Pemantauan posisi : Robot dagang kudu dipantau kanthi rapet kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener lan nggawe pangaturan adhedhasar owah-owahan pasar. Pedagang kudu siyap mlebu nalika dibutuhake kanggo nyuda kerugian finansial.
  • Konfigurasi optimal : Robot dagang kudu dikonfigurasi kanthi bener kanggo nggedhekake efisiensi lan nyuda resiko kerugian finansial. Mulane penting kanggo nglampahi wektu ngoptimalake konfigurasi robot kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu saka pedagang.

Pungkasane, linuwih robot dagang gumantung ing akeh faktor, kayata kualitas pemrograman, kualitas data, pemantauan posisi, lan persiyapan optimal. Robot dagang bisa dadi alat sing migunani kanggo pedagang, nanging penting kanggo nggunakake kanthi ati-ati lan ngerti risiko sing ana gandhengane karo panggunaane. Pedagang uga kudu siyap mlebu yen perlu kanggo nyuda kerugian finansial.

MetaTrader minangka platform dagang populer sing digunakake dening pedagang ing saindenging jagad kanggo perdagangan aset kayata mata uang, komoditas, indeks, lan saham. Ana rong versi platform, MetaTrader 4 (MT4) lan MetaTrader 5 (MT5), saben nawakake fungsi sing padha nanging kanthi sawetara beda utama.

Mangkene sawetara informasi babagan rong platform kasebut:

MetaTrader 4 (MT4)

  • MT4 minangka versi platform sing paling umum digunakake lan kasedhiya ing Windows, Mac, iOS lan Android.
  • MT4 nawakake charting canggih kanthi alat analisis teknis, indikator sing bisa disesuaikan, skrip lan Expert Advisors (EA) kanggo otomatisasi dagang.
  • MT4 duwe basa pamrograman eksklusif sing diarani MQL4, sing ngidini pangguna nggawe indikator, skrip lan EA khusus.
  • MT4 dikenal kanthi stabilitas, kacepetan eksekusi lan linuwih.

MetaTrader 5 (MT5)

  • MT5 minangka versi platform sing luwih anyar lan uga kasedhiya ing Windows, Mac, iOS lan Android.
  • MT5 nawakake kabeh fungsi MT4, ditambah fitur-fitur anyar kayata kalender ekonomi sing dibangun, pasar robot dagang, lan basa pamrograman sing luwih maju sing diarani MQL5.
  • MT5 ndhukung jinis aset liyane kayata opsi, berjangka, lan saham.
  • MT5 umume luwih cepet tinimbang MT4 lan nawakake manajemen pesenan sing luwih apik.

Ringkesan, MT4 lan MT5 minangka rong platform dagang populer sing nawakake fitur canggih kanggo pedagang. Bentenane utama yaiku MT5 minangka versi anyar sing nawakake fitur tambahan, kayata dhukungan kanggo aset liyane lan basa pamrograman sing luwih maju. Nanging, MT4 tetep populer banget lan digunakake dening akeh pedagang amarga stabilitas lan linuwih.

Investasi ing robot dagang minangka pendekatan sing saya umum sing bisa nguntungake. Elinga yen dagang frekuensi dhuwur nyathet meh setengah saka pesenan sing diselehake ing Prancis lan 70% pesenan sing diselehake ing AS. Angka kasebut kanthi jelas nuduhake efektifitas jinis investasi finansial iki.

Sawetara kaluwihan sing kudu dicathet karo robot dagang:
- Kaping pisanan, bisa ngasilake regane aset sing luwih apik, rega terus adaptasi karo permintaan pasar,
- pasar dadi luwih cair, luwih gampang tuku lan adol
- nyuda biaya dagang kanggo perusahaan lan individu

Saiki, ana sawetara jinis investor berisiko sing nggunakake robot dagang otomatis:

Wong sing pengin macem-macem sumber penghasilan
Akeh wong sing pengin melu dagang supaya bisa ngasilake penghasilan tambahan. Robot dagang minangka alternatif sing apik banget ing kasus iki amarga ngidini sampeyan nandur modal ing pasar finansial tanpa duwe katrampilan kaya pedagang profesional.

Pedagang profesional
Kita nemokake akeh pedagang sing nggunakake robot dagang, kaya dene robot sing dakwenehake ing situs web saiki. Sejatine, perdagangan otomatis mbutuhake luwih sithik kerja sithik saengga bisa ngasilake penghasilan substansial. Pedagang isih ngati-ati milih robot dagang kualitas sing menehi sinyal sing nguntungake lan dipikirake.

Reguler investasi finansial
Investor terus ngupayakake kesempatan kanggo macem-macem ibukutha. Robot dagang minangka teknik sing saya narik jinis profil iki. Sejatine, nalika investor kasebut nemokake robot sing apik, dheweke ora ragu-ragu kanggo nandur modal akeh.

Keamanan
Tujuane kanggo ndhukung sampeyan ndhaptar robot sing ditampilake. Liwat situsku, aku mung nuduhake robot dagang sing wis analisa pirang-pirang minggu. Mesthine, mesthi ana risiko amarga, elinga, saben robot dagang tetep investasi sing beboyo lan mulane bisa ngasilake kerugian.

transparan
Aku nyedhiyakake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo miwiti dagang otomatis, kanthi transparan lengkap. Tujuane yaiku supaya sampeyan ngerti persis apa sing sampeyan lakoni tanpa ana kejutan sing nyenengake nalika teka.

nuduhake
Sajrone uripku, aku kepengin banget nuduhake supaya wong-wong ing sekitarku bisa maju. Rasane padha karo situs iki Robots-Trading.fr. Kasunyatan sederhana yen aku melu proyek sampeyan dadi kepuasan nyata.

passion
Dagang lan cryptocurrencies wis dadi semangat nyata wiwit 2017. Aku wis ngenteni pirang-pirang jam kanggo nganalisa pasar anyar iki lan sumber investasi anyar sing diakibatake. Saiki, tujuanku yaiku nuduhake semangat iki karo sampeyan supaya sampeyan bisa seneng.

Saiki ana sawetara jinis robot dagang. Profil robot kasebut beda-beda miturut pangembangan pasar. Dadi, sawetara pasar rada stabil, lan pasar liyane bakal duwe tren sing luwih nyata, luwih volatilitas.

Robot dagang netral tren
Robot dagang jinis-jinis fokus luwih khusus ing pasar sing stabil lan ora banget molah malih. Robot dagang iki gumantung marang indikator teknis (urutan poin sing ngidini analisis sekuritas pasar saham kanggo prédhiksi cara rega bakal berkembang). Robot dagang jinis Range bakal mriksa indikator teknis kasebut terus-terusan lan nindakake tumindak tuku lan adol nalika pasar dadi overbought utawa oversold.

Robot dagang kanggo tren ing ngisor iki
Robot dagang jinis iki bakal nemtokake tren sing diterbitake ing pasar kanthi mbukak posisi sing ngetutake tren dominan kasebut. Mula, saben robot ndeteksi tren sing bisa nguntungake, mula bakal mbukak utawa nutup posisi. Elinga yen mung menehi tandha sinyal sing ora cocog karo tren.

Robot Dagang Frekuensi Tinggi (THF)
Dheweke minangka robot dagang sing paling kompetitif. Umume digawe dening lembaga keuangan. Dheweke bisa nindakake pesanan mung sawetara detik (scalping). Tujuan dagang frekuensi dhuwur yaiku ngeksploitasi fluktuasi reguler cilik.

Skema Ponzi minangka skema penipuan finansial ing ngendi investor yakin bakal nandur modal ing perusahaan utawa produk sing janjeni sing njamin ngasilake finansial sing dhuwur. Nanging, ora kaya investasi sing sah, keuntungan finansial ing skema Ponzi adhedhasar rekrut investor anyar tinimbang ngasilake utawa ngedol produk utawa layanan sing nyata.

Operasi skema Ponzi nyakup investor sing wis ana sing dibayar karo dhuwit sing diinvestasikan dening pendatang anyar, sing nggawe bisnis sing sukses. Penyelenggara skema Ponzi asring nggunakake strategi pemasaran sing agresif kanggo ngyakinake wong supaya bisa gabung karo skema kasebut, sing bisa tuwuh kanthi cepet nganti ora bisa ngetutake pembayaran.

Jeneng skema Ponzi asale saka Charles Ponzi, sing nggawe penipuan kasebut ing taun 1920 ing Boston. Sanajan penipuan kasebut ditemokake lan Ponzi dipenjara, skema Ponzi terus ana ing macem-macem formulir saiki.